Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sakatlık düzeyi artmış gibi..

Update'den önce kariyerimde geçen 2 sezonun toplamında updateden sonra geçen 4 aylık sürede sakatlık yaşamadığıma adım gibi eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Maç motoru baya toparlanmış, ufak tefek sıkıntılar var ama önemli değil. Bazen hiç direğe top çarpmıyor bazen 4 tane. Oyundan şuan memnunum ama arkadaşın dediği gibi sakatlıklar fazla oluyor.
    Messi 6 ay sakatlandı, düzeldi 2 ay daha gitti ve böyle giderse yüzüne bakılmayacak hale gelecek. Allahtan Barcelona'yı yönetmiyorum.
    Onun dışında eylüldeki milli maçlarda 5 oyuncum sakatlandı, her milli maç zamanı en az 2 sakat veriyorum. Kendi maçlarımda da sık sık oluyor.
    Maç motoru düzeldiği için bunlar katlanılabilir şeyler.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyun toparlanmış biraz, Galatasaray ile 2. sezonumdayım update'ten sonra Arsenal'e deplasmanda 5-0 yenildim. Yarı final maçı hemde. Kendi evimde 5-1 yendim, elendik. Ev sahibi üstünlüğü artmış oyunda bariz bir şekilde..

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arkadaşlar, karşılaştığınız sorunları/hataları hafta sonu SI forumlarında dile getireceğim. Daha fazla geribildirim yapabilirseniz daha iyi olacaktır. Takip ettiğim kadarıyla SI forumlarında da çoğu kişi sakatlık ve kart görme sorunundan yakınıyor. Gözünüze çarpan daha farklı hatalar varsa lütfen belirtin. İlginize teşekkürler.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Arkadaşlar, karşılaştığınız sorunları/hataları hafta sonu SI forumlarında dile getireceğim. Daha fazla geribildirim yapabilirseniz daha iyi olacaktır. Takip ettiğim kadarıyla SI forumlarında da çoğu kişi sakatlık ve kart görme sorunundan yakınıyor. Gözünüze çarpan daha farklı hatalar varsa lütfen belirtin. İlginize teşekkürler.
    PTT 1. Ligde 5 yabancı kuralı gerçekte 3 diye biliyorum ben oyunda 5 olarak gözüküyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Hocam forvetlere biraz yakınsan. Çok kaliteli forvetlerle de denedim adamlar gol atmamaya yeminli gibi. Golleri orta saha atıyor. Cavani, Rooney, Van Persie, Almeida, Pektemek, Falcao tek tek denedim. Kaliteye göre 5 maçta 2-3 gol atan çıkıyor onun da biri penaltıdan biri uzaktan. Geçen yılki serideki gibi aralara kaçma felan yok. Santraforun ayağına top değmiyor maç boyu.

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    http://g1211.hizliresim.com/13/q/g5lsv.png bu nedir yahu? Çeviri hatası mı?
    Çok güldüm ya takımda resmen mahalle kavgası çıkmış

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam forvetlere biraz yakınsan. Çok kaliteli forvetlerle de denedim adamlar gol atmamaya yeminli gibi. Golleri orta saha atıyor. Cavani, Rooney, Van Persie, Almeida, Pektemek, Falcao tek tek denedim. Kaliteye göre 5 maçta 2-3 gol atan çıkıyor onun da biri penaltıdan biri uzaktan. Geçen yılki serideki gibi aralara kaçma felan yok. Santraforun ayağına top değmiyor maç boyu.
    bu taktikle ilgili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleciler toplara müdahale etmek için fazla mı açılıyorlar sanki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca savunma oyuncuları ve kaleciler öyle saçma sapan hatalar yapıyorlar ki rakip takım futbolcusu bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Hatta çoğu zaman kaleci saçma bi hata yapıyor ve kale bomboş kalıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bu taktikle ilgili olabilir.
    Hedef adam yapıyorum ayağına top geliyor pas atıyor arkadaş bitiriciliğin yüksek çeksene şutunu. Hadi sorun taktikte diyelim. Bir şeyler deneyeceğiz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hedef adam yapıyorum ayağına top geliyor pas atıyor arkadaş bitiriciliğin yüksek çeksene şutunu. Hadi sorun taktikte diyelim. Bir şeyler deneyeceğiz artık.
    Hocam bu seride bireysel roller çok önem kazanmış. Her oyuncu için ayarlama yapmayı deneyin. Ben kalecinin hatalı paslarından yediğim gollerden bıkmıştım. Çok riskli oynuyordu. Haliyle hata yapıyordu. Ufak bi ayarlamayla epey düzeldî. Yani talimatlar direkt etkî ediyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Benim forvetlerim leblebi gibi Gol atiyordu Update sonra atmamaya yemin ettiler resmen Kaleci hatalarini saymiyorum bile Kanat Bekler hic Orta yapmiyor ayarlarda SIK SIK Orta Ac yapmama Ragmen Update sonra Gercekten en iyi kaleciler bile sacma sapan hatalar Yaparak SAC Bas yolduruyorlar birde oyuncular yuh denecek sekilde siklikla cok sari Kart goruyor

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Arkadaşlar son güncellemeyle yeni bir kariyer açmakta fayda varmı yoksa eski kariyere devam edelimmi

Kariyer acin arkadaslar mac motoru eskisine göre oldukca iyi. Tamam hatalar var ama eskisi gibi sacmaliklarla karsilasmadim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ayrıca savunma oyuncuları ve kaleciler öyle saçma sapan hatalar yapıyorlar ki rakip takım futbolcusu bir anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Hatta çoğu zaman kaleci saçma bi hata yapıyor ve kale bomboş kalıyor.
    Katılıyorum, buna ek olarak her maç kendi kalesine gol ve sarı kartı olan bir oyuncu faul yaptıysa nolursa olsun kırmızı kartı görüyor.

