Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: Futbol Avrupa'dan İbaret Değildir

10.Hafta

Uellington Martins sırtladı götürüyor bizi aman nazar değmesin.Birde takımların "Persi" olayını çzödüğüm an sizede bilgi vereceğim hiç merak etmeyin SS'ler arasında hangi "Persi"yi seçeceğimi çözene kadar akla karayı seçiyorum

Endonezya Kupası 2.Tur 2.Ayak

Evimizde zorlandığımız rakibimizi deplasmanda rahat geçiyor ve 3.Tur'a çıkıyoruz.

11.Hafta

İlk yarıyı 3-0 geride kapatınca soyunma odasında oyunculara Yılmaz Vural'a döndürmeyin beni dedim aval aval suratıma baktılar bende az buçuk olan Bahasa Endonezyacamla ağzıma ne küfür geldiyse söyledim işe yaradı ama puan almaya yetmedi.

Bu mağlubiyetle ligin ilk yarısını ilk 2 içinde tamamlama fırsatını geri teptik ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans gösterip rahat bir şekilde 2.Aşama'ya kalmak istiyoruz.

12.Hafta

Bir yenilgi daha aldık.Taktiğin ömrü bu kadarmış FM13'ün klasik sezonu 5 taktikle bitirme olayına denk geldik yine.

13.Hafta

Beraberliği kurtardık en azından.Yeni taktik ilk maçına göre iyiydi bakalım ileride nasıl etkileyecek takımı.

İyi başladığımız sezonu berbat bir şekilde tamamladık.Öğrendiğimiz şeyler Endonezya'da taktik denen bir şey olmadığı oyuncuların kafasına göre davrandığı ve ayak kırılmadan faul,sarı kart gibi şeyler verilmediğiydi bu sezon.

Bu kadar kötü bir performans göstermemize rağmen son 2 haftaya kadar 3.lük için büyük şansımız vardı ama son 2 maçtan puansız ayrılınca bu hayalde suya düştü.

Oyuncu performanslarına baktığımızda ise çok şey beklediğimiz yabancıların beklentimizin çok altında kaldığını görüyoruz.Buitrago sadece 2 gol atabildi Uellington ise 11 golde kaldı.Bu iki oyuncudan maksimum verimi alabilseydik her şey çok daha farklı olabilirdi.

Biraz yahu Endonezya'yı.Asya'ya falan açıl derim ben

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Bütün lig takımlarının adı P ile başlıyo nerdeyse İlginç bir deneyim

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Biraz yahu Endonezya'yı.Asya'ya falan açıl derim ben

Manchester United,Barcelona gibi takımlardan menajerlik teklifi almama rağmen ben buraya gelmeyi tercih ettim.Ben müslüman bir insanım Endonezya'da müslüman bir ülke olduğu için burada dinimi daha rahat yaşayabiliyorum ve burada olmaktan çok mutluyum.Fakat bu senede takımı bir üst lige çıkaramazsam kariyerim açısından buradan ayrılmayı düşünebilirim

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Bütün lig takımlarının adı P ile başlıyo nerdeyse İlginç bir deneyim

P ile başlasa yine iyi direk Pers ile başlıyor.O kısaltmalarında Pers olduğuna adım gibi eminim.Google Translate sağolsun yardımcı oldu Pers basın demekmiş.Ne alaka çözemedim ama takımların %95'inin basınla bir alakası var sanırım

bizdeki spor gibi bişiy demekki

Bu seneki transferlerin yarısı geçen senenin ekranında yarısı bu senenin ekranında görülüyordu.O yüzden değişik bir transfer paylaşımı olacak

Gelenler

Gidenler

Geçen seneki başarısızlıktan sonra az ama öz transfer yapma çabasına girdik.Geçen sene istenileni verememiş olan yada hiç kullanmadığım oyuncuları bedelsizde olsa takımdan gönderdim.Gidecekler arasında Buitrago ve Uellington'da olacaktı ama onlar kadar kalitelisini bulamayınca takımda kaldılar.

Transferlerin hepsini paylaşmayacağım sadece yabancı oyuncumuzu paylaşacağım zaten diğerleri bildiğimiz Endonezyalı futbolcu profili

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Manchester United,Barcelona gibi takımlardan menajerlik teklifi almama rağmen ben buraya gelmeyi tercih ettim.Ben müslüman bir insanım Endonezya'da müslüman bir ülke olduğu için burada dinimi daha rahat yaşayabiliyorum ve burada olmaktan çok mutluyum.Fakat bu senede takımı bir üst lige çıkaramazsam kariyerim açısından buradan ayrılmayı düşünebilirim
    Arabistan'a git o zaman

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Arabistan'a git o zaman
    Dünya üzerinde en fazla müslüman nüfusa sahip ülke Endonezya imiş Bunu da öğrenmiş olduk yani doğru yerdeyiz

1.Hafta

Geçen seneki gibi bir başlangıç yaptık.Tek farkı daha derli toplu bir oyun sergilememizdi.İnşallah sonu benzemez.Bu Endonezya'dan çekip gidersem bunun en büyük sebebi futbolun sertliği olacaktır.Yahu tamam adamlar futbol bilmiyor %90'ı kasap ama hakemlere ne oluyor.Diğer liglerde neye faul verdiğini anlayamadığım hakemler burada ciddi manada faul vermiyor.Bizim eve kadar geldi kemik sesleri taa Endonezyalardan.4 oyuncum hafif sakatlıklar yaşadı üçünü değiştirdim sonuncuyu değiştiremedim ilk sakatlığından 2 dakika sonra oyuna devam edemeyecek hale geldi adam.

2.Hafta

Geçen seneki belalımızdan hımcımızı çıkarıyoruz.Oynanan futbol ve CCC sayısı yüzümüzü güldürdü 1.5 saatlik emeğimin karşılığını almak mutlu ediyor tabi ki.İşin püf noktasını buldum ve sonrası kolay oldu.

Taktiğimizin temel taşı yaratıcılık özgürlüğünü tüm takımın 0 a çekmek oldu Zaten çılgın olan maç motoru bu seviyedeki oyuncularla kıyamete dönüşüyordu bu sorunu en aza indirgedik ve makine gibi çalışan bir takım oldu sahada.Birde yeni bir şey denedim daha ne kadar etkili oldu çözemedim ama iyi sonuç vermesini umuyorum.Ortasahanın solundaki oyuncum yani oyun kurucuma hem oyun kurucu görevi verdim hem hedef adam görevi verdim pas stilini de ayağa olarak belirledim orta sahada başı sıkışan kendisine atıyor topu bütün toplar onda toplanıyor bu da daha tehlikeli ve olgun ataklar oluşturmamızı sağlıyor.Yeteneksiz oyuncuların gereksiz paslarından olabildiğince kaçınıyoruz böylece.

3.Hafta

Geçen sene üst ligimizde mücadele eden rakibimiz karşısında yine muhteşem bir oyun ortaya koyduk 4 CCC bulduk ama sonuca yansıtamadık.Güçlü rakibimiz karşısında 3 puanı alamasak bile 2-0 dan çevirilen maç sevindiriciydi.

4.Hafta

Bulduğumuz net şansları gole çevirememe gibi bir sıkıntımız var.Uellington'un sadece sağ ayağını kullanabilmesi sol ayağıyla altıpastan topu kaleye iteleyememesi kötü olduğumuz maçlarda sıkıntı doğurabilir.Bunun dışında iyi yoldayız.

5.Hafta

Uellington'un sarı kart cezalısı olması oyunumuzu çok etkiledi.Onun sayesinde topu ileride tutabiliyormuşuz olmayınca toplar duvar gibi geri döndü.Bu 2 sarı 1 maç olayı can sıkıcı gerçekten.

6.Hafta

1-0 geriye düştüğümüz karşılaşmada ikinci yarıdaki muhteşem oyunumuzla farklı kazanıyoruz.Özellikle Mochtar'ın ikinci golündeki takım oyunu muhteşemdi.

7.Hafta

Oyuna çok pis bug girdi maçta Top defansımızın arkasına atılırken orta sahaya doğru koşan defans oyuncuları,boştaki topa hareketlenmeyen oyuncular filan oldu Maçtan sonra oyunu açtım kapadım diğer maçlarda sıkıntı çıkarmasın diye.Bu buglardan doğan fırsatları değerlendirmeyi rakip takımımız başarınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

8.Hafta

Zayıf rakibimizi ikinci yarıdaki etkili oyunumuzla rahat geçiyoruz.Bizimde içinde bulunduğumuz 4 takım diğer takımlardan erken koptu.Bakalım bu dört takımdan hangi ikisi İkinci Aşamaya kalmaya hak kazanabilecek.

9.Hafta

Zayıf rakibimiz karşımızda hiçbir varlık gösteremedi ve çok rahat bir 3 puan daha aldık.

10. Hafta

Değişiklikleri biraz erken yapınca maçı olduğundan zor duruma soktum ama kalitemizle 3 puan almayı başardık.

11.Hafta

İlk yarının son haftasında lig liderini ağırlıyorduk ve kazanmamız halinde liderliğe yükselecektik.Maça fırtına gibi başladık ve daha 10 dakika olmadan 2-0 ı yakaladık.Devrenin geri kalanını da aynı performansla sürdürünce soyunma odasına 4-0 gibi farklı ve hiç beklemediğimiz bir skorla iniyorduk.Fakat ikinci yarı hırslanmış PSS bize zor anlar yaşattı ama maça ortak olmalarına izin vermedik ve liderlik koltuğuna oturduk.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper gidiyorsun

Bu ligin transfer statüsü nasıl yani kaç yabancı oynatabiliyosun avrupadan yada güney amerikadan sınırlama nedir yada varmı bi sınırlama

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

değişik bir kariyer başarılar dilerim...

Teşekkürler hepinize.

Ligde sadece 3 yabancı oyuncu oynatabiliyorsun.Avrupa,Güney Amerika gibi bir sınırlaması yok direk Endonezya vatandaşlığı olmayan en fazla 3 oyuncu kadroda olabiliyor.

12.Hafta

Uellington'un kart cezalısı olduğu maçta genç oyuncumuz Setiawan sahneye çıktı ve 3 puanı onun 1 gol 1 asistlik performansıyla aldık.

Altyapımızdan gelen Setiawan'ın profili.İyi bir gelişim gösterebilmesi için forvet ve sol açıkta şans vermeye çalışıyorum.Handikabı iki mevkide de yabancı oyuncularımızın oynaması.

Kupada ilk maç işimizi zora soksakta ikinci maç sapan saçma goller bularak tur atlıyoruz.

İşte o sapan saçma goller

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=HtUHc_NsFX0&feature=plcp"]Özet[/YOUTUBE]

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri