Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Gloucester City: Türk'ün Gücü(3. Sezon)

Default Sezon Sonu Değerlendirmesi

Sezon Fikstürü(Son Maçlar)

Maçlara genel anlamda bakacak olursak ne zaman ki taktiğimiz oturdu takım oyun anlamında da skor anlamında da ezdi geçti. Bir kez daha taktiğin önemini anlamış oldum bu sayede.

Sezon Sonu Puan Durumu

Kimsenin hiç bir şey beklemediği bir takım tam 7 puan farkla şampiyon oluyor ve bir üst lig olan Blue Square Bet Premier Lige doğrudan yükselme kazanıyor.

Benim açımdan sezonun en zevkli maçıydı çünkü 3 tane iyi atağım var ve 4 gol attım

Ve işte Xavi'mizin formu:

Sezon öncesi transferlerimden bir oyuncu. Bir anda takımın İbrakadabrası oldu.

Katıldığımız Turnuvalardaki başarılarımız:

Ligin yanı sıra FA Trophyi kazanmak taraftarları çılgına çevirdi.

Aman Allah'ım yoksa yeni Alex krizi kapıda mı?

Ve Çifte Kupalı Sezon da Yönetimin Tepkisi:

Sezonun Oyuncu Verileri:

Bu kadar çok oyuncumuzun olması sizce bir tesadüf mü yoksa iyi uygulanan bir taktiğin sonucu mu? ---Bizce ikincisi

Cimri başkanımız eline para geçince hemen alt yapıya el atıyor. Bu yönden başkanımızla aramız iyi

Ve Tesislerimiz:

Çifte kupanın bizim açımızdan ödülü kulübün sevdiği kişilere yükselmek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çifte kupa güzel olmuş, önümüzdeki sezon playoff'a katılabilirsek güzel olur.

Başarılı bir sezon geçirmişsin tebrikler. BSB Premier de başarılar.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çifte kupa güzel olmuş, önümüzdeki sezon playoff'a katılabilirsek güzel olur.
    İlk Hedefimiz orta sıralarda oynayacak bir takım kurmak ancak sürpriz yapıp play off yapabiliriz.Kazandığım kupa da bu ligten takımlarla çok maç yaptım o maçlar bana taktik hakkında çok yardımcı olacak diye umuyorum.

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Başarılı bir sezon geçirmişsin tebrikler. BSB Premier de başarılar.
    Teşekkürler dostum.

Default Yeni Sezon Başlıyor

Fikstür ve Hazırlık Maçları

Hazırlık Maçlarından da anlaşılacağı gibi takıma transfer takviyesi yapmam şart ancak kaliteli oyuncular hiç bir şekilde takımıma gelmiyorum ayrıca maaş bütçesi sıkıntısı da hat safhada.

Takım Raporu

Takım da kale defans ve orta saha merkez tamam durumda sırada kanat ve forvetlere kaliteli golcü almaya geldi ancak maddi gücümüz yok(ah şu parasızlığın gözü kör olsun ) Ancak yine de bir kaç oyuncu takviyesi yapabiliriz özellikle kanatlara.

Sadece bir sezon için aldığım tecrübeli kaleci. Bu yıl kaleyi o koruyacak aynı zamanda tecrübesiyle de diğer kalecilerin gelişmesine yardımcı olacak.Tek eksi yönü ise maaş bütçesinin yaklaşık %10'unu kaplıyor.

Orta sahamızın yeni İniesta'sı bir yıllığına kiraladık. Umarım yüksek verim verir de bonservisini de alırız.

Kendisinden çok şeyler beklediğimiz 17 lik genç yetenek. Teknik anlamda profili takımın seviyesi için fena değil ancak mental ve fizik yönünden de gelişirse beni bir üst ligde de taşır gibi geliyor.
    Last edited by kskn251 : 02.Ocak.2013 at 19:28

Şans eseri keşfettiğim oyuncu. Profili sizce de çok iyi değil mi?

Quote Originally Posted by kskn251 View Post

Şans eseri keşfettiğim oyuncu. Profili sizce de çok iyi değil mi?
    Bazen alt yapılardan öyle iyi regenler çıkıyor hocam. Genellikle Güney Amerika olmak üzere.

Bu arada transferde güney amerikaya yönelmişsin hocam da iskoç ve irlandalı genç ucuz yetenekli ayaklar da mevcut istersen o bölgeleri bir scoutla. Bir de çalışma izni konusunda pek sıkıntı yaşamamışsın gibi şaşırdım. Ben daha önce İngiltere de oynamış olan bir Amerikalı, bir Avustralyalı ve City'nin sözleşme yenilemediği Kwakwa'yı transfer edemedim çalışma izninden.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim Kardeşim üst lige çıkmak müthiş iş..

Bazen alt yapılardan öyle iyi regenler çıkıyor hocam. Genellikle Güney Amerika olmak üzere.

Bu arada transferde güney amerikaya yönelmişsin hocam da iskoç ve irlandalı genç ucuz yetenekli ayaklar da mevcut istersen o bölgeleri bir scoutla. Bir de çalışma izni konusunda pek sıkıntı yaşamamışsın gibi şaşırdım. Ben daha önce İngiltere de oynamış olan bir Amerikalı, bir Avustralyalı ve City'nin sözleşme yenilemediği Kwakwa'yı transfer edemedim çalışma izninden.
    Sadece Brezilyalı kalecime izin çıkarttım oda zor olmadı gözlemcimin alanındaydı çünkü(sadece britanya içi ) diğer yabancıların hepsi kiralık yabancılara para yetmiyor.

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Tebrik ederim Kardeşim üst lige çıkmak müthiş iş..
    Önemli olan çıkmak değil önemli olan kalıcı olmak şuan 2 de 0 ile başladım lige

Sadece Brezilyalı kalecime izin çıkarttım oda zor olmadı gözlemcimin alanındaydı çünkü(sadece britanya içi ) diğer yabancıların hepsi kiralık yabancılara para yetmiyor.

Önemli olan çıkmak değil önemli olan kalıcı olmak şuan 2 de 0 ile başladım lige
    Anladım hocam. Kiraladığında çalışma izni sormadığını bilmiyordum. Dediğim gibi gözlemcilerin baya yetenekli iskoç ve irlandalı bulmuştur onlarla rahat kaliteni artırırsın.

Ayrıca sözleşmelerini nasıl teklif ediyorsun bilmiyorum hocam ama ben league 2 ye çıkana kadar dikkat etmedim hiç ve maaş bütçemi boşa dolduruyordum haftalık maaşı yüksek vererek. Sonra nette yabancı bir sitede sözleşme imzalama rehberi okudum. Oyuncuna olabildiğince çok maç başı, gol başı, yılın takımı seçilme, gol kralı olma, belirli sayıda gol atma tarzından para vererek haftalık maaş bütçeni daha uygun kullanabilirsin. Finans olarak sadece oynayan oyuncuya para verdiğin için de bir rahatlama oluyor. Ayrıca yıllık maaş artışı ve üst lige çıkma artışı tipindeki maaş artışlarını da sözleşmelere olabildiğince koydurma. İngiliz oyunculara milli olunca şu kadar maaş alma tarzı maddeler de koyabilirsin pek milli olma ihtimalleri olmuyor. İskoç ve İrlandalılarda da kullanabilirsin bunu ama dikkatli olmak lazım bazısı milli seçilebiliyor.

Taktik olarak yeni ligde eski taktiğini mi kullanıyorsun yoksa yeni bir taktik mi. Kullandığın taktik defansif mi ofansif mi. Mantalitesi ne taktiğin hocam?

Anladım hocam. Kiraladığında çalışma izni sormadığını bilmiyordum. Dediğim gibi gözlemcilerin baya yetenekli iskoç ve irlandalı bulmuştur onlarla rahat kaliteni artırırsın.

Ayrıca sözleşmelerini nasıl teklif ediyorsun bilmiyorum hocam ama ben league 2 ye çıkana kadar dikkat etmedim hiç ve maaş bütçemi boşa dolduruyordum haftalık maaşı yüksek vererek. Sonra nette yabancı bir sitede sözleşme imzalama rehberi okudum. Oyuncuna olabildiğince çok maç başı, gol başı, yılın takımı seçilme, gol kralı olma, belirli sayıda gol atma tarzından para vererek haftalık maaş bütçeni daha uygun kullanabilirsin. Finans olarak sadece oynayan oyuncuya para verdiğin için de bir rahatlama oluyor. Ayrıca yıllık maaş artışı ve üst lige çıkma artışı tipindeki maaş artışlarını da sözleşmelere olabildiğince koydurma. İngiliz oyunculara milli olunca şu kadar maaş alma tarzı maddeler de koyabilirsin pek milli olma ihtimalleri olmuyor. İskoç ve İrlandalılarda da kullanabilirsin bunu ama dikkatli olmak lazım bazısı milli seçilebiliyor.

Taktik olarak yeni ligde eski taktiğini mi kullanıyorsun yoksa yeni bir taktik mi. Kullandığın taktik defansif mi ofansif mi. Mantalitesi ne taktiğin hocam?
    Eski taktiğe bir iki yenileme yaparak uyguluyorum. Her zaman 4-4-2 Hücum futbolu oynatırım iyi ya da kötü ama bu sene daha kontrollü başladım lige. Bu arada o regeni tabi ki alamam ama tamamen şans eseri keşfettim oyuncuyu.

Eski taktiğe bir iki yenileme yaparak uyguluyorum. Her zaman 4-4-2 Hücum futbolu oynatırım iyi ya da kötü ama bu sene daha kontrollü başladım lige. Bu arada o regeni tabi ki alamam ama tamamen şans eseri keşfettim oyuncuyu.
    Maçlarda topla oynama yüzden yüksek değilse hucümdan ziyade kontrol yada kontra mantalitesi daha iyi sonuçlar çıkarabilirsin hocam. Ofsayt taktiği kullanıyormusun bilmiyorum ama ben başta kullanıyordum da ofsayta düşüreceğiz diye çok adam kaçırıyorlardı kapattım. Sende yediğin gollerde onu bir takip et istersen hocam ofsayt taktiği kullanıyorsan.

Transferlerimiz çok fazla gidenler gelenler. Takım uyumu arttıkça alacağımız sonuçlarda düzelecektir.

AĞUSTOS AYI ÖZETİ

Ligin açılış maçı olması sebebiyle ve forvet oyuncularımın beceriksizliği yüzünden kaybedilmiş bir maç son vuruşlar hariç maç genel anlamda fena değildi.

Oyun olarak çok kötüydük bu maçın tek tesellisi yenildiğimiz takım lig lideri ve maç deplasmandaydı.

İlk iki hafta puan alamayınca bu maça patladık herhalde. Oyun olarak ezdik geçtik attığımız kadar bunu guiza bile atar dediğimiz bir çok pozisyon da kaçırdık.

Topla oynayan taraf bizdik rakip orta sahanın oralardan şut çekerek gol bulmaya çalıştı. Bizim ise ataklarımızın çoğu ceza sahasında fantazi yapmaya çalışan oyuncularımız yüzünden bitemedi. Bitirdiğimiz bir pozisyonda da hakem net golümüzü iptal etti.

İstatistiklerden de anlaşılacağı gibi oyun olarak ezdik ancak kaçan gollere çok yandık.

Maçta verilmeyen penaltımızdan dolayı hakeme veryansın edince federasyon hemen hakemini korumaya aldı. Bizde ise hakemler yerden yere vurulurdu.

Puan Durumumuz:

Lige yeni çıkan bir takım olarak hem ekonomik anlamda hem de sportif anlamda diğer rakiplerimizi yakalamak zorundayız. O yüzden lige çok kötü başlamadık daha geri de 40 maç var .

Default Eylük Ayı Özeti

Maçta tamamen üstün olan taraf bizdik ve üstünlüğümüzü de tek golle süsleyerek 3 puanı kaptık.