Quote Originally Posted by Bariscamur View Post
    Sakatlık düzeyi artmış gibi..

Update'den önce kariyerimde geçen 2 sezonun toplamında updateden sonra geçen 4 aylık sürede sakatlık yaşamadığıma adım gibi eminim..
    kesinlikle sakatlık olayı arttı ciddi olsun olmasın her maç bir sakatlık var

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Sakatlık artı kartlarda çok çıkmaya başladı Fenerbahçeyle TFF süper kupa maçında benden 2 fenerden 3 kişi kırmızı gördü ne maçtı be

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alt liglerde veya düşük profilli kulüplerde oynarken maç motorunu daha iyi gözlemle fırsatınız oluyor çünkü çok iyi özellikli bir oyuncunun yaptıklarını neredeyse ölü bir oyuncunun yaptığına şahit oluyor çok farklı durumlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

Güncellemeden sonra benim en çok dikkatimi çeken olay pozisyon sayısının yarı yarıya (hatta bazen daha fazla) düşmesi, kaleyi bulan şutların gol %'sinin daha yüksek olması. Daha önce aşırı pozisyon sayısı yüzünden şikayet etmiştim.

Alıntı (FM Genel Tartışmalar>Oyundan soğutan olaylar.)

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Önemli anlar izliyorum, attığım goller ve kaçırdığım net pozisyonlar haricinde rakibin 2-3 pozisyonu gösterir ve maç tamamlanır. İyi güzel de bu şut ne böyle ? Pozisyonu biz buluyoruz diğer pozisyona geçene kadar rakibin şut sayısı 3-5 arttıyor. Yahu madem bu kadar baskın olan taraf hiç önemli pozisyon olmaz bu kadar baskın olan taraf 4 tane yer mi ? Uzaktan şuttur diyecem ama her maç mı ? Bu maç motoru bir harika dostum : )
    Ama böyle de olsun demedim : )

Alıntı (FM Kariyer Hikayeleri>AFC Wimbledon Kariyerim)

Gelecek güncelleme de standardı tutturacaklarını umuyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sakatlıklar tam bi rezalet. Update ettikden sonra 10 maç oynadım. İlk 11 de as oynayan 8 oyuncum 5 hafta-3 ay arası sakat. Her maç en az 1 oyuncum 7-10 hafta sakatlanıyor. Artık takıma koyacak adam kalmadı. Maç motoru biraz düzelmiş ama sakatlıklarda saçmalamışlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu yamayı çözemedim ben, bir maçım bir maçımı tutmuyor arkadaş. Burak'ın her vurduğunun da gol olması enteresan tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Belirttiğiniz hataları biraz önce SI forumlarına yazdım. Umarım o kadar mesaj arasında fark edilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ujfalusi 11 ay Yekta 11 ay Muslera 2 ay Rieara 2 Ay Bu ne böyle ya anlamadım gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mac motorundanmi kaynaklaniyor taktiktenmi bilmiyorumda genelde sag kanat oyuncum cizgiye kadar inip arka direge orta aciyor sol acik gol atiyor attigim gollerin yarisindan fazlasi böyle.. birde 10 tane penalti kullandiysam 8 ini kacirdi oyuncular.. cpu ise habire atiyor 1 tane kurtarilmis penalti yok

Kanattan yapılan ortalar gol oluyordu yeni update den sonra golü artık kaleci veya defans oyuncusu kendi kalesine atmaya başlamış..Her maçımda oluyor..

Bugün Liverpool ile çok detaylı oynadım gördüklerimi aynen yazıyorum hepsi de maç motoru ile ilgili

1- Gerrard kaleci ile karşı karşıya pozisyonda kaleye şut çekeceğine sağ açıka pas attı!

2- Takımın pas dengesi son derece düzensin, Skertel orta alanda yanındaki adama pas vermek yerine 50 metrelik bir geri pas çıkarttı, Reina ceza sahası içinde hareketli topu tutmak yerine seyredince top tıngır mıngır kornere çıktı.

3- Kornerlerin hepsi sıkıntılı, arka direği seçiyorsunuz Amerikan uydularını vuracak şekilde orta yapıyorlar ters kanattan taç, hangi seçeneği seçerseniz seçin 8 korneden 4'ü böyle.

4- Savunmalar araya atılan her topta Allah'a emanet.

Daha bir çok sıkıntı var. Yani maç motoru bütün zevki yiyip bitiriyor.

Ben ara veriyorum güncellemelerden sonra tekrar bakarım yoksa yapacak bir şey yok. Bu son harcadığım para olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bu hafta için yeni bir güncelleme geleceğinden bahsedilmişti,oyuna başlayacağım ama bu güncellemeyi bekliyorum.Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı ? Zırt pırt patch çıkardıkları için kariyerimin yamadan önceki/sonraki diye şeklinin değişmesini pek sevmiyorum çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by mertayasava View Post
    Bu hafta için yeni bir güncelleme geleceğinden bahsedilmişti,oyuna başlayacağım ama bu güncellemeyi bekliyorum.Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı ? Zırt pırt patch çıkardıkları için kariyerimin yamadan önceki/sonraki diye şeklinin değişmesini pek sevmiyorum çünkü.
    Çalışmalar halen devam etmekte; ancak net bir tarih henüz verilmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Umarım bütün sorunlar hallolur.. 20 küsür şut çekip, üstelik bunlar uzaktan şutlar da değil, 3 tanesinin kaleyi bulması nedir? Üstüne bir de rakip 2 şut atıp maçı kazanıyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir.
    Last edited by Artul : 30.Kasım.2012 at 02:47 Reason: Yazım hatası

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bi update daha gelecek deniyordu tarihi belli mi acaba

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri