1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: Söz Konusu | GALATASARAY | 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Önerdiğim isimler kabul etmedi mi ? Bu arada defansın ortasına alabiliyosan Ömer Toprak veya Serdar Taşçıyı almanı öneririm bazen kulüplerinde mutsuz olup gitmek isteyebiliyorlar iyi takip et bu 2 ismi eğer hiçbiri olmazsa Serdar Aziz diyorum en kötü ihtimallede Aykut Demir saydıklarımın hepsi seni çok rahat taşıyacak isimler Aykut Demirden çok fazla çekincen olmasın emin ol formanın hakkını veriyor devamlı şans bulursa ve en kötü ihtimalle Galatasaray gibi bir takımda 10m Pound'a satabileceğin birisi ayrıca Emre Çolağı sol kanada monte et ve taktiğini değiştirme 4-4-2 de aynen devam et

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Önerdiğim isimler kabul etmedi mi ? Bu arada defansın ortasına alabiliyosan Ömer Toprak veya Serdar Taşçıyı almanı öneririm bazen kulüplerinde mutsuz olup gitmek isteyebiliyorlar iyi takip et bu 2 ismi eğer hiçbiri olmazsa Serdar Aziz diyorum en kötü ihtimallede Aykut Demir saydıklarımın hepsi seni çok rahat taşıyacak isimler Aykut Demirden çok fazla çekincen olmasın emin ol formanın hakkını veriyor devamlı şans bulursa ve en kötü ihtimalle Galatasaray gibi bir takımda 10m Pound'a satabileceğin birisi ayrıca Emre Çolağı sol kanada monte et ve taktiğini değiştirme 4-4-2 de aynen devam et
    Emre oyunda sol kanatta nasıl oynuyor , bence özellikler orta sahanın ortasında oynamaya müsait , kanat oynaması zor.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bu çok iyi olmuş
    Bencede çok iyi oldu arkamızı sağlama aldık

Quote Originally Posted by Smal View Post
    imparatore yakar seni koltuğundan eder bak
    Bakıcaz artık. Zaten geldiği gibi floryayı eline aldı.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Hoca gerçekten çok işe yarıyor FD olarak, tebrikler, güzel bir seçim.
    Zaten ilk sezon hiçkimeyi getirmedim. Hocayı bekliyodum oda saolsun bizi kırmadı kabul etti.

Serdar Taşçı ile görüşüyoruz bakalım sonu ne olcak. Bildiğin gibi Aykut Demiri devre arasında almıştım ve iyide bir grafik çizdi. Oynattığım maçlarda beni utandırmadı. 4-4-2 benim favori taktiğimdir ve aslada vazgeçmem. Emre konusunda ise geçen sezon bazı maçlarda oynattım solda ama istedğim verimi alamadım bakalım bu sezon neler yapcak.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Emre oyunda sol kanatta nasıl oynuyor , bence özellikler orta sahanın ortasında oynamaya müsait , kanat oynaması zor.
    İlk sezon fazla şans vermedim. solda amrabat ve riearadan faydalandım. zaman zaman solda oynattım emreyi ama fazla verim alamadım.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    1-2 sene antrenman yaptırırsan nasıl uçuruyo kanadı gör bak
    Last edited by XelcukGS : 16.Aralık.2012 at 03:05

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Sezona iyi başlayamamışız,grup rahat.
    Evet çok kötü başladık. Gruptan umarım. geçen sezon yarı final oynayan bir takımız.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Transferler çok iyi olmuş.Essien biraz fazla kaçmış maaş olarak.
    Teşekkür ederim. essien kiralık zaten maaşının %40 nı ödüyoruz.

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Süper kupayı Fenerbahçe ye kaybetmen kötü olmuş lige de iyi giriş yapmamışsın. Takım uyumuna yoğunlaş hocam
    Evet ya çok koydu bana pc yi parçalıycaktım. selçukun penaltısında gözlerimi kapadım.

1-2 sene antrenman yaptırırsan nasıl uçuruyo kanatı gör bak
    sırf senin için emreyle özel ilgilencem

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    sırf senin için emreyle özel ilgilencem
    Emin ol pişman olmayacaksın hocam bende gayet iyi bir profile sahip

Mesaj Yetkileri