Ortada geçen maçta kaliteli ayaklarımız maçı farka götürdü.

Maça 1-0 geriden başlasak da akıllı oynayarak maçı çevirmeyi başardık.

Topla oynayan biz olsak da pozisyonları yakalasak da ayaklar gününde olmayınca maçı kaybetmemiz çok normal oluyor.

Bu maçı yaparken aklıma direk bu geldi. http://www.youtube.com/watch?v=TfH_ims4Zrk

Ortada olan maçı forvet oyuncularımız kopardı gitti.

Tahlisiz bir golle geri düşsek de son dakikalarda bulduğumuz golle maçı kazanmayı bildik.

Yakaladığımız takım uyumu bize galibiyet serisini getirdi ve takımı üst sıralara taşıdı. Bu başarının mimarları ise 11 maçta 6 gol 5 gol pası ile Adam Birchall

Default Ekim Ayı Özeti

Maçları değerlendirecek olursak oyun olarak genel anlamda iyiyiz ancak son vuruşlarda kötüyüz. Ancak hakem hataları özellikle son 2 maçta hakemlerin saymadığı 1'er gol beni 4 puandan etti.

Default 2. Sezon Özeti

Geçen Sezonun Fikstürü:

Geçen sezonun puan durumunun SS'sini almadım alt ligi de kapatınca puan durumunu koymadım. bununla idare edelim birazcık

Kariyerimizde ki 100. maçımıza da çıktık. Nice 100'lere diyelim.

Stadın yanında şehir meydanına terfi ettik. İkinci bir Alex olayı olmadı Allah'a şükür

Default 3. Sezon Başlıyor

Yeni lig yeni heyecan ön sıralardan yerinizi kapın.

Hazırlık maçlarımız ve fikstürümüz:

Takım Raporu:

Transferler:

Kilit Oyuncularımız:

Hocam tebrikler. nPower serüveninde başarılar dilerim. Yeni stadyum projesi falan var mı? Tesislerini iyileştirmeye başladı mı yönetim? Birchall'ın güncel profilini paylaşır mısın?

Hocam tebrikler. nPower serüveninde başarılar dilerim. Yeni stadyum projesi falan var mı? Tesislerini iyileştirmeye başladı mı yönetim? Birchall'ın güncel profilini paylaşır mısın?
    Yönetim cimri çıktı proje falan yok maalesef.

Kiralıktı bizde ve çok para istiyordu imza için bende almaktan vazgeçtim.

Yönetim cimri çıktı proje falan yok maalesef.

Kiralıktı bizde ve çok para istiyordu imza için bende almaktan vazgeçtim.
    Yönetimi zorla biraz. Kendilerine kalsa bir şey yapmazlar. Ben çok zorlaya zorlaya biraz biraz yaptırdım hocam.

Birchall maç özetlerinde iyi duruyordu ama pek kendini geliştirmemiş. Yaşı da var artık. Sözleşme imzalatmaman iyi olmuş. Genç 18-19 yaşında Premier Lig ekiplerinin serbest bıraktığı birini bulup sözleşme imzalatmaya çalış. Bende 2 tane denk geldi öyle oyuncu biri hala bende oynuyor ve sağlam oynuyor. Diğeri ise sözleşmesindeki serbest kalma bedeliyle ilk yılın sonunda transfer olmuştu bir üst lig ekibine ama yok oldu gitti orada kendini geliştiremedi benden gittikten sonra.

Yönetimi zorla biraz. Kendilerine kalsa bir şey yapmazlar. Ben çok zorlaya zorlaya biraz biraz yaptırdım hocam.

Birchall maç özetlerinde iyi duruyordu ama pek kendini geliştirmemiş. Yaşı da var artık. Sözleşme imzalatmaman iyi olmuş. Genç 18-19 yaşında Premier Lig ekiplerinin serbest bıraktığı birini bulup sözleşme imzalatmaya çalış. Bende 2 tane denk geldi öyle oyuncu biri hala bende oynuyor ve sağlam oynuyor. Diğeri ise sözleşmesindeki serbest kalma bedeliyle ilk yılın sonunda transfer olmuştu bir üst lig ekibine ama yok oldu gitti orada kendini geliştiremedi benden gittikten sonra.

