1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Futbol Avrupa'dan İbaret Değildir

Hybrid View

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Biraz yahu Endonezya'yı.Asya'ya falan açıl derim ben

Manchester United,Barcelona gibi takımlardan menajerlik teklifi almama rağmen ben buraya gelmeyi tercih ettim.Ben müslüman bir insanım Endonezya'da müslüman bir ülke olduğu için burada dinimi daha rahat yaşayabiliyorum ve burada olmaktan çok mutluyum.Fakat bu senede takımı bir üst lige çıkaramazsam kariyerim açısından buradan ayrılmayı düşünebilirim

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Bütün lig takımlarının adı P ile başlıyo nerdeyse İlginç bir deneyim

P ile başlasa yine iyi direk Pers ile başlıyor.O kısaltmalarında Pers olduğuna adım gibi eminim.Google Translate sağolsun yardımcı oldu Pers basın demekmiş.Ne alaka çözemedim ama takımların %95'inin basınla bir alakası var sanırım

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Manchester United,Barcelona gibi takımlardan menajerlik teklifi almama rağmen ben buraya gelmeyi tercih ettim.Ben müslüman bir insanım Endonezya'da müslüman bir ülke olduğu için burada dinimi daha rahat yaşayabiliyorum ve burada olmaktan çok mutluyum.Fakat bu senede takımı bir üst lige çıkaramazsam kariyerim açısından buradan ayrılmayı düşünebilirim
    Arabistan'a git o zaman

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Arabistan'a git o zaman
    Dünya üzerinde en fazla müslüman nüfusa sahip ülke Endonezya imiş Bunu da öğrenmiş olduk yani doğru yerdeyiz

Mesaj Yetkileri