1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Oyunun İyi Yanları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

verdiğiniz taktikler doğrudan sahaya yansıyor. mesela kanattan çok gol yiyorsanız bilin ki taktiğinizde problem var.evet oyunda bununla ilgili bir sıkıntı var ama gerekli önlemleri alınca bariz değişimi görebilirsiniz..

Quote Originally Posted by serwan View Post
    verdiğiniz taktikler doğrudan sahaya yansıyor. mesela kanattan çok gol yiyorsanız bilin ki taktiğinizde problem var.evet oyunda bununla ilgili bir sıkıntı var ama gerekli önlemleri alınca bariz değişimi görebilirsiniz..
    malesef sana katılmıyorum serwancım cunku kesınlıkle bir bug o kanattan gol yeme ancak patchle duzelir bi sezon bitir ve yedıgın gollere bak %90 ı orta gol ben her turlu taktıkle denedım kesınlıkle bug

Quote Originally Posted by dedekorkut View Post
    malesef sana katılmıyorum serwancım cunku kesınlıkle bir bug o kanattan gol yeme ancak patchle duzelir bi sezon bitir ve yedıgın gollere bak %90 ı orta gol ben her turlu taktıkle denedım kesınlıkle bug
    Aynen bende katılıyorum hiç bi şekilde bende de engelleyemiyosun.Oyunun bugu bencede...

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by dedekorkut View Post
    Ben böyle goller yemiyorum ?

Mesaj Yetkileri