1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: CA nın PA ya gelişim hızı ve oranı - Örnek:Recep Niyaz

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by himone View Post
    23 yaşaltı konusunu hep merak ediyodum fırsatım varken sormak gerek. Yanılmıyorsam FB'de 23 yaşaltı olarak sadece Özgür Çek vardı, Recep 3 yılı doldurmadığı için bu kriteri sağlayamıyordu. Hatta FB bu sene birkaç maçta bu yüzden 50 bin TL usulsüzlük cezası ödedi. İkincşi yarı bu durum nasıl olacak, eğer ben yanılmıyorsam ve gerçekten bu kriter sağlanamazsa FB hiçbir maça çıkamaz oyunda. Oyunu uzun süredir oynamadığım için bilemiyorum sormak istedim.

Birde dediğin gibi Recep'in mevcut özellikleri zaten beklenildiği gibi yeterli değil, ama oyuncunun gelişimi için önemli olan Determination, Professionalizm ve Ambition özellikleri random olduğu için farklı sonuçlar çıkabiliyor bununla ilgili bir değişklik olur mu yoksa aynı mı kalır? Çünkü ben bundan sonraki FB kariyerimde boşuna uğraşmak istemiyorum, FM Scout kullanmıyorum ve oyuncunun ne olacağı tam bir muamma.
    Oyunda kadroda bir bos yer birakinca bu sorun ortadan kalkiyor. Ama ilerleyen yamalarda bu 23 yas alti alt yapi oyuncusu yerine 23 yas alti takimda 1 yil oynamis oyuncu olarak degissecek.

Recep'i baska oyunculara egittirerek profesyonellik, kararlilik ve hirs gibi ozelliklerini gelistirmek mumkun. Hatta Kuyt gibi bir firsat var Fenerbahce'nin kadrosunda. Sizin yerinizde olsam oyunu kurar kurmaz, Recep'in ozelliklerine bakmadan Kuyt'un onu saha disinda egitmesini isterdim. Bunu 2-3 sezon yaptiktan sonra Recep'in gelismemesi icin hic bir neden yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunda kadroda bir bos yer birakinca bu sorun ortadan kalkiyor. Ama ilerleyen yamalarda bu 23 yas alti alt yapi oyuncusu yerine 23 yas alti takimda 1 yil oynamis oyuncu olarak degissecek.

Recep'i baska oyunculara egittirerek profesyonellik, kararlilik ve hirs gibi ozelliklerini gelistirmek mumkun. Hatta Kuyt gibi bir firsat var Fenerbahce'nin kadrosunda. Sizin yerinizde olsam oyunu kurar kurmaz, Recep'in ozelliklerine bakmadan Kuyt'un onu saha disinda egitmesini isterdim. Bunu 2-3 sezon yaptiktan sonra Recep'in gelismemesi icin hic bir neden yok.
    Bilgi için çok sağol. Oyuncu gelişiminde zaten ilk yaptığım iş tutordur ve Kuyt gerçekten büyük fırsat.

Mesaj Yetkileri