3-4 üst üste galibiyet ile bana kalırsa ilk 3 garanti olur..
Borini'den faydalanıyormusun??
3-4 üst üste galibiyet ile bana kalırsa ilk 3 garanti olur..
Borini'den faydalanıyormusun??
Evet kesinlikle... takımın toparlanamadığını görmek canımı sıkıyor. ama şunu anladım 3 forvet sistemi Premier lig'de işe yaramıyor... gol atamadığın gibi basit goller yiyorsun ve ligin en sonundaki takım bile sana pozisyon vermeden seni darmadağın edebiliyor. taktik arayışları içerisindeyim ama çözüm bulamadım şuanlıkdenemeye devam ediyoruz.. takımdaki istikrarsızlığı bir çözebilirsem gerisi gelecek
Onu da denedim işe yaramıyor dostum... Kendi taktiğimden vazgeçmeyi de hazmedemiyorum açıkçasıbu durum canımı sıktı artık... puan tablosundan da görüldüğü gibi artık hata oranımız yok öyle böyle kazanıyoruz maçları ama elbet patlayacağız Manu var Chelsea var Arsenal ve Man City var
![]()
Kariyerin çok güzel, zevkle takip ediyorum inşallah seneye daha da coşacaksın.
Taktiğini paylaşır mısın?Bende udinese'de bunu uygulayabillirim diye düşünüyorum çünkü elimde çok klas forvetler var.İLeri üçlümü şu şekilde kurucam:
wellington Nem-Macheda-Barreto
Başından beri kariyeri takip ediyorum. En geç seneye ipi göğüslersin. Başarılar Sametim![]()
Umarım ilk 4'de girip şampiyonlar ligine gidersin. Bu sezon uefa finali oynasan süper olur. Malum finans can çekişiyor. Napıp edip 2. sezon Eden Hazard ve Falcao'yu al.48 ay falan yap bişeyler . Falcao'nun garanti sezonluk +30 golü oluyor.![]()
Orta sahaya sana Leroy Fer'i önerebilirim istersen bi bak Forvete'de Baros'un yerine Papi Cisse (Bitiricilik 20) Twente'de Chadli var istersen bide ona bak
UEFA Avrupa Ligi'nde rakip Borussia Dortmund...
Son zamanlarda Bundesliga ve Avrupa'da büyük bir çıkış yakalayan alman Panzerleri zorlu Avrupa Ligi maceramızda karşımıza çıkabilecek en güçlü rakip olarak gözüküyor... Bu kura yüzünden kendimizi şanssız hissetmemz gayet doğal olacak
Ligin ilk yarısında mağlup olduğumuz Tottenham'ı deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yeniyoruz... Tarışmalı bir penaltı ve sonrasında Reina'nın devleştiği dakikalar. lig bitimine kadar her maçımız final havasında
Bu cisse'ye çözüm bulamıyorum naparsam yapayım her maç kesin golü varDeplasmanlarda aldığımız iki güzel ve anlamlı galibiyet bize ekstra moral verdi... Anlamlı çünkü ilk 4 içerisindeki iddiamız devam ederken rakiplarimizin puan kaybı işimize yaradı. Son zamanlardaki kötü performansı çift ön liberolu taktiğimizle çözmüş gibiyiz...
Yetmez hem de fazlasıyla acını paylaşan o kadar çok mağdur var ki : )
...