Fiziksel özellikleri biraz daha yüksek olsa çok sağlam bir kanat olurdu, mevcut haliyle bile sağlam bir oyun çıkaracağına eminim.
Fiziksel özellikleri biraz daha yüksek olsa çok sağlam bir kanat olurdu, mevcut haliyle bile sağlam bir oyun çıkaracağına eminim.
...
Biz Almanya'da oyuncunun çalışkanlık ve takım oyunu gibi değerlerine önem veririz. Kanat oyuncularımız da genelde tempolu, dinamik oyunculardan seçilir. Evet Barrientos bu sınırların biraz dışında kalıyor, fakat burası HollandaBeni de kendilerine benzetti keratalar. Ama ortasaha transferlerimde henüz bildiğimden şaşmadım.
Yine de Barrientos'un görmezden gelemeyceğim Agresiflik, Cesaret, Kararlılık özellikleri var. Bunlar çalışkanlık eksisini çevirecektir. Hızlanma düşük ama mesele değil, Hız 15 olunca bu teknikle yapamacağı şey yok (Top Sürme:17 Flair:19 Çeviklik: 16)
Yahu sayende tekrar inceledim de... Bu adam harika yahu!
Yorum için sağol, selamlar.
Düzeltme: AMR'de sol ayaklı olduğun unutmuuşum. En önce aradığım şey buydu. Bonus olarak korner kullanabilen tek adamımızÖyle bir anlattım ki sanki tek bir adam almadık, yeni bir takım aldık
Beklentim büyük.
Last edited by nessus : 20.Kasım.2012 at 13:10 Reason: ekleme