Burada Muhammed acayip gelişmiş. Benim oynadığım hemen hemen her oyunda ikisi de hiçbir şey olamıyor.
Burada Muhammed acayip gelişmiş. Benim oynadığım hemen hemen her oyunda ikisi de hiçbir şey olamıyor.
caps paylaşanlara ve yorumlara teşekkürler. iki konuda ek yapacağım.
ilki, evet tutoring olayı oyuncu önemli. onu yazmadım ama oyunumda atlamadım. hatırlatan arkadaşa teşekkürler, bilmeyen arkadaşlara da iyi bir öneri oldu. fakat saydığım özelliklerin tutoring ile gelişmesi de bir yere kadar. ve bu özellikler piyango olduğundan ne çıkarsa bahtına. 1-5 gibi oldukça kötü değerler çıkması durumunda sinir bozucu olabiliyor. birçok 2. sınıf genç oyuncuda bile buna ihtiyaç duyulmazken Recep'te böyle bir şeye ihtiyaç duyulması fazla özensiz olmuş.
ikincisi ise paylaşılan capslerde yine recep'in çok da aman aman bir profile dönüşmediğini görmekteyiz. bu hem saydığım özelliklere de genel özelliklerde çok random olmasına bağlı.
oyunda ilerleyen senelerde federasyonun saçma yabancı kısıtlaması kararı dolayısıyla türk oyuncular kıymete biniyor. bu durumda muhammed ve recep gibi oyuncular çok önemli konuma geliyorlar. araştırmacıların bu konuya özen göstereceğini umuyorum.