Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Hmm büyütünce gördüm poacher oynuyorlarmış. Onları Santrafor ya da Yardımcı hücumcu olarak denedin mi hiç? Gollerde kim önde ?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    James Rodriguez ile ilgileniyorum oyuncuda problem yok zaten onu alabilirim. Kulübü Porto'da oyuncuyu vermeye sıcak bakıyor ama ücret konusunda anlaşamıyoruz istedikleri parayı şuan vermem imkansız

Ayrıca Neymar için 120M çok ciddi bir para kulübün mali durumunu da düşünmek lazım belki sonraki senelerde artık
    120 milyon ( TL ) ben gözüm kapalı Hulk'a 140 verdim kendi aldığı parayı sorma bile şuana kadar bana maliyeti en az 220 milyon tl civarı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Hmm büyütünce gördüm poacher oynuyorlarmış. Onları Santrafor ya da Yardımcı hücumcu olarak denedin mi hiç? Gollerde kim önde ?
    hepsini santrafor olarak olarak denedim fakat verim alamadım. Mücadeleci santrafor oynayan Kweuke hepsinden daha fazla gol atmış durumda. Fakat aynı pozisyona Guidettiyi koyunca Kweukeden aldığım verimi alamıyorum yardımcı hücümcu olarak denemedim fakat fırsatçı hücumcu mevkisinde daha iyi gibiler sanki... Önerebileceğin pozisyonlar var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    120 milyon ( TL ) ben gözüm kapalı Hulk'a 140 verdim kendi aldığı parayı sorma bile şuana kadar bana maliyeti en az 220 milyon tl civarı
    Maaşı düşünmüyorum zaten. İş maaşa kalınca Liverpool gibi bir takımın maaşını kaşılayamayacağı oyuncu yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi'nde rakip Zilina... Gruptan çıkmayı gaantilediğimiz için ve arkasından Chelsea ile maçımız olduğundan yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkıyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Avrupa Ligi'nde rakip Zilina... Gruptan çıkmayı gaantilediğimiz için ve arkasından Chelsea ile maçımız olduğundan yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkıyoruz

Lig performansından sonra o kupa çok rahat gelir sana ufak bir tavsiye diğer lig kupalarına çok önem verme derim

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

hepsini santrafor olarak olarak denedim fakat verim alamadım. Mücadeleci santrafor oynayan Kweuke hepsinden daha fazla gol atmış durumda. Fakat aynı pozisyona Guidettiyi koyunca Kweukeden aldığım verimi alamıyorum yardımcı hücümcu olarak denemedim fakat fırsatçı hücumcu mevkisinde daha iyi gibiler sanki... Önerebileceğin pozisyonlar var mı?
    Sol ve sağdakiler için çizgiye inip orta da açabildikleri bir görev uygun olabilir. Santrafo örneğin. Yardımcı hücumcu bunu yapıyor muydu bakmak lazım. Ama Baros o göreve uymayabilir. O yüzden Cassano ve Quagliarella gibi oyuncuların profillerine bir bakabilirsin. O tarz destekleyici, pası-ortası olan forvetler hücum vasryasyonlarını şekillendirebilir. (normalde )

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Büyük maçlardaki galibiyetler iyi olmuş başarılar diliyorum takipçinim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yedek ağırlıklı bir kadro ile maça çıktık oyunun kontrolü her nekadar bizde olsa da yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik... Guidetti'nin kendi çabasıyla attığı gol bizi biraz rahatlattı fakat duran toptan yediğimiz saçma gole engel olamadık... Buarada ilginç bir istatistik... Guidetti 14 maç sonra yani ilk defa gol attı. Önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğimiz isimlerden biri olacak gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sol ve sağdakiler için çizgiye inip orta da açabildikleri bir görev uygun olabilir. Santrafo örneğin. Yardımcı hücumcu bunu yapıyor muydu bakmak lazım. Ama Baros o göreve uymayabilir. O yüzden Cassano ve Quagliarella gibi oyuncuların profillerine bir bakabilirsin. O tarz destekleyici, pası-ortası olan forvetler hücum vasryasyonlarını şekillendirebilir. (normalde )
    Önerini dikkate alacağım Chelsea maçında kazanmak istediğim oyunculardan biri Guidetti bu görevi yerine getirirse Mancini ile oturur konuşuruz ve alırız....Cassano ve Quagliarella taraftarı heyecanlandırmaz diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BY17 View Post
    Büyük maçlardaki galibiyetler iyi olmuş başarılar diliyorum takipçinim
    Teşekkür ederim... Takip edildiğimi bilmek bana büyük bir zevkle oynamayı sağlıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig performansından sonra o kupa çok rahat gelir sana ufak bir tavsiye diğer lig kupalarına çok önem verme derim
    Amacım ligde üstün olmak... Diğer kupa organizasyonlarından genç oyuncuları deniyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık nefesler tutuldu... Matteo'nun görevinden alınmasının ardından takımın başına geçen Chelsea galibiyet alıp toparlanmak istiyor... Samasti ile bambaşka bir kimliğe bürünen Liverpool ise maçı bırakmamakta kararlı...

