1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

hocam hollandalı ve alt yapı ürünü çıkarma isteğin gerçekten güzel. şahsen ben o işi çok seviyorum. arsenalde denemiştim 3 4 sezonumu almıştı düzgün kıvama getirmem malum sadece 4 tane ingiliz vardı . kadro istikrarı var o yüzden bu sene daha rahat bir sezon geçireceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam alt yapı durumları nasıl istediğin gibi oyuncular çıkıyor mu ?
    Henüz bir sezon geride kaldı, gelen regenler kötüydü. Koskoca Ajax'ta daha iyi regenler çıkması lazımdı. Ama yazmıştım, tüm kulüpleri taradım iki tanesine erkenden imzayı attırdım. Geleceğimiz onlar. Bir de oyun açıldıgında varolan mevcut yetenekler var.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    hocam hollandalı ve alt yapı ürünü çıkarma isteğin gerçekten güzel. şahsen ben o işi çok seviyorum. arsenalde denemiştim 3 4 sezonumu almıştı düzgün kıvama getirmem malum sadece 4 tane ingiliz vardı . kadro istikrarı var o yüzden bu sene daha rahat bir sezon geçireceğini düşünüyorum.
    Evet zaman alıcı bir şey olabilir. Ama elde para da yok. Olsa da almam ama. Mesela oyuncu satışlarından gelen gelirle sağbek alabilirim, almıyorum. Genç bir çocuk var o olabilir belki. 48 ay taksit işini yeni öğrendim belki kullanırım

Mesaj Yetkileri