İlk sezondan 2. olmak gayet güzel. Zaten Barça-Real zincirine son vermek oldukça zor olacak. Seneye hedefler nedir ? Özellikle şampiyonlar liginde ?![]()
james rodriguez , neymar bekliyoruz![]()
Neymar'ı tavsiye etmem, 2012'de aldığım takımlarda vasat kalıyordu, şimdiki oyunumda Manchester almış, normal bir oyuncunun verebileceği performansı veriyor.
...
Şampiyonluğun kaybı kötü olmuş hocam geçmiş olsun
Mali durumumuz çok kötü ama genede bir risk almayı düşünüyorum, kafamda şöyle birşey var Falcao'ya 120 MN verdiler Götze'yide aşşağı yukarı bu fiyata satarım götze takımda sol kanatta merkezi hücumcu olarak oynuyor , onun yerine Neymarı koyayım , Falcao'nun yerinede hızlı bir fırsatçı hücum alayım diyorum,
![]()
Premier ligdeki puan durumu ne öyle be kalp dayanmaz![]()
Taksitle veriyor paranın yarısına taksıtle kabıul etme direk versin
Transfer Gelen -Gidenler
Transferde kulübün mali yapısı iç açıcı olmadığı için yalnızca Götze'den gelen parayı değerlendire bildik, onun haricinde kuruş vermediler hatta götze'yi 116 MN peşine satmama rağmen kulüp o paranın bir kısmını bize bütçe olarak verdi ama aldığımız oyuncularda kalbur üsstü oyuncular ve ihtiyaç doğrultusunda alınan oyuncular.
Andre Ayew
Antoine Griezman
Jack Rodwel ( kiralık )
Dünya'dan Trasnferler
![]()
Antoine Griezmann süper transfer çok gol atar emin olabilirsin Fm 2012'de Galatasaray'a almıştım mükemmel bişey
Transferler iyi hocam gelir olarak da baya kar etmişsin. Yeni sezonda başarılar
Umarım futbolumuzun üstüne ekleyerek devam ederiz yeni sezonda. Ufak ufak hedefler belirlendi mi ? Şampiyonlar Ligi'nde ki hedefini merak ediyorumYeni sezonda ve bu akşam ki derbide ATM'ye başarılar
![]()
Hocam napmışsın takım sınıf atlamış resmen..Tralnsferler çok iyi özellikle Ayew harika olmuş ama Götze'ye içim yanmadı değil...