1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Asist Bugu

Hybrid View

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    asist bilinçli atılan ve atılan kişinin birebir adam geçme yeteneğini kullanmadan gole çevirdiği pastır. ona bakarsanız misal olarak messi, defansta aldığı pası 10 kişiyi çalımlayıp gol yaptığında fm'de yine asist sayılır. önce buna çözüm lazım.

orta sahada verilen tek pasla uzaktan atılan gollerin pasları da aynı şekilde asist sayılıyor fm'de. gerçekte de böyle mi, bilen varsa söylesin?
    hatırlarsan özer antalya'ya ortasahadan gol atmıştı. emre pas vermişti o da kaleye vurup golü atmıştı. emre'ye 1 asist yazıldı. yani gol öncesinde verilen pas asist kabul edilir isterse kendi ceza sahasından atsın.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    hatırlarsan özer antalya'ya ortasahadan gol atmıştı. emre pas vermişti o da kaleye vurup golü atmıştı. emre'ye 1 asist yazıldı. yani gol öncesinde verilen pas asist kabul edilir isterse kendi ceza sahasından atsın.
    Eğer gerçek hayatta öyleyse o da yanlış. Adamın 50 metreden atmasına nasıl bir katkın olabilirki. zaten kelimenin asıl anlamı yardım, adam kaldırıp 50 metreden atmış ben ne yardım etmişim...

Mesaj Yetkileri