Sayfa 366 / 480 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
10,951 ile 10,980 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

yönetim iyi yolda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Madem ceza vereceksin Quaresma'ya parasını öde sözleşmesi bitene kadar futbol oynamasın. Öylece tatil yapsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

yönetim kararını vermis sonucta artık zaten q7 geri dönsün derse yönetim o zaman şüphe duyarım onların samimiyetinden. kararlarından dönmezler umarım q7 ye bu takımda ihtiyac yok bana göre takım gayet iyi oynuyor takım oyunu oynuyoruz geçen sene görüyorduk q7 aldıgı her topu eziyordu hilbert sürekli depara kalkmaktan ernst deli gibi kosmaktan isyan etmis durumdaydı adamlar haklıda yani. q7 bizim bu takımın tüm oyun planını bozar hic gerek yok. baskan dogru yolda eger alacaklarından vazgecerse yarı dönemde göndersin eger vazgecmezse göndermeyin arkadas sezon sonuna kadar para öderiz zaten ödüyoruz parasını sorun degil o kendisi kaybeder q7 1yıl oynamamıs idman ve mac eksigi olan futbolcu kendini ne kadar sürede toparlar bilemiyorum.yönetim iyi yolda arkandayız fikret orman..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    yönetim kararını vermis sonucta artık zaten q7 geri dönsün derse yönetim o zaman şüphe duyarım onların samimiyetinden. kararlarından dönmezler umarım q7 ye bu takımda ihtiyac yok bana göre takım gayet iyi oynuyor takım oyunu oynuyoruz geçen sene görüyorduk q7 aldıgı her topu eziyordu hilbert sürekli depara kalkmaktan ernst deli gibi kosmaktan isyan etmis durumdaydı adamlar haklıda yani. q7 bizim bu takımın tüm oyun planını bozar hic gerek yok. baskan dogru yolda eger alacaklarından vazgecerse yarı dönemde göndersin eger vazgecmezse göndermeyin arkadas sezon sonuna kadar para öderiz zaten ödüyoruz parasını sorun degil o kendisi kaybeder q7 1yıl oynamamıs idman ve mac eksigi olan futbolcu kendini ne kadar sürede toparlar bilemiyorum.yönetim iyi yolda arkandayız fikret orman..
    Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Doğru, sen de haklısın. Kulübün kasasından oynamayan futbolcuya çıkan 3 milyon 750 bin euro nedir ki zaten? Çerez!
    Sence oynamalı mı Quaresma?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Tanju Kayhan Ausburg ile antrenmanlara çıkıyormuş. Büyük ihtimal anlaşma sağlayacakmış. Teknik heyete tek kızdığım nokta şu adama bir şans verilmemesi. Tanju Kayhan ve Burak Kaplan şu kadroda olsaydı fena mı olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Sence oynamalı mı Quaresma?
    Bunu 2 ay önce sorsan oynamalı derdim; ama şimdi iş işten geçti. Oynasa da bir yol olmaz artık. Benim derdim, oynamayan adama bu kadar para vermeye devam etmeleri. Quaresma'yı, sezon başından beri göndermeyi kafasına koymuşlar zaten yöneticiler ve başkanımız. Hiç değilse, vitrine koysalardı en azından Türkiye Kupası'nda ve hazırlık maçlarında oynatsalardı. Hem adamı itin bir yerine sokup çıkarıyorlar hem oynatmayıp yattığı yerden tıkır tıkır ödüyorlar parasını. Sonra da 'FEDA' diyorlar. Gönderilmesi düşünülen bir futbolcunun bu şekilde bir muameleye maruz kaldığı nerde görülmüş?

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

arkadasım yönetim sezon basından beri göndermeye calısıyor oyuncuyu ama q7 inat etti gitmicem diye yönetimde bu konuda bir ceza uygulamıs oluyor eger bu karardan dönüp oynatırlarsa eger o zman yönetimin hic bir önemi kalmaz. dogru yoldalar ben takdir ediyorum suanki yönetimi..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    arkadasım yönetim sezon basından beri göndermeye calısıyor oyuncuyu ama q7 inat etti gitmicem diye yönetimde bu konuda bir ceza uygulamıs oluyor eger bu karardan dönüp oynatırlarsa eger o zman yönetimin hic bir önemi kalmaz. dogru yoldalar ben takdir ediyorum suanki yönetimi..
    Birader, ben de sana oynatılsın demiyorum. Oynamayan adama o kadar para vereceğine, sezon öncesinde pazarla, vitrine koy ve sat diyorum. Bak üstte de yazdım. 2 ay önce olsa, hâlâ oynamalı derdim; ama şimdi o tren kaçtı. Ne Q7 Beşiktaş'a fayda sağlar artık ne de Beşiktaş'tan Q7'ye yol olur. Yönetimin arkasında durman iyi, hoş da; bir futbolcuya bu şekilde davranılması da hoşuna gidiyor mu peki? Hakkında çıkarılan söylentiler, verilen röportajlar, yapılan açıklamalar ortada. Ne diyorsun bu duruma?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En başından beri Quaresma'ya karşı çıkan bendim. Herkes desteklerken ben gitsin diyordum ki yönetim de aynı benim gibi düşündü ve oynatmadı. Sonuç? Quaresma'sız Beşiktaş çok çok daha iyi. Ama gerçekten de adama yapılan muamele yanlış. Adamın futbol hayatını bitiriyoruz resmen. Aylardır maça çıkmadı adam ve böyle yetenekli bir adam bundan sonra ya düşüşe geçerse? Günahına girmiş olduk. Haklıyken haksız olduk.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Birader, ben de sana oynatılsın demiyorum. Oynamayan adama o kadar para vereceğine, sezon öncesinde pazarla, vitrine koy ve sat diyorum. Bak üstte de yazdım. 2 ay önce olsa, hâlâ oynamalı derdim; ama şimdi o tren kaçtı. Ne Q7 Beşiktaş'a fayda sağlar artık ne de Beşiktaş'tan Q7'ye yol olur. Yönetimin arkasında durman iyi, hoş da; bir futbolcuya bu şekilde davranılması da hoşuna gidiyor mu peki? Hakkında çıkarılan söylentiler, verilen röportajlar, yapılan açıklamalar ortada. Ne diyorsun bu duruma?
    hakkında cıkan söylentileri kimse bilemez yöneticiler ve q7 dısında olayı tam anlamıyla bilen yok o yüzden yorum yapamayacagım. gecen sene bu adam oynadı o kadar cıksaydı o kadar oynamısken vitrine cıkardı sezon sonunda giderdi ama kimse almadı adam bi sezon oynamısken kimse almıyorsa bu adamı nasıl vitrine koyacaksın? adamı oynatmaya calısarak takımın ritmini bozmak cok kötü olurdu sezon basından beri bu hava yakalanamazdı diye düsünüyorum. ayrıca adam sorumsuz madem kadro dısı bırakılıyor bu kadar ünlü adam gidip bi takımla sadece antreman icin anlasamaz mı? kac aydır antreman yaptıgı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Q7 Porto ile anlaşmış, alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedilecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ - Ricardo Quaresma Porto ile anlaştı. Sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında sözleşmesini feshedecek.

Şükürler olsun
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi haber mi kötü haber mi tartışılır. Quaresma'ya biraz şans verilerek Rus veya Arap kulüplerine çok güzel bir parayla satılabilirdi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Q7'yi Rusya'ya satamamak büyük sanssizlik, keske devre arasinda bize gelseydi sezon sonu okuttururduk Rusya'ya Katar'a falan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'ın zararına olmuş.Zaten her türlü parasını alacaktı en azından bonservis alınabilirdi birkaç milyon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün basında çıkan "Quaresma, Porto ile anlaştı" haberlerinin ardından Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut ve Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı konu ile ilgili açıklama HABER1903'e yaptı.

Ricardo Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut yaptığı açıklamada; "Bizim Porto ile anlaştığımız yok. Mendes ile bu sabah görüştüm. Böyle bir anlaşma olsa bana bildirirdi. Çıkan haberler asılsızdır." diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ise; "Böyle bir şey yok. Biz de televizyonların alt yazısından gördük. Bize gelen bir bilgi yoktur." dedi.

Öte yandan HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Ricardo Quaresma'nın alacaklarından vazgeçmediği gelen haberler arasında...

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah Haber 1903'ün haberi doğrudur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haluk Yürekli ‏@Hyurekli
    Q7 Haberini yalanlamak için sıraya girmişsiniz.Porto forması giydiğinde ne yapacaksınız bakalım

Ntvspor spor müdürü yazmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Q7'ye sezon başı Rusya'dan teklifler olduğunu başkan açıklamıştı. Ama Quaresma Rusya'dan gelen teklifleri kabul etmemiş.

Porto veya Marsilya. Hayırlısı ile bir gitseydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Q7, öyle ya da böyle gidecek; bari devre arasında takasla falan yollayalım da kulüp de kazansın. Gönül isterdi ki, kalsın ve oynasın; ama o iş bitti artık. En az zararla kapatılır umarım bu dava.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

‏@ibrahimseten
    SON DAKİKA: Lokomotif Moskova, Fernandes için Beşiktaş'a 13 milyon € teklif etti. Fikret Orman "20'den aşağı olmaz" diyerek teklifi reddetti
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tutalım ki 50 Milyon euro verdi bir takım ve Fernandes'i sattık, sonrası ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandes ve Almeida, sezon sonuna kadar kalır. Orta sahada ve forvette iş yapabilen başka adam yok çünkü, şu anki kadroda. Sözleşmeleri zaten 2014 Mayıs'ta bitecek. Uzatmazlarsa, sezon sonunda satılırlar. Fernandes, yazıldığı gibi 20 milyona satılırsa muhteşem olur; fakat Fernandes+Almeida'nın satışından gelecek paranın 20'yi geçeceğini sanmıyorum.

NOT: Sözleşme uzatırlarsa, kalmaları daha iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tutalım ki 50 Milyon euro verdi bir takım ve Fernandes'i sattık, sonrası ?
    Varsayım da olsa, ütopik olmuş. 50 milyon değil, 20 milyon veren bile çıkmıyor. En yüksek teklif 15'e yaklaşmış değil henüz. Ha, söylemek istediğin de anladım tabii.

Bence; iyi bir teklif gelirse, yönetim satar Fernandes'i ve gelecek paraya Fernandes'in bölgesinde oynayan bir futbolcu transferi yapılır; ama bu isim, Fernandes kadar etkili olamaz. Bu konuya kalıbımı basarım. Borçların da acil olanlarından bir kısmını kapatabilirler, bunun yanında.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Borç kapatmak için FEDA diyelim, oyuncu satalım e sonra bu taraftar kimi izleyecek ? Uğur Boral'ı mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat sen niye böyle karamsarsın
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Borç kapatmak için FEDA denmesi bana da saçma geliyor zaten. Birkaç futbolcunun parasında indirim yaparak mı bitecek borçlar? Neyse...

Ziegler haberi doğrudur umarım. Ben, kiralık olarak gelmesini isterim. Hem has bir sol bek hem Türkiye'yi bilen bir futbolcu hem de eldeki alternatifler içinden en iyisi. Üstelik Uğur Boral'ı izlemekten kurtulacağız. Umarım gelir Ziegler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Murat sen niye böyle karamsarsın
    İnan beni hayata küstüren tek neden şu.

Mesaj Yetkileri