Quote Originally Posted by CaTaL View Post
Arkadaşlar FM2013 için verdiğim para burnumdan geldi. Böyle oyun olmaz olsun. FM2012 de aldığım keyfin %1'ini bile alamadım. Maç moturunu 2012 Yapıp datebase 2013 olacak şekilde acil bir güncelleme yapmaları lazım. Bu maç motoronun bu sene düzeleceğini düşünmüyorum. Toplam oynadığım süre 4 saat oldu. Artık dayanamadım bilgisayarımdan bir daha oynamamak üzere sildim. Yeni yama gelecek diye bekliyoruz. Rakipsizlik çok kötü birşey. PES-FIFA kapışması sayesinde futbol oyunları çok gelişti. Ama FM de rakip olmadığı için dilediği gibi at koşturuyor. Acil ciddi bir rakip gelip FM den tahtı almalı. Belki o zaman adam olurlar. Dünyada hangi oyunda bozuk oyunu piyasaya sokup bir ayda 3 güncelleme yapılmıştır. Tabiki FM de kullanıcıları salak yerine koyuyorlar.

Sonuç olarak sigames get out of football...
kesinlikle katılıyorum tabıkı ıstemeyen oynamaz ama bolde dandık buglu bi oyun yaptık deselerdi bizde para verip almazdık zaten.

yok gelistirilmis mac motoru yok yenılikler bahsedıolar oyun bug manyagı cıkıyo mac motoru rezalet kımse bence fmyı savunmasın fm 2012 iyiydi ama mac motoru suan igrenc