Originally Posted by
ozan42
Tamamen ve tamamen yönetimden kaynaklanıyor aslında o kadroyla neler neler yapılabilirdi. Bernd Schusterin oynattığı futbolu ben beğeniyordum ne yönünü beğeniyorsun takım oyunu yoktu derseniz kesinlikle haklısınız benim beğendiğim yönü ise takıma ofansif futbolu öğretmek istemesi ve sürekli topla oynama yüzdesi lehimize işlemesini, futbolu sadece rakibin yarısahasında oynamamız gerektiğini aşılamaya çalışması ve tabikide burası süperlig..Real madrid yada daha önce çalıştığı liglerdeki kadar teknik kapasitesi üst düzey bir lig olmadığı için topla oynarken herhangi bir kişisel hata pahalıya patlıyordu. avrupada başarılı kimine göre başarılı olduk, kimine göre olamadık fakat bana göre gayet iyiydik en azından uzun bir seneden sonra gruptan cıkmayı başarmıştık sonraki senede braga yı felan geçmiştik,Bu kimsenin işine gelmediği için pek konuşuılmuyor asıl bunlarda büyük başarı geçen senenin finalisti Bragayı geçmemiz.En önemliside hanı diyorlar ya yıldızlar geldide ne yaptınız biz o dönemde Türkiye'yi avrupada 2 sene boyunca grurla temsil eden tek türk takımıydık ve 2 senedede gruptan cıkmayı ve en son olan Carvalhal döneminde ise geçen senenin Uefa finalisti Braga'yı geçmeyi başardık eğer önümüze cıkan atletico madrıdıde geçseydık ceyrek final olucaktkı ve buraya kadar gelmek zaten bir türk takımı için basarı demiyorsanız futboldan anlamıyorsunuz demektir yani sadece basarı avrupada isim olan ceyrek fınal yada yarı fınal ısımlerı demek degıldır. Aslında yazılacak çok şey var ama zamanımız yok tabiki ama söylebilecek tek şey bunlar yıldır izlediğimiz Quaresmalar,Gutiler,Simaolar hepsi gösreriş işiymiş biz Oguzhanımıza,Ersanımıza,Hasan türkümüze,Holoskomuza sahip cıkalım.En önemlisi bizim içimizden biri olan Samet Aybaba gibi teknik direktörlerin her zaman arkasında durmalıyız onları sonuna kadar desteklemeliyiz.Başarı kendi içimizde kavrularakta geliyormuş.