Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
Quote Originally Posted by lofthei View Post
Başarılar dilerim, takip edeceğim.

Teşekkür ederim.İnşallah zevkli bir kariyer olur.

Oyuna girdiğim an boş koltuklara saldırdım ve 2 takım beni takımın başına geçirmek istediğini bildirdi.Bunların ikiside Endonezya Ligi takımlarıydı.Persiram 1.Ligde küme düşmemeye oynamamızı PSM ise İkinci Lig'de kafaya oynamamızı istiyordu bizden.Biz hem daha alttan başlamak için hemde bize verilen transfer bütçesi,maaş bütçesi gibi şeyler daha fazla olduğundan İkinci Lig'deki PSM'yi tercih ettik.

Takım hakkında internette pek bir şey bulamadık.O yüzden pek bir bilgilendirme yapamayacağım.Zaten geçmişimize baktığımızda müzemizde 1 tane kupa görüyoruz.Oda 2000 yılında şu anda bulunduğumuz Endonezya İkinci Ligi'nin şampiyonluk kupası.1915'te kurulmuş bir takım için halimiz pekte iyi görünmüyor.Biz burada bulunduğumuz süre zarfında bu makus talihi değiştirmek için uğraşacağız.

Fakat bu kötü geçmişimize rağmen sanırım çok sağlam bir taraftar desteğimiz olacak fotoğraflardan görünen o.

Lig hakkında bilgi verecek olursak;3 grup var,her grupta 12'şer takım var yani 22 maç yapacağız bu aşamada ve sanırım lig 2 aşamadan oluşuyor.Gruplarında ilk 2'ye kalan takımlar İkinci Aşama'ya kalıyor.İkinci aşamada işleyiş nasıl hiç bilmiyorum bunu hep birlikte öğreneceğiz ilerleyen zamanlarda ama üst ligden son 4 takım düştüğüne göre bu 6 takım kendi arasında bir lig oluşturacak ve maçlar sonunda ilk 4'e girenler bir üst lige çıkacak diye düşünüyorum.Kadroda ise 3 yabancı hakkımız varmış.Hedefimiz bu yabancı haklarını en iyi şekilde kullanmak olacak.