Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 211 sonuç

Konu: Söz Konusu | GALATASARAY | 2.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu çok iyi olmuş

imparatore yakar seni koltuğundan eder bak

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hoca gerçekten çok işe yarıyor FD olarak, tebrikler, güzel bir seçim.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Önerdiğim isimler kabul etmedi mi ? Bu arada defansın ortasına alabiliyosan Ömer Toprak veya Serdar Taşçıyı almanı öneririm bazen kulüplerinde mutsuz olup gitmek isteyebiliyorlar iyi takip et bu 2 ismi eğer hiçbiri olmazsa Serdar Aziz diyorum en kötü ihtimallede Aykut Demir saydıklarımın hepsi seni çok rahat taşıyacak isimler Aykut Demirden çok fazla çekincen olmasın emin ol formanın hakkını veriyor devamlı şans bulursa ve en kötü ihtimalle Galatasaray gibi bir takımda 10m Pound'a satabileceğin birisi ayrıca Emre Çolağı sol kanada monte et ve taktiğini değiştirme 4-4-2 de aynen devam et

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Önerdiğim isimler kabul etmedi mi ? Bu arada defansın ortasına alabiliyosan Ömer Toprak veya Serdar Taşçıyı almanı öneririm bazen kulüplerinde mutsuz olup gitmek isteyebiliyorlar iyi takip et bu 2 ismi eğer hiçbiri olmazsa Serdar Aziz diyorum en kötü ihtimallede Aykut Demir saydıklarımın hepsi seni çok rahat taşıyacak isimler Aykut Demirden çok fazla çekincen olmasın emin ol formanın hakkını veriyor devamlı şans bulursa ve en kötü ihtimalle Galatasaray gibi bir takımda 10m Pound'a satabileceğin birisi ayrıca Emre Çolağı sol kanada monte et ve taktiğini değiştirme 4-4-2 de aynen devam et
    Emre oyunda sol kanatta nasıl oynuyor , bence özellikler orta sahanın ortasında oynamaya müsait , kanat oynaması zor.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bu çok iyi olmuş
    Bencede çok iyi oldu arkamızı sağlama aldık

Quote Originally Posted by Smal View Post
    imparatore yakar seni koltuğundan eder bak
    Bakıcaz artık. Zaten geldiği gibi floryayı eline aldı.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Hoca gerçekten çok işe yarıyor FD olarak, tebrikler, güzel bir seçim.
    Zaten ilk sezon hiçkimeyi getirmedim. Hocayı bekliyodum oda saolsun bizi kırmadı kabul etti.

Serdar Taşçı ile görüşüyoruz bakalım sonu ne olcak. Bildiğin gibi Aykut Demiri devre arasında almıştım ve iyide bir grafik çizdi. Oynattığım maçlarda beni utandırmadı. 4-4-2 benim favori taktiğimdir ve aslada vazgeçmem. Emre konusunda ise geçen sezon bazı maçlarda oynattım solda ama istedğim verimi alamadım bakalım bu sezon neler yapcak.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Emre oyunda sol kanatta nasıl oynuyor , bence özellikler orta sahanın ortasında oynamaya müsait , kanat oynaması zor.
    İlk sezon fazla şans vermedim. solda amrabat ve riearadan faydalandım. zaman zaman solda oynattım emreyi ama fazla verim alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fatih Terim ileride başkan da oldu mu tamamdır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fatih Terim ileride başkan da oldu mu tamamdır : )
    Zaten verdiği bi demeçte okumuştum. Bir gün Galatasaray başkanı olmak istediğini. ama liseli ler buna neder bilmemem.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Gökhan TÖRE

Cimbom bombayı patlattı. Milli takımın genç ve geleceği parlak oyuncusu Gökhan TÖRE'yi renklerine bağladı. Cimbom bu transfer için Rubin Kazan'a 20€ bonservis bedeli ödedi. Gökhan'a ise yıllık 2.5€ ödeyecek.

Serdar TAŞÇI

Avrupa fatihi cimbom bombaları ardı ardına patlattı. Önce Gökhan TÖRE'yi transfer eden sarı kırmızılı ekip şimdide Serdar TAŞÇI'yı renklerine bağladı. Serdar için ödenen bonservis bedeli 12.75€ kendisine ise yıllık 3.9€ ödeyecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çok vermişsin ama bu oyunda yerliye verilen paraya acımamak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Zaten verdiği bi demeçte okumuştum. Bir gün Galatasaray başkanı olmak istediğini. ama liseli ler buna neder bilmemem.
    Adnan Polat olduysa efsane hayli hayli olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper haber Transferlere şahane

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Transferler on numara tamda olması gerektiği gibi eğer ihtiyaç duyarsan Samed Yeşil, Kerim Frei ve Serdar Gürler de on numara transferlerdir Muhammet Demir sende nasıl bilmiyorum ama bende çok kötü formu eğer sende iyiyse onuda düşünebilirsin

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yerli transferler 2 'side üst seviye kaliteli oyuncular türkieyedeki her takıma ilaç olurlar

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Süper haber Transferlere şahane
    Teşekkür ederim devamı gelcek.

Transferler on numara tamda olması gerektiği gibi eğer ihtiyaç duyarsan Samed Yeşil, Kerim Frei ve Serdar Gürler de on numara transferlerdir Muhammet Demir sende nasıl bilmiyorum ama bende çok kötü formu eğer sende iyiyse onuda düşünebilirsin
    Samed yeşili fener almış. Orta sahada bolluk var şuan kerimi düşünmüyorum aynı durum kanatlar içinde geçerli.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yerli transferler 2 'side üst seviye kaliteli oyuncular türkieyedeki her takıma ilaç olurlar
    Aynen dediğin gibi tam bir ilaç

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Gökhan SÜZEN

Süper Ligin dikkat çeken oyuncusu Gökhan artık sarı kırmızı formayı giycek. Cimbom bonservis bedeli olarak İBB klübüne 1.3€ ödedi. Gökhan'a ise yıllık 400 € ödeyecek.

Jem KARACAN

Cimbom teker teker Türk asıllı oyuncuları toplamaya başladı. Şimdiki oyuncu ise Reading formayı giyen Jem KARACAN. Jem için bonservis bedeli olarak 12 milyon € ödiycek olan Galatasaray KARACANA'a ise yıllık 2.7 milyon € ödiycek

Gojko KACAR

Cimbomdan orta sahaya bir takviye daha sırp oyuncu kacar önümüzdeki sezon artık Galatasaray forması giycek. Hamburg klübüne bonservis bedeli olarak 1.8 milyon € ödiyen cimbom KACAR'a ise yıllk 1.5 milyon € ödiycek

Micheal ESSİEN

Avrupa Fatihi cimbomdan müthiş bir hamle GANA Milli Takımının yıldız oyuncusu ESSİEN artık Türkiye'de forma giycek. Cimbom Micheal ESSİEN'i Chealse'den 1 yıllığına kiraladı. Sağlık kontrolünden geçen yıldız oyuncunun oldukça mutlu olduğu gözlendi.

Aleksandar KOLAROV

Cimbom aradığı sol beki ingiltere de buldu. M.City nin yıldız oyuncusu KOLAROV'u süpriz bir şekilde kadrusuna katan cimbom böylelikle sol bek sorununuda çözmüş oldu. KOLAROV için City klübüne 8 milyon € ödeyen cimbom yıllık 4.6 milyon € da KOLAROV'a ödiycek.

Bir bir bombaları patlatan cimbom şimdide Liverpoll'un bir türlü istediği verimi alamadığı CARROLL'ın peşinde. Alican KEŞKÜŞ'ün mutlakla istediği oyuncu cimboma sıcak bakıyor. Bakalım önümüzdeki günler bu transferde bizlere neler göstercek.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Transferlerin profillerini paylaşabilir misin?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vay arkadaş ne paralar onlar öyle

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam carroll'a gerek var mı ya dünya'nın parasını alıyor o sırık Transferler nokta atışı olmuş gene essieni kiralamak ayrıca güzel lomuş satın alsaydın üzülürdüm çok sakatlanıyor, sen bu kadar transfer yaptın fenerbahçe'de 1-2 birşey var mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Birazdan paylaşırım

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Vay arkadaş ne paralar onlar öyle
    Kesenin ağzını açtık.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam carroll'a gerek var mı ya dünya'nın parasını alıyor o sırık Transferler nokta atışı olmuş gene essieni kiralamak ayrıca güzel lomuş satın alsaydın üzülürdüm çok sakatlanıyor, sen bu kadar transfer yaptın fenerbahçe'de 1-2 birşey var mı ?
    Carrolla daha almadık. ama kiralamayı düşünüyorum. Fenerde douglas ve alper potukla anlaştı

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Andy CARROLL

Cimbom dan bir takviyede forvete geldi. İngiliz futbolcu Andy CAROLL'ı 1 yıllığına kiralayan cimbom transfere doymuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Aleksandar KOLAROV

Andy CARROLL

Gojko KACAR

Gökhan SÜZEN

Gökhan TÖRE

Jem KARACAN

Michael ESSİEN

Serdar TAŞÇI

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferlerin süper.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Transferler müthiş hocam

Birde alabiliyorsan muhammet demiri al hem türk hemde manyak golcü çıktı çocuk

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Transferlerin süper.

Teşekkür ederim.

Birde alabiliyorsan muhammet demiri al hem türk hemde manyak golcü çıktı çocuk [/quote]
    onu sona bırakmıştım ama karabük benden hızlı davrandı.

Sezona kötü başladık. Oyunun hakimiyeti bizdeydi ama olmadı. Selçuk 90 dk. birde penaltı kaçırdı.

Süper Lig 1.Hafta

Fener yenilgisi takımı adeta dağıtmış adamlar top oynamıyor. Lige puan kaybıyla başladık.
    Süper Lig 2.Hafta

Gol yollarında çok sıkıntı çekiyoruz. Burak bu maçta cezalıydı. Fierro ve Carrollı oynattım ama bir türlü istediğimiz verimi alamıyoruz.

Dany 10 Ay Sakat

Bu haber kötü oldu işte. Dany artık sezonu kapadı.

Olympic Marseille

Benfica

Genk

İyi bir gruba düştük gibi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sezona iyi başlayamamışız,grup rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler çok iyi olmuş.Essien biraz fazla kaçmış maaş olarak.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Süper kupayı Fenerbahçe ye kaybetmen kötü olmuş lige de iyi giriş yapmamışsın. Takım uyumuna yoğunlaş hocam

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

1-2 sene antrenman yaptırırsan nasıl uçuruyo kanadı gör bak
    Last edited by XelcukGS : 16.Aralık.2012 at 03:05

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri