Eredivisie 6.Hafta

Valencia maçı sonrası özellikle defans oyuncularımızın iyi performans sergilediği maçta deplamanda 3 puan aldık. Dİkkat ediyorum 4-3-3 oynayan takımlara karşı topa sahip olma avantajımızı biraz kaybediyoruz. Üstüne bütün Hollanda'da bunu oynuyor nerdeyse Ama buna rağmen efektif oynayan taraf biziz. Goller Callejon ve Paletta'dan.

.
.

Kupa

Den Bosch karşısında şans bulamayan genç oyuncularla çıktım ve penaltılarla elendim. Penaltılarda Den Bosch 5te1, ben 4de1 atmıştım ve son penaltıda Drenthe kendisinden bekleneni yaptı, penaltıyı kaçırdı. Altıncı penaltılarda da elendik. Haa bizim takım elenmeyi fazlasıyla haketmişti aslında. Benim üzüldüğüm kupa değil, bu mücadele boyunca şans vereceğim gençlerin gelişim/deneyim fırsatını kaçırması oldu. Maç sonunda gerek soyunma odasında gerekse basına verdiğim röportajda oyunculara performansından dolayı verdim veriştirdim. Moral bozukluğu umrumda değil. Ayıp deen bişey var

.
.

Eredivisie 7.Hafta

Bu maçtan önce beni ikinci hafta yenmeyi başarıp kendime gelmemi sağlayan NEC, PSV'yi de deplasmanda 2-0 yendi ve galibiyet halinde bize lider olma şansı doğdu. Maçtan 3 gün sonra Dortmund'la oynayacağımız için aklımda rotasyon vardı fakat bizi Almanya'ya uğurlamaya gelmiş 50bin taraftara as takımı izletmeye karar verdim.

Ayrıca Jürgen Klopp için hazırladığım sürprizi denemek de istedim. Sürprizden ŞL maç öncesi kuşağımızda bahsedeceğiz Hemen maçın başında gol atan Sigporsson sakatlık problemi yaşadığı için oyundan aldım. Maç tamamen ve tamamen bizim üstünlüğümüzde geçti. Her şey iyi giderken Christian Eriksen 2-3 ay sürecek bir sakatlıkla sahadan ayrıldı. Hiç bir şeye yanmıyorum, Dortmund maçı için ona verdiğim özel role yanıyorum. Ama takım bunu atlatabilir. Bizim goller Sigporsson, Paletta ve Helenius'dan.

.
.

Bu akşam Dortmund'la maçımız var, Jürgen Klopp'un yardımcısı eve dönüyor. Şölen!

.
.