Sayfa 370 / 480 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
11,071 ile 11,100 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yani aciliyeti olduğu doğru, ihtiyaç olduğu da doğru ama ne bileyim bana kalırsa Özgür Çek ile 2 senelik bir kontrat yapılıp, sene sonunda da bedava alınabilirdi. Yanılıyor muyum? Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor ve 1 milyon veriyoruz. Ne biliyim bana garip geldi.
    Özgür Çek ne kadar oynadı Süper Lig'de ? Ne kadar tecrübesi var ? Tam bir muamma. Yıllardır beklenen bomba ama ne ses var ne seda. Bence o Büyük Takım trenini kaçırdı.

Gökhan ise yerli olarak akla gelebilecek 3-4 sol bekten birisi. O şekilde düşünmek lazım. Ne paralar nerelere harcandı 1.1 Milyon Euro birşey değil. Öte yandan henüz net açıklama da gelmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Resmi göremeyenler için;

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Linki yeniledim, resmi göremeyenler olduğundan. Bu arada, şöyle bir haber de var ayrıca. Fiyatın neden fazla olduğunun sebebini Atakan Kurt açıklamış:

http://www.ligtv.com.tr/haber/gokhan-suzen-besiktasta

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu yönetimin icraatlarını ben de beğenmiyorum, bilen biliyor; ama şöyle de bir şey var:

Bu arada, transfer hayırlı olsun. G.Süzen'e Uğur Boral'dan ötürü olumsuz bakmıyorum, hatta faydalı olacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.
    Bende bakmistim ama oyuncu hareketlerine bakmadim ve lisans bilgilerinde sözlesme bitis tarihi 31-05-2013 yaziyor. o zaman ödedigimiz rakam yüksel degil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nokta transfer hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi anlaşıldı neden fazla para verildiği tamam

Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben Gökhan'ın alınmasına çok sevindim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Muratozen1903
    Gokhan Suzen transferi yoneticilik basarisi degil, futbolcunun karakteristik ozelliginden olan bir transferdir. Karakterli futbolcuymus.

Çok doğru yazmış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun.En çok ihtiyacımız olan bölgeydi sol bek.İsmini çok duydum ama seyretmişliğim yok.Umarım sol bek ihtiyacına ilaç olur.Gerçi Uğur Boral'dan her türlü iyi olur sanırım.Bonservis bedeli ise Türk futbol piyasası ve yerli sol bek kıtlığını göz önünde bulundurduğumuzda makul bence.
    So what?
    Saike

Benim bildigim Gökhan sol aciktan kirma bi sol bek oyuncusu yani Ugur Boral gibi. Iyi oyuncu ama bence o bölgeye Sivas'tan Ziya daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sol açıktan kırma sol bek bence faydalı olur 3 büyüklerde. Ama tabi Uğur Boral veya bizim Caner gibi değil. Çünkü bu ikisi teknik ve oyun bilgisi olarak yeterli değiller.

Mesela Andre Santos tam bir sol bek değildi. Fenerbahçe tarihinin ise en iyi sol bek performansını göstermiş olabilir. Gökhan Süzen'in bir orta sahanın ortası oyuncusu zekasına sahip olduğunu düşünüyorum aynı andre santos da olduğu gibi ve bilekleri yumuşak bir adam. Kısacası bana göre eğer yeterli sertliği gösterirse beşiktaş için inanılmaz bir transfer haline gelebilir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iyi transfer yaptı bence Beşiktaş. Tebrikler. Beşiktaş formasını giydikten sonra Hasan Ali'yle kapışırlar milli forma için.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Gökhan'ın alınması çok iyi oldu. Bence de oyuncunun Beşiktaş'ı ısrarla istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşti. Yoksa arada fiyat arttıran o kadar takım varken bu paraya satmazdı İBB.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=254945

Gökhan'ın transferi resmi olarak açıklandı. Yönetim iyi iş çıkardı tabi bide oyuncunun Beşiktaş'ta ısrarla oynamak istemesi var.

