1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arkadaşlar, karşılaştığınız sorunları/hataları hafta sonu SI forumlarında dile getireceğim. Daha fazla geribildirim yapabilirseniz daha iyi olacaktır. Takip ettiğim kadarıyla SI forumlarında da çoğu kişi sakatlık ve kart görme sorunundan yakınıyor. Gözünüze çarpan daha farklı hatalar varsa lütfen belirtin. İlginize teşekkürler.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Arkadaşlar, karşılaştığınız sorunları/hataları hafta sonu SI forumlarında dile getireceğim. Daha fazla geribildirim yapabilirseniz daha iyi olacaktır. Takip ettiğim kadarıyla SI forumlarında da çoğu kişi sakatlık ve kart görme sorunundan yakınıyor. Gözünüze çarpan daha farklı hatalar varsa lütfen belirtin. İlginize teşekkürler.
    PTT 1. Ligde 5 yabancı kuralı gerçekte 3 diye biliyorum ben oyunda 5 olarak gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Hocam forvetlere biraz yakınsan. Çok kaliteli forvetlerle de denedim adamlar gol atmamaya yeminli gibi. Golleri orta saha atıyor. Cavani, Rooney, Van Persie, Almeida, Pektemek, Falcao tek tek denedim. Kaliteye göre 5 maçta 2-3 gol atan çıkıyor onun da biri penaltıdan biri uzaktan. Geçen yılki serideki gibi aralara kaçma felan yok. Santraforun ayağına top değmiyor maç boyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam forvetlere biraz yakınsan. Çok kaliteli forvetlerle de denedim adamlar gol atmamaya yeminli gibi. Golleri orta saha atıyor. Cavani, Rooney, Van Persie, Almeida, Pektemek, Falcao tek tek denedim. Kaliteye göre 5 maçta 2-3 gol atan çıkıyor onun da biri penaltıdan biri uzaktan. Geçen yılki serideki gibi aralara kaçma felan yok. Santraforun ayağına top değmiyor maç boyu.
    bu taktikle ilgili olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bu taktikle ilgili olabilir.
    Hedef adam yapıyorum ayağına top geliyor pas atıyor arkadaş bitiriciliğin yüksek çeksene şutunu. Hadi sorun taktikte diyelim. Bir şeyler deneyeceğiz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hedef adam yapıyorum ayağına top geliyor pas atıyor arkadaş bitiriciliğin yüksek çeksene şutunu. Hadi sorun taktikte diyelim. Bir şeyler deneyeceğiz artık.
    Hocam bu seride bireysel roller çok önem kazanmış. Her oyuncu için ayarlama yapmayı deneyin. Ben kalecinin hatalı paslarından yediğim gollerden bıkmıştım. Çok riskli oynuyordu. Haliyle hata yapıyordu. Ufak bi ayarlamayla epey düzeldî. Yani talimatlar direkt etkî ediyor.

Mesaj Yetkileri