Sayfa 371 / 480 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471 ... SonSon
11,101 ile 11,130 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Cenk'te potansiyel falan yok, aynı bizim Ufuk gibi vasat kaleci.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takıma orta saha lazım ama bu konuda bir atılım yok sanırım.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Takıma orta saha lazım ama bu konuda bir atılım yok sanırım.
    Son günlerde Hugo Viana ile ilgilenildiği yönünde haberler çıkıyor. Ben yönetimin bir transfer daha yapacağını düşünüyorum. Hangi mevkiye olur ama bilinmez.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gününde olduğu zaman çok sağlam kurtarışlar yapabiliyor.Biraz kendine fazla güveniyor o yüzden bu kadar hata yapıyor üzerinde durulması gereken bir kaleci diye düşünüyorum.Ama bu sene Mcgregora muhtaçız gibi görünüyor ve oda performansını yükseltti umarım böyle devam eder ve Cenkte bu takım arkadaşından birşeyler öğrenir insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nene sevdası suya düşen Beşiktaş, zaman geçirmeden yeni golcüsünü buldu. Siyah-Beyazlılar, Olympiakos'un 28 yaşındaki Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'la anlaştı.

Kaynak:Fanatik.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fikret Orman ve Samet Aybaba'nın son açıklamalarına bakılırsa bundan sonrası için transfer zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende başka transfer yapıp risk alacağımızı zannetmiyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kesinlikle katılmıyorum bence Cenk son derece gelecek vadeden yetenekli bir kaleci. Sadece iyi ve emin ellerde olması lazım. Tıpkı trabzon kalecileri gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenk çok iyi bir kaleci, refleksleri de harika ama basit hatalar yapıyor. Bu da zamanla düzelir.
    Canım FEDA olsun sana !

10. Default

Cenk'te aşırı özgüven var ve konsantrasyon konusunda da sıkıntı yaşadığını düşünüyorum zaman zaman. Bu iki sorununu çözebilecek kafa yapısı da var. İzlediğim en iyi 3-4 Türk kaleciden birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende, sene sonu Sinan Bolat ile anlaşıldığı yönünde bir şey duydum programın birinden.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cenk bize geldiği zaman pek tanımıyordum yani, oturup bir maçını izlememiştim sonra geldiği zaman Villareal maçı yapılmıştı hazırlık karşılaşması ve onu ilk oraya izledim ve mükkemmel bir performans göstermişti Hakan arıkan'dan sonra adam gibi bir kaleci bulduk demiştim fakat devamını sürdüremedi umarım en kısa sürede tekrar toparlar en büyük hatası kendisi olmasından daha fazla güvenmesi.
    http://www.youtube.com/watch?v=L5Gsv_Qi5WM

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Cenk bize geldiği zaman pek tanımıyordum yani, oturup bir maçını izlememiştim sonra geldiği zaman Villareal maçı yapılmıştı hazırlık karşılaşması ve onu ilk oraya izledim ve mükkemmel bir performans göstermişti Hakan arıkan'dan sonra adam gibi bir kaleci bulduk demiştim fakat devamını sürdüremedi umarım en kısa sürede tekrar toparlar en büyük hatası kendisi olmasından daha fazla güvenmesi.
    http://www.youtube.com/watch?v=L5Gsv_Qi5WM
    Cenk
    Hilbert - Zapo - Ferrari - İsmail
    Ekrem - Fink
    Nihat - Guti - Q7
    Bobo

TD: Bernd Schuster

Bu kadro nasıl başarılı olamadı (Türkiye Kupası'nı kazanması dışında) ya! Üstelik kadroda bazı eksikler de var. Mesela Ernst ve Sivok gibi. Ersan da o sene kiralık gelmişti ve çok iyi bir performans sergilemişti. Cenk, şimdiyle kıyas bile edilemeyecek kadar iyiydi. Mustafa Denizli ile çifte kupa kazandığımız sezonu düşünüyorum da, Bobo dışında bu hücum hattının hiçbiri yoktu. Savunmada Toraman, sol bekte Üzülmez, sağ bekte Ekrem oynuyordu. Sanıyorum sorun hocadaydı, daha doğrusu oynatmaya çalıştığı sistemde. Bize uymadı ve başarı da gelmedi ne yazık ki!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk

Hilbert
    Ersan
    Sivok
    U. Boral ????

