Bolatti şimdiye kadar 2-3 kere maçın adamı seçildi. Orda oynayan oyuncunun fazla çalışkan olmasının yanında hücuma-skora da katkı vermesi gerekiyor. Mesela bir maçta C. Poulsen attı maçın iki golünü de.
Yeni oyun motorunda hem doğru hem yanlış işler var. Barcelona maçlarından biraz fazla etkilenmişler gibiRakipler oldukça iyi kapanıyor ve bu duvarı açacak pozisyon üretmek de kolay değil. Böylece top sürekli ceza sahasının hemen dışında orta saha oyuncularıyla buluşuyor ve onlarda sürekli şut çekiyorlar. Mesela Valencia'nın bana attığı gol.
Bence bu doğru bir hamle. Hemen hemen ceza sahası çizgisine kadar geri çekilmiş bir takıma öyle her atakta ara pas geçiremezsiniz. Ben bu sene oyunun daha gerçekçi olmak üzere bazı atılımlar yapmak istediğin görüyorum. Her genç oyuncuyu bedavaya kapatamamak da güzel bir gelişme, gerçekçiliği çok arttırıyor. Elin PA 8-9 çocuklarını almak kolay mı günümüz dünyasında?
Ama bununla beraper bu pas trafiğinin abartılması ve oyuncuların orta yapmak da fazla nazlı oluşları gibi sıkıntılar var. Rakip kapanırsa uzun boylu santraforunu oyuna sokar, havadan orta talimatı verirsin. Maç motorunda bu henüz -tam anlamıyla- mümkün değil.
Dortmund karşısında açık oynamak mantıklı mı değil mi bilmiyorum. Alacağım her puan önemli, belki İtalyan işi bir şeyler yapabiliriz![]()

Rakipler oldukça iyi kapanıyor ve bu duvarı açacak pozisyon üretmek de kolay değil. Böylece top sürekli ceza sahasının hemen dışında orta saha oyuncularıyla buluşuyor ve onlarda sürekli şut çekiyorlar. Mesela Valencia'nın bana attığı gol.