Genç değil ama bedelsiz alabileceğim en iyi oyuncu

Genç değil ama bedelsiz alabileceğim en iyi oyuncu
    Hocam akıl vermek gibi olmasın da bence yaşlı oyuncu almak yerine gençlere yönelmen daha iyi olur senin için.

Yukarda örnek olması amacıyla paylaştığım iki oyuncu var. Profilleri bu kadar iyi değildi ben ilk aldığımda ama oynata oynata ve antremanla geliştirdim ikisinide. İlkini 10k peşin 30k 3 yıl taksitli Liverpool dan aldım. İlk yıl ligde 18, ikinci yıl ligde 17 gol attı. İkincisini ise Stuttgart serbest bırakmış gözlemcilerim buldu. 31 Ocaktan sonra kadromuza katıldı ve ligin son 13 maçından 12 sinde oynayarak 6 gol attı. İkinci yılında ise ligde 15 gol attı. Maç sayıları yüksek gibi durabilir ama 4-5 forvet tutuyorum kadromda ve rotasyonlu oynatıyorum ama sonradan oyuna girdikleri maçlardan dolayı maç sayıları yüksek duruyor.

Hocam akıl vermek gibi olmasın da bence yaşlı oyuncu almak yerine gençlere yönelmen daha iyi olur senin için.

Yukarda örnek olması amacıyla paylaştığım iki oyuncu var. Profilleri bu kadar iyi değildi ben ilk aldığımda ama oynata oynata ve antremanla geliştirdim ikisinide. İlkini 10k peşin 30k 3 yıl taksitli Liverpool dan aldım. İlk yıl ligde 18, ikinci yıl ligde 17 gol attı. İkincisini ise Stuttgart serbest bırakmış gözlemcilerim buldu. 31 Ocaktan sonra kadromuza katıldı ve ligin son 13 maçından 12 sinde oynayarak 6 gol attı. İkinci yılında ise ligde 15 gol attı. Maç sayıları yüksek gibi durabilir ama 4-5 forvet tutuyorum kadromda ve rotasyonlu oynatıyorum ama sonradan oyuna girdikleri maçlardan dolayı maç sayıları yüksek duruyor.
    ben de çok iyi oyuncular buldum ancak takımın maaş bütçesi ve transfer bütçesi yetmediğinden dolayı alamıyorum. Yeni yönetim devre arasında kesenin ağzını birazcık açsa dünya yıldızlarını getirecem takıma da açmıyor cimri yönetim

ben de çok iyi oyuncular buldum ancak takımın maaş bütçesi ve transfer bütçesi yetmediğinden dolayı alamıyorum. Yeni yönetim devre arasında kesenin ağzını birazcık açsa dünya yıldızlarını getirecem takıma da açmıyor cimri yönetim
    Hocam şimdiki maaşlarına değerlerine bakma geldiklerinde ikisi de haftalık 500-750 Pound garanti maaş alıyorlardı. Maç başı, Gol başı, Yılın takımı, Gol kralı ve Sezonluk Gol Primi Sınırı Bonuslarını ve Bağlılık Primini yüksek tutarak sözleşme imzalattım.

Bu adamı menajerler önerdi ancak yıllık 240k para istiyor en az benim verebileceğim maksimum meblağ ise 110k tüm bonusları fulledim yine de gelmiyor.

Bu adamı menajerler önerdi ancak yıllık 240k para istiyor en az benim verebileceğim maksimum meblağ ise 110k tüm bonusları fulledim yine de gelmiyor.
    Saveini paylaş istersen bana özelden sana bir iki adam bakayım. Lig başladı bende City beşledi takımı biraz sinir atmam lazım.

Saveini paylaş istersen bana özelden sana bir iki adam bakayım. Lig başladı bende City beşledi takımı biraz sinir atmam lazım.
    Transfer dönemi bitti ara transferlerden önce save dosyasını sana gönderirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için konu kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri