1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post

sağlam maç olmuş 10 dakika daha olsa adamlar maçı alıyomuş yanlız.

Evet kesinlikle... takımın toparlanamadığını görmek canımı sıkıyor. ama şunu anladım 3 forvet sistemi Premier lig'de işe yaramıyor... gol atamadığın gibi basit goller yiyorsun ve ligin en sonundaki takım bile sana pozisyon vermeden seni darmadağın edebiliyor. taktik arayışları içerisindeyim ama çözüm bulamadım şuanlık denemeye devam ediyoruz.. takımdaki istikrarsızlığı bir çözebilirsem gerisi gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Evet kesinlikle... takımın toparlanamadığını görmek canımı sıkıyor. ama şunu anladım 3 forvet sistemi Premier lig'de işe yaramıyor... gol atamadığın gibi basit goller yiyorsun ve ligin en sonundaki takım bile sana pozisyon vermeden seni darmadağın edebiliyor. taktik arayışları içerisindeyim ama çözüm bulamadım şuanlık denemeye devam ediyoruz.. takımdaki istikrarsızlığı bir çözebilirsem gerisi gelecek

bende 3 forvet oynatıyorum ama senin ki gibi değil sağ ve sol kanadı gizli forvet olarak oyantıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende 3 forvet oynatıyorum ama senin ki gibi değil sağ ve sol kanadı gizli forvet olarak oyantıyorum

Onu da denedim işe yaramıyor dostum... Kendi taktiğimden vazgeçmeyi de hazmedemiyorum açıkçası bu durum canımı sıktı artık... puan tablosundan da görüldüğü gibi artık hata oranımız yok öyle böyle kazanıyoruz maçları ama elbet patlayacağız Manu var Chelsea var Arsenal ve Man City var

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Kariyerin çok güzel, zevkle takip ediyorum inşallah seneye daha da coşacaksın.

Taktiğini paylaşır mısın?Bende udinese'de bunu uygulayabillirim diye düşünüyorum çünkü elimde çok klas forvetler var.İLeri üçlümü şu şekilde kurucam:

wellington Nem-Macheda-Barreto

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    Kariyerin çok güzel, zevkle takip ediyorum inşallah seneye daha da coşacaksın.

Taktiğini paylaşır mısın?Bende udinese'de bunu uygulayabillirim diye düşünüyorum çünkü elimde çok klas forvetler var.İLeri üçlümü şu şekilde kurucam:

wellington Nem-Macheda-Barreto

Teşekkür ederim diğer liglerde oldukça başarılı sonuçlar aldım özellikle Seri A'da uyguladığımda çok etkili sonuçlar almıştım 2009,2010,2011,2012 serilerinde fakat 2013'te deneme fırsatım olmadı. uyguladıktan sonra bana da bilgi verebilir misin sonuçlarla ilgili?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Onu da denedim işe yaramıyor dostum... Kendi taktiğimden vazgeçmeyi de hazmedemiyorum açıkçası bu durum canımı sıktı artık... puan tablosundan da görüldüğü gibi artık hata oranımız yok öyle böyle kazanıyoruz maçları ama elbet patlayacağız Manu var Chelsea var Arsenal ve Man City var
    bu ligde yok yok , tottenham , everton ve en önemlisi bu ligde bir NEWCASTLE UNITED var lütfen bu takımları küçümsemeyelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu ligde yok yok , tottenham , everton ve en önemlisi bu ligde bir NEWCASTLE UNITED var lütfen bu takımları küçümsemeyelim

Kesinlikle haklısın

Mesaj Yetkileri