1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Hmm büyütünce gördüm poacher oynuyorlarmış. Onları Santrafor ya da Yardımcı hücumcu olarak denedin mi hiç? Gollerde kim önde ?
    hepsini santrafor olarak olarak denedim fakat verim alamadım. Mücadeleci santrafor oynayan Kweuke hepsinden daha fazla gol atmış durumda. Fakat aynı pozisyona Guidettiyi koyunca Kweukeden aldığım verimi alamıyorum yardımcı hücümcu olarak denemedim fakat fırsatçı hücumcu mevkisinde daha iyi gibiler sanki... Önerebileceğin pozisyonlar var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    hepsini santrafor olarak olarak denedim fakat verim alamadım. Mücadeleci santrafor oynayan Kweuke hepsinden daha fazla gol atmış durumda. Fakat aynı pozisyona Guidettiyi koyunca Kweukeden aldığım verimi alamıyorum yardımcı hücümcu olarak denemedim fakat fırsatçı hücumcu mevkisinde daha iyi gibiler sanki... Önerebileceğin pozisyonlar var mı?
    Sol ve sağdakiler için çizgiye inip orta da açabildikleri bir görev uygun olabilir. Santrafo örneğin. Yardımcı hücumcu bunu yapıyor muydu bakmak lazım. Ama Baros o göreve uymayabilir. O yüzden Cassano ve Quagliarella gibi oyuncuların profillerine bir bakabilirsin. O tarz destekleyici, pası-ortası olan forvetler hücum vasryasyonlarını şekillendirebilir. (normalde )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Sol ve sağdakiler için çizgiye inip orta da açabildikleri bir görev uygun olabilir. Santrafo örneğin. Yardımcı hücumcu bunu yapıyor muydu bakmak lazım. Ama Baros o göreve uymayabilir. O yüzden Cassano ve Quagliarella gibi oyuncuların profillerine bir bakabilirsin. O tarz destekleyici, pası-ortası olan forvetler hücum vasryasyonlarını şekillendirebilir. (normalde )
    Önerini dikkate alacağım Chelsea maçında kazanmak istediğim oyunculardan biri Guidetti bu görevi yerine getirirse Mancini ile oturur konuşuruz ve alırız....Cassano ve Quagliarella taraftarı heyecanlandırmaz diye düşünüyorum

Mesaj Yetkileri