Necip
    Oğuzhan
    Fernandes

Almeida
    Holosko
    Olcay

İçerde bu kadroya karşı kimse duramaz ki. Deplasmanda da

Toraman'ı koy ön liberoya Oğuzhan'ın yerine. Biraz daha oturaklı oyna. Al sana rüya gibi bir takım..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Cenk
    Hilbert - Zapo - Ferrari - İsmail
    Ekrem - Fink
    Nihat - Guti - Q7
    Bobo

TD: Bernd Schuster

Bu kadro nasıl başarılı olamadı (Türkiye Kupası'nı kazanması dışında) ya! Üstelik kadroda bazı eksikler de var. Mesela Ernst ve Sivok gibi. Ersan da o sene kiralık gelmişti ve çok iyi bir performans sergilemişti. Cenk, şimdiyle kıyas bile edilemeyecek kadar iyiydi. Mustafa Denizli ile çifte kupa kazandığımız sezonu düşünüyorum da, Bobo dışında bu hücum hattının hiçbiri yoktu. Savunmada Toraman, sol bekte Üzülmez, sağ bekte Ekrem oynuyordu. Sanıyorum sorun hocadaydı, daha doğrusu oynatmaya çalıştığı sistemde. Bize uymadı ve başarı da gelmedi ne yazık ki!
    Tamamen ve tamamen yönetimden kaynaklanıyor aslında o kadroyla neler neler yapılabilirdi. Bernd Schusterin oynattığı futbolu ben beğeniyordum ne yönünü beğeniyorsun takım oyunu yoktu derseniz kesinlikle haklısınız benim beğendiğim yönü ise takıma ofansif futbolu öğretmek istemesi ve sürekli topla oynama yüzdesi lehimize işlemesini, futbolu sadece rakibin yarısahasında oynamamız gerektiğini aşılamaya çalışması ve tabikide burası süperlig..Real madrid yada daha önce çalıştığı liglerdeki kadar teknik kapasitesi üst düzey bir lig olmadığı için topla oynarken herhangi bir kişisel hata pahalıya patlıyordu. avrupada başarılı kimine göre başarılı olduk, kimine göre olamadık fakat bana göre gayet iyiydik en azından uzun bir seneden sonra gruptan cıkmayı başarmıştık sonraki senede braga yı felan geçmiştik,Bu kimsenin işine gelmediği için pek konuşuılmuyor asıl bunlarda büyük başarı geçen senenin finalisti Bragayı geçmemiz.En önemliside hanı diyorlar ya yıldızlar geldide ne yaptınız biz o dönemde Türkiye'yi avrupada 2 sene boyunca grurla temsil eden tek türk takımıydık ve 2 senedede gruptan cıkmayı ve en son olan Carvalhal döneminde ise geçen senenin Uefa finalisti Braga'yı geçmeyi başardık eğer önümüze cıkan atletico madrıdıde geçseydık ceyrek final olucaktkı ve buraya kadar gelmek zaten bir türk takımı için basarı demiyorsanız futboldan anlamıyorsunuz demektir yani sadece basarı avrupada isim olan ceyrek fınal yada yarı fınal ısımlerı demek degıldır. Aslında yazılacak çok şey var ama zamanımız yok tabiki ama söylebilecek tek şey bunlar yıldır izlediğimiz Quaresmalar,Gutiler,Simaolar hepsi gösreriş işiymiş biz Oguzhanımıza,Ersanımıza,Hasan türkümüze,Holoskomuza sahip cıkalım.En önemlisi bizim içimizden biri olan Samet Aybaba gibi teknik direktörlerin her zaman arkasında durmalıyız onları sonuna kadar desteklemeliyiz.Başarı kendi içimizde kavrularakta geliyormuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fransız basını Jimmy Briand'ın Beşiktaş'a kiralandığını yazmış. 300 bin avro bedel karşılığında Jimmy Briand'ın kiralanması konusunda Lyon ile anlaşmaya varılmış. Sezon sonunda 2 ila 3 milyon avro civarında bir ücret ödeyerek 27 yaşındaki Fransız futbolcunun bonservisi alınacakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamamen ve tamamen yönetimden kaynaklanıyor aslında o kadroyla neler neler yapılabilirdi. Bernd Schusterin oynattığı futbolu ben beğeniyordum ne yönünü beğeniyorsun takım oyunu yoktu derseniz kesinlikle haklısınız benim beğendiğim yönü ise takıma ofansif futbolu öğretmek istemesi ve sürekli topla oynama yüzdesi lehimize işlemesini, futbolu sadece rakibin yarısahasında oynamamız gerektiğini aşılamaya çalışması ve tabikide burası süperlig..Real madrid yada daha önce çalıştığı liglerdeki kadar teknik kapasitesi üst düzey bir lig olmadığı için topla oynarken herhangi bir kişisel hata pahalıya patlıyordu. avrupada başarılı kimine göre başarılı olduk, kimine göre olamadık fakat bana göre gayet iyiydik en azından uzun bir seneden sonra gruptan cıkmayı başarmıştık sonraki senede braga yı felan geçmiştik,Bu kimsenin işine gelmediği için pek konuşuılmuyor asıl bunlarda büyük başarı geçen senenin finalisti Bragayı geçmemiz.En önemliside hanı diyorlar ya yıldızlar geldide ne yaptınız biz o dönemde Türkiye'yi avrupada 2 sene boyunca grurla temsil eden tek türk takımıydık ve 2 senedede gruptan cıkmayı ve en son olan Carvalhal döneminde ise geçen senenin Uefa finalisti Braga'yı geçmeyi başardık eğer önümüze cıkan atletico madrıdıde geçseydık ceyrek final olucaktkı ve buraya kadar gelmek zaten bir türk takımı için basarı demiyorsanız futboldan anlamıyorsunuz demektir yani sadece basarı avrupada isim olan ceyrek fınal yada yarı fınal ısımlerı demek degıldır. Aslında yazılacak çok şey var ama zamanımız yok tabiki ama söylebilecek tek şey bunlar yıldır izlediğimiz Quaresmalar,Gutiler,Simaolar hepsi gösreriş işiymiş biz Oguzhanımıza,Ersanımıza,Hasan türkümüze,Holoskomuza sahip cıkalım.En önemlisi bizim içimizden biri olan Samet Aybaba gibi teknik direktörlerin her zaman arkasında durmalıyız onları sonuna kadar desteklemeliyiz.Başarı kendi içimizde kavrularakta geliyormuş.
    Bernd Schuster'in sistemi uymadı işte bize, üstteki yazımda da belirttiğim üzere. Aşırı ofansif futbol içimizde patladı ve bir ara 3 maç üst üste 4'lük olduk (D.Kiev maçları ve FB maçı). O yüzden de başarısız olduk işte. Tabii, ben başarıdan ve başarısızlıktan bahsederken Türkiye'yi ölçü alıyorum; çünkü Schusterle Avrupa'da başarılı olsak da ligde sezonu bile tamamlayamadan istifa etti hoca. Avrupa'daki başarı ise, Carvalhal ile daha büyüktü. A.Madrid'e kadar geldik ve o senenin UEFA şampiyonuna elendik. Ha, Schuster mi, Carlos mu dersen; tercihim her zaman için Schuster'dir o ayrı. Gelgelelim, Schuster bana göre Carlos'a göre daha başarısızdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O sene ligde nasıl şampiyon alamadık hala aklım almıyor arkadaş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bernd Schuster inönü'deki Beşiktaş-Karabük maçını unutmam.Dünya poziyona girip atamayan beşiktaş mı dersin ? Karbük girdiklerini atamayan mı dersin.Beşiktaş o sene nasıl şampiyon olamadı.Derseniz bulduklarını atamadı biteremedi yoksa beşiktaş o sene ligin en iyi top oynayan takımıydı.İşte bitiricilik gelmedi iyi futbol fayda etmiyor.Fenerbahce o sezon kötüydü tek artısı girdiği poziyonları biiriyordu o şekilde şampiyon oldu.

Lyon baskani katildigi programda Briand için BJK'tan gelen teklifi kabul ettiklerini açikladi.Oyuncunun onayi olursa 6 aylik kiralik geliyormuş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlısı olsun o zaman. İnşallah yok demez Jimmy Briand. Hiç transfer yapılmamasından da korkuyorum çünkü. Sorun ise, Briand'ın bize alışıp alışmayacağı ve Keita tarzında sağ forvet oyuncusu olması. Holosko & Briand aynı anda zor görünüyor, kontenjan da malum. Bakalım ne olacak?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satış opsiyonlu kiralık gelirse güzel olur, takıma yarar sağlayacağını düşündüğüm bir isim. Kadro genişliği gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bernd Schuster inönü'deki Beşiktaş-Karabük maçını unutmam.Dünya poziyona girip atamayan beşiktaş mı dersin ? Karbük girdiklerini atamayan mı dersin.Beşiktaş o sene nasıl şampiyon olamadı.Derseniz bulduklarını atamadı biteremedi yoksa beşiktaş o sene ligin en iyi top oynayan takımıydı.İşte bitiricilik gelmedi iyi futbol fayda etmiyor.Fenerbahce o sezon kötüydü tek artısı girdiği poziyonları biiriyordu o şekilde şampiyon oldu.
    Evet o maç gerçekten tek kale oynamıştık hatta maçtan önce ve sonra Çarşı Emenike'yi çağırmıştı emenikede selam vermişti.sanırım maç 1-1 bitmişt golüde emenike atmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Schuster'in zamanında üç maç üst üstte aynı ilk 11 ile çıkılmadı. Kadro her maç değişiyordu. Transferler tamam iyiydi ama yıldız oyuncuların yanında amele oyuncular unutulmuştu. Birde kadro haddinden fazla şişikti. Bir ara 12 oyuncu sakat kalmıştı. O dönem hakem hatalarını da es geçmemek lazım tabi. Hakem hatalarından dolayı takımın çok canı yanmıştı. Her şeye rağmen o dönem Türkiye kupasını kazandı takım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet o maç gerçekten tek kale oynamıştık hatta maçtan önce ve sonra Çarşı Emenike'yi çağırmıştı emenikede selam vermişti.sanırım maç 1-1 bitmişt golüde emenike atmıştı.
    Almeida'nın verilmeyen golü de vardı o maçta.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçmiş geçmişte kaldı beyler.Biz önümüze bakalım. Görünüşe göre daha transfer olmayacak gibi.İkinci yarıda işimiz daha zor olacak.Çünkü yedeklerimiz hiç iyi değil.İlk yarıdaki formdaki oyuncularımızdan birkaçının formsuzluk veya uzun süreli yokluklarında vaziyet hiç iç açıcı olmayacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

NTVSpor'a göre Briand Beşiktaş'a gelmeyi reddetmiş.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ktasi-reddetti

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra transfer olmaz sanırım. Ucuza kaliteli adam öyle kolay kolay bulunmaz, hele ki devre arasında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arası transfer yapmak gerçekten zor ancak tek forvet ile ligin sonunu zor getiririz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Jimmy Briand kiralık gelse, iyi olacaktı. Hiç transfer yapamamaktansa tercih edilebilecek bir isim ve faydasını da görürdük eminim. Pektemek dönene kadar, Almeida'nın yedeği Batuhan olursa çok çekeriz. En önemlisi, Pektemek nasıl dönecek ve o gelene kadar Allah göstermesin, Almeida sakatlanırsa nasıl yapacağız, bilinmez. Takıma bir forvet şartoğluşart!

Mesaj Yetkileri