Originally Posted by
heartbreaker007
Sadece 3 kısa cevap vericem:
Sigames oyunla ilgili bu zamana kadar hep düzeltti en azından bunu biliyoruz dedin oyunun 4. yaması çıktı hala iyileşme yok. AYrıca ara transfer dönemine az kalmışken hala daha sezon başı kadarolarıyla hatasız bir platformda oynayamadık ve oynayamayacağız bu 1
Ben orijinal oyunuma 3. şahısların yapmış olduğu hiç bir yama yada eklenti paketini yüklemek istemem bunu şu şekilde örnekleyeyim. Eğer bnm BMW marka aracım varsa ben onu gidip kendi servisinde ki yedek parçayla onarırım sanayi sitesindeki parçalarla değil. Ayrıca şirket bana 201-2013 sezonunu serinin son sürümü FM 13 te sağlıklı bir şekilde oynatamıoyrsa, şirketin ürettiği ve iyi çalışan 1 önceki modelini güncelleyerek, son sürümü iyileştirilmiş hale gelene kadar benim mağduriyetimi giderebilir Bunu da şöyle örnekleyeyim: Yine BMW mi servise soktum Araç servis süresi uzadı ve araç servisten çıkana kadar şirket bana benim sahip olduğum segmentte (3.20 2008 model) araç verir (2010 model 1.20) (Bu arada bu örnekj atmasyon da değil yakın zamanda bi tanıdığımın başına da geldi)
3- zamanında bu forumun yetkilileri KENDİ İMKAN VE ÇABALARIYLA GEÇMİŞ FM SERİLERİNE TÜRKÇE DİL YAMASI ÇIKARTIP VE O YAMA DA BAYA BAŞARILIYKEN NASIL OLUYORDA ORİJİNAL DİL DESTEĞİ YİNE AYNI FORUMUN YETKİLİLİERİ TARAFINDAN BU KADAR KÖTÜ HAZIRLANIYOR BİR AÇIKLARMISIN ACABA?
EN SON olarakt sürekli FM nin daha gerçekçi bir oyun havası yaratma amacıyla yeniliğe gittiğini söylemişsin sorarım acaba FM 12 günlerini şöyle hatırlayarak orda mı daha gerçekçi bir hava vardı yoksa 13 temi. ve ben 2012-2013 sezonunu GERÇEKÇİ bir ortamda oynamak istiyorum ve bunu da seinin çoook eski bir fanı olarak sigameten istemek te hakkım oda bunu sağlamak la yükümlü ha bunu 13 te yapamadı mı o zman 12 de yapacak yada önceden de söyledğim gibi GERÇEKÇİ havayı yakalayana kadar projesini test ortamından alıp piyasaya sürmek yerine onu geliştirmeye devam edip elinde hali hazırda iyi çalışan modelle yoluna devam edicek...