Sayfa 372 / 480 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
11,131 ile 11,160 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir deneyimli sadece son vuruslarda iyi olan bir forvet oyuncusu kiralayın iste cok mu zor ya bazen anlamıyorum bu yöneticileri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hızlı, pırpır ve uzun boylu olmayan bir forvet lazım takıma

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hızlı, pırpır ve uzun boylu olmayan bir forvet lazım takıma
    Holosko var işte.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O zaman şöyle diyim Holosko sağ açıkta oynarken aynı anda sahada olacak bir forvet Yani Holosko + dediğim oyuncu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

kolay kolay yıkılmayacak ikili mücadelelerde yılmayacak bir defansif ortasaha oyuncusu lazım bana göre bu takıma olmuyor böyle cumartesi gördük necip ve veli cabuk düstü oyundan. bir sekilde gol atmayı becerebiliyoruz ama gol yeme sorunu cok kötü bana göre ortasahadan kaynaklanıyor bu olay.defansif acıdan topa basan bir oyuncumuz yok neyazıkki. toraman ortasaha oynayabilir mesela öyle olsa daha iyi olacak önünde oguzhan fernandes oynar toraman topu kaptıgı gibi o oyunculara oynarsa topta yaparız ancak bu sefer defans hattımız cok yumusak kalıyor. ya güclü bir stoper almalıyız yada defansif ortasaha..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ama işte maliyet konusundan dolayı kaliteli bir adam alabilir miyiz bilemiyorum?? ernstin genc versiyonundan bitane bulsak ne güzel olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman şöyle diyim Holosko sağ açıkta oynarken aynı anda sahada olacak bir forvet Yani Holosko + dediğim oyuncu
    Holosko dedik mi ille yanında bir + olacak
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O biraz zor valla.Hem maddi açıdan,hem taktiksel açıdan.Hoca daha İBB maçında Veli ya da Necip'i çıkartıp Fernandes'i oyuna sokma riskini alamadı.Eğer yine de dediğin gibi birisi alınırsa ilk kesilecek isim Holosko olacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aslında benim dediğim taktikte olay şu, biz 3 lü orta saha 2 kanat (forvete yakın) tek forvet oynuyoruz. Sıkıntılı maçlarda ortadaki 3'lüden 1 kişi feda edilip forveti çiftlemek gerekiyor. Bu tür bir oyuncu.Esasında dediğim tipe Mustafa'da gayeti iyi uyuyor ama sakatlık yaşadı uzun süreli bu sene faydalanmamız imkansız. Belki şu A.Gücü'nden alınan çocuk iş yapar ama zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Björn Vleminckx bize bu lazım ilaç ismi gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Björn Vleminckx bize bu lazım ilaç ismi gibi
    Biyörn Fileminks'i ( ), ilk maçtan çok da fazla abartmamak lazım bence; fakat bundan sonraki performansı da aynen ilk maçındaki gibi olursa, almamız zorlaşır. Ya G.Birliği alır opsiyonu kullanıp ya da Avrupa'dan bir takım araya girer ve alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Luis Suares İstanbul'da bir restoranttan çıkarken görüntülenmiş. Acaba diyorum?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yok olmaz o iş O adamın maliyetini karşılayamaz kulüp şu durumda. Şimdi sen öyle yazdın karışılıklık olmasın Anderlecht oynayan Suares bu.

Edit: Yok o Matias Suarez idi
    Last edited by Mamadou : 22.Ocak.2013 at 15:30

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezer Öztürk'ü istiyormuş Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Luis Suares İstanbul'da bir restoranttan çıkarken görüntülenmiş. Acaba diyorum?
    Aklımıza böyle şeyler getirip umutlanmayalım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adam ingiltere'de gol krallığına oynuyor yapmayın
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne güzelmiş dedikodu çıkarmak Vallahi ne biliyim milliyette görünce hani belki dedim..
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ne güzelmiş dedikodu çıkarmak Vallahi ne biliyim milliyette görünce hani belki dedim..
    Hani belki mi? Nerede yaşıyorsun olum sen?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hani belki mi? Nerede yaşıyorsun olum sen?
    Ne biliyim olum adam Türkiye'ye gelmiş ve forvet ihtiyacı olan bizim takım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Biyörn Fileminks'i ( ), ilk maçtan çok da fazla abartmamak lazım bence; fakat bundan sonraki performansı da aynen ilk maçındaki gibi olursa, almamız zorlaşır. Ya G.Birliği alır opsiyonu kullanıp ya da Avrupa'dan bir takım araya girer ve alır.
    İzlediğim kadarıyla söylüyorum.Şu anda Türkiye'de pres yapan basan bir santrofor yok.Antalya maçında pres yaptı bastı.Top kaptı.Attığı paslar gerçekten cok kaliteydi.Antalyaya attığı şu gölü ligde hiç bir santrfor atamaz kolay kolay.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...10722?csface=1

Almeida sakatlanmış,santrafor transferi yapmayan yönetimin ben.Futbol anlıyorlar mı bilmiyorum artık???*

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    İzlediğim kadarıyla söylüyorum.Şu anda Türkiye'de pres yapan basan bir santrofor yok.Antalya maçında pres yaptı bastı.Top kaptı.Attığı paslar gerçekten cok kaliteydi.Antalyaya attığı şu gölü ligde hiç bir santrfor atamaz kolay kolay.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...10722?csface=1
    Aynen. Forvette fazla tekniğe takılmıycan. Hareketli olacak fiziki mücadelede ayakta kalabilecek. O defanslarla uğraşacak. Vleminckx te bunlar var. Hea çok gol kaçıracak mı kaçıracak. Kuyt gibi. Ama bu önemli değil herkes gol kaçırır yeterki o defanslarla mucadele edebilisn boşa çıkabilsin.

Beşiktaş'a Utaka yazmış sporx

Kaynak

Kocaelispor'u zamanında takip edenler hatırlar. Bu Utaka'yı 10/12 sene once Afrika'dan İzmit'e getirmişti Sefa Sirmen. Kocaelispor'a çok yakındı sonra anlaşılamamıştı Bizim mavi Kocaeli falan yazmıştı o dönem Utaka İzmit'de falan diye. Hatta bak şimdi gördüm kampa da katılmış

Utaka Kocaelispor'da

Tarih Temmuz 2001'miş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yine derbi öncesi sıkıntıya düştük, forvette kim oynayacak ? Batuhan mı ? Kadir Arı veya Mertcan Aktaş'ın oynamasını tercih ederim. Hatta A.Gücü'nden yeni gelen Sinan Kurumuş da olabilir. Ne olur hocam Holosko'yu ileri çekip kanata başkasını koyma. Holosko kanatta olduğu zaman daha rahat kaçıyor ileriye.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yine derbi öncesi sıkıntıya düştük, forvette kim oynayacak ? Batuhan mı ? Kadir Arı veya Mertcan Aktaş'ın oynamasını tercih ederim. Hatta A.Gücü'nden yeni gelen Sinan Kurumuş da olabilir. Ne olur hocam Holosko'yu ileri çekip kanata başkasını koyma. Holosko kanatta olduğu zaman daha rahat kaçıyor ileriye.
    Kadir Arı ve Mertcan'ı kiraya verdik, istesek de oynayamazlar. Sinan ise, bu maçı kaldıramayacak kadar tecrübesiz. Holosko tek forvet oynasın, en güzeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Süzen sol bek, Uğur Boral sol açık, sağ açık Olcay, forvet Holosko olur büyük ihtimal.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Gökhan Süzen sol bek, Uğur Boral sol açık, sağ açık Olcay, forvet Holosko olur büyük ihtimal.

Süzen sol açık, Boral sol bek oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dentinho geliyormuş.

Sporx.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğru olmasını çok isterim; ama habere inanasım gelmiyor nedense.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alabileceğimizi sanmıyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri