1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    yönetim kararını vermis sonucta artık zaten q7 geri dönsün derse yönetim o zaman şüphe duyarım onların samimiyetinden. kararlarından dönmezler umarım q7 ye bu takımda ihtiyac yok bana göre takım gayet iyi oynuyor takım oyunu oynuyoruz geçen sene görüyorduk q7 aldıgı her topu eziyordu hilbert sürekli depara kalkmaktan ernst deli gibi kosmaktan isyan etmis durumdaydı adamlar haklıda yani. q7 bizim bu takımın tüm oyun planını bozar hic gerek yok. baskan dogru yolda eger alacaklarından vazgecerse yarı dönemde göndersin eger vazgecmezse göndermeyin arkadas sezon sonuna kadar para öderiz zaten ödüyoruz parasını sorun degil o kendisi kaybeder q7 1yıl oynamamıs idman ve mac eksigi olan futbolcu kendini ne kadar sürede toparlar bilemiyorum.yönetim iyi yolda arkandayız fikret orman..
    Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!
    Sence oynamalı mı Quaresma?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sence oynamalı mı Quaresma?
    Bunu 2 ay önce sorsan oynamalı derdim; ama şimdi iş işten geçti. Oynasa da bir yol olmaz artık. Benim derdim, oynamayan adama bu kadar para vermeye devam etmeleri. Quaresma'yı, sezon başından beri göndermeyi kafasına koymuşlar zaten yöneticiler ve başkanımız. Hiç değilse, vitrine koysalardı en azından Türkiye Kupası'nda ve hazırlık maçlarında oynatsalardı. Hem adamı itin bir yerine sokup çıkarıyorlar hem oynatmayıp yattığı yerden tıkır tıkır ödüyorlar parasını. Sonra da 'FEDA' diyorlar. Gönderilmesi düşünülen bir futbolcunun bu şekilde bir muameleye maruz kaldığı nerde görülmüş?

Mesaj Yetkileri