1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: CA nın PA ya gelişim hızı ve oranı - Örnek:Recep Niyaz

Hybrid View

Nesil
    2007

Burada Muhammed acayip gelişmiş. Benim oynadığım hemen hemen her oyunda ikisi de hiçbir şey olamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Burada Muhammed acayip gelişmiş. Benim oynadığım hemen hemen her oyunda ikisi de hiçbir şey olamıyor.
    .................
    eto'o bitmiş.

caps paylaşanlara ve yorumlara teşekkürler. iki konuda ek yapacağım.

ilki, evet tutoring olayı oyuncu önemli. onu yazmadım ama oyunumda atlamadım. hatırlatan arkadaşa teşekkürler, bilmeyen arkadaşlara da iyi bir öneri oldu. fakat saydığım özelliklerin tutoring ile gelişmesi de bir yere kadar. ve bu özellikler piyango olduğundan ne çıkarsa bahtına. 1-5 gibi oldukça kötü değerler çıkması durumunda sinir bozucu olabiliyor. birçok 2. sınıf genç oyuncuda bile buna ihtiyaç duyulmazken Recep'te böyle bir şeye ihtiyaç duyulması fazla özensiz olmuş.

ikincisi ise paylaşılan capslerde yine recep'in çok da aman aman bir profile dönüşmediğini görmekteyiz. bu hem saydığım özelliklere de genel özelliklerde çok random olmasına bağlı.

oyunda ilerleyen senelerde federasyonun saçma yabancı kısıtlaması kararı dolayısıyla türk oyuncular kıymete biniyor. bu durumda muhammed ve recep gibi oyuncular çok önemli konuma geliyorlar. araştırmacıların bu konuya özen göstereceğini umuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by charmofblack View Post
    ikincisi ise paylaşılan capslerde yine recep'in çok da aman aman bir profile dönüşmediğini görmekteyiz. bu hem saydığım özelliklere de genel özelliklerde çok random olmasına bağlı.
    Recep -8 pa olduğu için de bir fark oluşuyor tabii ki. Ancak bahsettiğiniz random değerler iyi bir şekilde belirlenirse, oyuncunun gelişiminde önemli bir katkı sağlar.
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri