1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

FM13 ü ön siparişten alıp, forum yorumlarında ki eleştirilerden dolayı rafa kaldıran ve FM12 ye devam eden bir FM hastası olarak...FM13 kariyer hikayelerinden, Wolfsburg, Newcastle, Wimbeldon, Bilbao, Gençlerbirliği... gibi birkac konuyu daha sessizce ve hayranlıkla takip etmekteyim.

Neden bu kariyere bu mesajı yazıyorum? Cevabı kariyerin sahibinde "onca iş arasında hem oyunu oynamak hem de sizlerle güzel bir kariyer paylaşmaya çalışıyorum."

Okurken kariyerleri hep aynı soruyu sormuşumdur kendime:" Oyunu oynamaya zaman ayırıp, ayrılan zamana eşdeeğer bir zaman dilimi içinde de forumda kariyeri, bu denli özenli paylaşmak!..." Nasıl yapıyorsunuz bunu?.. çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Duka View Post
    FM13 ü ön siparişten alıp, forum yorumlarında ki eleştirilerden dolayı rafa kaldıran ve FM12 ye devam eden bir FM hastası olarak...FM13 kariyer hikayelerinden, Wolfsburg, Newcastle, Wimbeldon, Bilbao, Gençlerbirliği... gibi birkac konuyu daha sessizce ve hayranlıkla takip etmekteyim.

Neden bu kariyere bu mesajı yazıyorum? Cevabı kariyerin sahibinde "onca iş arasında hem oyunu oynamak hem de sizlerle güzel bir kariyer paylaşmaya çalışıyorum."

Okurken kariyerleri hep aynı soruyu sormuşumdur kendime:" Oyunu oynamaya zaman ayırıp, ayrılan zamana eşdeeğer bir zaman dilimi içinde de forumda kariyeri, bu denli özenli paylaşmak!..." Nasıl yapıyorsunuz bunu?.. çok merak ediyorum.

Ben zaten ağır ilerlerim, bir sezonu 3-4 günde bitiremem. Geçen sene burada paylaştığım kariyerin başlığı "Ferguson gibi 4-4-2 oynamak" idi sanırım. Tüm yıl boyunca oyunu oynamaya vaktim yok oynadım mı da kendime bir rol biçiyor ve eğlenceli hale getirmek için onun üstüne gidiyorum. Tek başıma deli gibi bu işi yapamayacağım için forumda hikayeyi paylaşıyorum. Sağolsun arada arkadaşlar güzel şeyler yazıyor. Böylece oyun başında geçen zamana da değiyor biraz.

Geçen sezon İngiliz gibi 4-4-2 oynamaya çalıştık bu sene Alman gibi 4-2-3-1 oynamaya çalışıyoruz. FM serüvenim 2-3 sezon anca sürecek o da güzel geçsin bari. Sizi de beklerim

Mesaj Yetkileri