Erciyesspor Emre Öztürk için 3 milyon avro istemiş. O adam 3 milyon avro ediyorsa Emre Özkan'da çok rahat o para eder

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

K.Erciyesspor o kadar parayı bir arada görmüş mü acaba ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

O paraya Kerim Frei ya da Sercan Sararer'in bonservisi alınır, üstüne de sezon sonuna kadar ki maaşını ödersin. Şu kan emici Anadolu takımları gibisini görmedim dünyada. 8 milyon euro opsiyonu olan Fernandes'i bile 2 milyon euroya alırken; Emre Öztürk kim oluyor ki 3 milyon euro ediyor, anlamak güç! Sanırım, K.Erciyes Başkanı'nın kafası güzeldi bu miktarı telaffuz ederken!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O paraya Kerim Frei ya da Sercan Sararer'in bonservisi alınır, üstüne de sezon sonuna kadar ki maaşını ödersin. Şu kan emici Anadolu takımları gibisini görmedim dünyada. 8 milyon euro opsiyonu olan Fernandes'i bile 2 milyon euroya alırken; Emre Öztürk kim oluyor ki 3 milyon euro ediyor, anlamak güç! Sanırım, K.Erciyes Başkanı'nın kafası güzeldi bu miktarı telaffuz ederken!
    Büyük bir takım futbolcu isteyince " ne koparırsak kâr " mantığı yüzünden böyle gençler heba oluyor, yazık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor altyapısından Batuhan Bilgiç'i transfer etmişiz. 1995 doğumlu, forvet oyuncusu. Umarım, sonu adaşına benzemez ve çalışıp faydalı olur.

Eğer gerekli şans verilirse ve çalışırlarsa; Batuhan, Furkan Yaman ve Sinan, bir 15 yıl kadar forvetimizi sağlama alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nene serbest kalmış bakalım Beşiktaş alacak mı ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. Batuhan vakası olmaz umarım, hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nene Al-Ahli'ye gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş,O.Lyon forması giyen 27 yaşındaki santrfor Jimmy Briand ile ilgileniyor. (L'Equipe)

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Beşiktaş,O.Lyon forması giyen 27 yaşındaki santrfor Jimmy Briand ile ilgileniyor. (L'Equipe)
    bence yalan haber bizde para yok bana göre maliyeti yüksek olur jimmy briand ın..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dk da bir yeni isim görüyoruz bakalım kımı alıcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelmesin ya napıcaz Nene'yi, Olcay'ı kaybedicez o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fiyat düşürürse buyursun gelsin derim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nene transferi yatmış. Oyuncunun kendisi yıllık 3.5 + 1.5 imza parası istemiş. Çüşş derler. Beşiktaş o yollardan geçti. Bedelini en ağır şekilde ödedi ve ödemeye devam ediyor. Avrupa kupalarından men edildik bunun en büyük sebebi sırf popülizm olsun diye yapılan transferler oldu. Şu an gündemde adı geçen oyunculardan Kalou,Briand bu oyuncuların hiç birisi gelmesin şahsen istemem. Şu anki takım maçlarını bir hırsla, coşkuyla oynuyor. Mevcut kadroya doymuş oyuncuları kazandırarak bir şey elde edemeyiz. Aksine zararlı bile çıkarız. Fikret Orman açıklamasında dengeleri bozacak hamleler yapılmayacağını söylemiş. Dediğim gibi gibi sırf popülizm ayağına transfer yapıp başarı beklemek Beşiktaş'a ters bunu gördük. Beşiktaş'ın tarihinde kazanılmış kupalar hep mücadeleci kadrolarla veyahut altyapısından yetişmiş isimlerle kazanılmış. Bu yüzden Nene değilde Sinan Kurumuş transferine daha olumlu bakıyorum. İlerde belki İlhan Mansız gibi bir gol kralı çıkarırız. İlhan Mansız'da zamanında bir umutla transfer edilmişti. Beşiktaş şu anki devam ettiği yoldan devam ederse her yada er geç ortaya güzel şeyler çıkacak. Diğer türlü sonuçlarına katlanıldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Marius Alexe'ye yok demem şahsen. İnşallah onu alırız ve alabiliyorsak Veysel Sarı'yı da transfer edip olayı noktalarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sinan Bolat ile ilgileniyormuşuz. Mc Gregor ve Cenk var diye alınmamazlık yapılmamalı. Çıkan haberlere göre istenilen bonservis ücreti ve oyuncunun istediği yıllık maaş eğer doğruysa direk alınmalı. Cenk güven vermiyor tabi potansiyeli var elbet ama Mc Gregor geçici. İleride yabancı kısıtlaması olacağını düşünürsek Sinan Bolat hamlesi çok yerinde olur. İnş. çıkan haber doğrudur yönetim Sinan'ı kadroya katar.

http://www.haber1903.com/Besiktas-81...i_gelisme.html

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sinan alınırsa muhteşem olur, McGregor'da yollanıp kontenjan boşaltılır ve aslı yedekli iki iyi Türk kalecimiz olur.

Mesaj Yetkileri