1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: 13.2.1 Update Yayınlandı!

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

perpetua

Genelde 4-5-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları ve oyun kurucunun yaratıcılığı normal seviyede. Bekleri ofansif bek oynattığım için onlarında yaratıcılığı normal seviyede. Bahsettiğiniz pozisyonundaki serbestlik ise kanat oyuncularında ve sol MC'de (oyun kurucu) serbestlik evet olarak ayarlı. Önceki güncellemelerde kanat oyuncularım çizgiye inip asist yapıyordu. Yeni güncellemeden sonra çizgiyi kullanmak yerine direk ortaya doğru hareketleniyorlar. Forvet markajda ise pas vermek yerine direk şut kullanıyor. Maç motorunun şu anki haliyle AMC kullanmak en iyisi. 4-2-3-1 olarak değiştirdim. Forvetin arkasında bir oyuncu oynatıyorum. DM kullanarak yaslanan takımları açmak zor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    perpetua

Genelde 4-5-1 oynatıyorum. Kanat oyuncuları ve oyun kurucunun yaratıcılığı normal seviyede. Bekleri ofansif bek oynattığım için onlarında yaratıcılığı normal seviyede. Bahsettiğiniz pozisyonundaki serbestlik ise kanat oyuncularında ve sol MC'de (oyun kurucu) serbestlik evet olarak ayarlı. Önceki güncellemelerde kanat oyuncularım çizgiye inip asist yapıyordu. Yeni güncellemeden sonra çizgiyi kullanmak yerine direk ortaya doğru hareketleniyorlar. Forvet markajda ise pas vermek yerine direk şut kullanıyor. Maç motorunun şu anki haliyle AMC kullanmak en iyisi. 4-2-3-1 olarak değiştirdim. Forvetin arkasında bir oyuncu oynatıyorum. DM kullanarak yaslanan takımları açmak zor.
    Serbestlik verdigin zaman oyuncularin biraz daha fazla senin verdigin gorevlerden uzaklasip, dogaclama oynamaya baslarlar. Iceri girmelerinin bir nedeni de rakibin disariyi kapattiginda ice kat etmeleri olabilir. Tabii ozellikle rakiplerin savunmada kapaniyorlarsa kanat oyuncularini icerideki kalabaligin icine gitmeye zorlamalari normaldir.

Ille de kanatlardan inmek istiyorsan, serbestligi biraz dusurup takimin kanatlardan oynamasini isteyebilirsin.

Mesaj Yetkileri