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Gayet iyi gidiyorsun başarılarının devamını dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Hadi rastgele Torres Torresliğini gösterir golleri kaçırır umarım...Cech'i de unutmamak lazım kaskı düşesice =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rezalet!!! Bende tam bundan korkuyordum... Chelsea'ye kendi evimizde kaybediyoruz bizi sahaya gömdüler. Kelly'nin ipini çekme vakti yaklaşıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Gayet iyi gidiyorsun başarılarının devamını dilerim..
    Teşekkür ederim bir de şu Chelsea olmasaydı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Hadi rastgele Torres Torresliğini gösterir golleri kaçırır umarım...Cech'i de unutmamak lazım kaskı düşesice =)
    Torres yine yaptı yapacağını... Cech'de gayet başarılıydı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rezalet devam ediyor... Takım iyice rehavete kapılmış durumda forvetlerimiz armut topluyor... Glen Jhonsson ve Gerrard yedek kulübesinin yolunu tutacak...

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Rezalet!!! Bende tam bundan korkuyordum... Chelsea'ye kendi evimizde kaybediyoruz bizi sahaya gömdüler. Kelly'nin ipini çekme vakti yaklaşıyor
    Bu tür maçları hedef maçı olarak görüyorlar sanırım düşüşteki büyük takımlar moreli bozmaya gerek yok ilk 3 hedefinden kopmamaya çalışalım

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

geçmiş olsun düşüş olmuş. Rotasyon iyi gelebilir. Her kaybedilen maç sonrası takım konuşmasında agresif olmanı tavsiye edebilirim.

Forvet olarak o adamlar olmasın o tip adamlar olsun önerim Ayrıca ah bi Quagliarellam olsa diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüya bitti... Sağ bek ve sol beklerim sakat takımın sağ ve sol beki yok. Gerrard rakip oyuncunun rüzgarından etkilenip sakatlanıyor. Skrtel kart cezalısı Suarez sakat Enrique sakat... Korktuğum başıma geldi çöküş başladı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

geçmiş olsun düşüş olmuş. Rotasyon iyi gelebilir. Her kaybedilen maç sonrası takım konuşmasında agresif olmanı tavsiye edebilirim.

Forvet olarak o adamlar olmasın o tip adamlar olsun önerim Ayrıca ah bi Quagliarellam olsa diyorum

Çöküş desek daha iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cepten yiyerek kredimizi bitirdik sonunda 3 haftada 9 puan kaybettik fakat hala yerimizi koruyoruz. Acilen toparlanmamız gerekiyor. Rotasyon şart oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne yapsam takımı toparlayamıyorum iyice çökmüş durumdayız elim kolum bağlandı!!!! Çıldırmak üzereyim. MAnu nun kalesine yalnızca 1 şut atabildik.. Tam bir rezillik.
    Last edited by samasti : 15.Kasım.2012 at 02:53

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takım nispeten toparlanmış gözüktü şamiyonluk umutlarımız iyice söndü gibi... 2. ciliği korumaı amaçlıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Derbiden galibiyetle ayrıldık bu takıma moral oldu... Gerrard herzamanki gibi yine sakatlandı galiba takımdan göndermemiz gerekiyor en azından para kazanırız

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Derbiden galibiyetle ayrıldık bu takıma moral oldu... Gerrard herzamanki gibi yine sakatlandı galiba takımdan göndermemiz gerekiyor en azından para kazanırız
    ilk önce hayırlı olsun derbi galibiyetin kötü bir haberim var Gerard takımdan gitmiyor istersen bedava öner

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünyada Yılın Takımı içerisine giren Suarez göğsümüzü kabarttı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ilk önce hayırlı olsun derbi galibiyetin kötü bir haberim var Gerard takımdan gitmiyor istersen bedava öner
    Ciddi olamazsın neden ki ? ben bunu hiç düşünmedim

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri