Bir deneyimli sadece son vuruslarda iyi olan bir forvet oyuncusu kiralayın iste cok mu zor ya bazen anlamıyorum bu yöneticileri.
Bir deneyimli sadece son vuruslarda iyi olan bir forvet oyuncusu kiralayın iste cok mu zor ya bazen anlamıyorum bu yöneticileri.
Hızlı, pırpır ve uzun boylu olmayan bir forvet lazım takıma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O zaman şöyle diyim Holosko sağ açıkta oynarken aynı anda sahada olacak bir forvetYani Holosko + dediğim oyuncu
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kolay kolay yıkılmayacak ikili mücadelelerde yılmayacak bir defansif ortasaha oyuncusu lazım bana göre bu takıma olmuyor böyle cumartesi gördük necip ve veli cabuk düstü oyundan. bir sekilde gol atmayı becerebiliyoruz ama gol yeme sorunu cok kötü bana göre ortasahadan kaynaklanıyor bu olay.defansif acıdan topa basan bir oyuncumuz yok neyazıkki. toraman ortasaha oynayabilir mesela öyle olsa daha iyi olacak önünde oguzhan fernandes oynar toraman topu kaptıgı gibi o oyunculara oynarsa topta yaparız ancak bu sefer defans hattımız cok yumusak kalıyor. ya güclü bir stoper almalıyız yada defansif ortasaha..
ama işte maliyet konusundan dolayı kaliteli bir adam alabilir miyiz bilemiyorum?? ernstin genc versiyonundan bitane bulsak ne güzel olurdu..
Aslında benim dediğim taktikte olay şu, biz 3 lü orta saha 2 kanat (forvete yakın) tek forvet oynuyoruz. Sıkıntılı maçlarda ortadaki 3'lüden 1 kişi feda edilip forveti çiftlemek gerekiyor. Bu tür bir oyuncu.Esasında dediğim tipe Mustafa'da gayeti iyi uyuyor ama sakatlık yaşadı uzun süreli bu sene faydalanmamız imkansız. Belki şu A.Gücü'nden alınan çocuk iş yapar ama zor.
Björn Vleminckx bize bu lazım ilaç ismi gibi![]()
Luis Suares İstanbul'da bir restoranttan çıkarken görüntülenmiş. Acaba diyorum?
FM Gazetesi
Yok olmaz o işO adamın maliyetini karşılayamaz kulüp şu durumda. Şimdi sen öyle yazdın karışılıklık olmasın Anderlecht oynayan Suares bu.
Edit: Yok o Matias Suarez idi![]()
Last edited by Mamadou : 22.Ocak.2013 at 15:30
Sezer Öztürk'ü istiyormuş Beşiktaş.
adam ingiltere'de gol krallığına oynuyor yapmayın![]()
(/s)
Ne güzelmiş dedikodu çıkarmakVallahi ne biliyim milliyette görünce hani belki dedim..
FM Gazetesi
İzlediğim kadarıyla söylüyorum.Şu anda Türkiye'de pres yapan basan bir santrofor yok.Antalya maçında pres yaptı bastı.Top kaptı.Attığı paslar gerçekten cok kaliteydi.Antalyaya attığı şu gölü ligde hiç bir santrfor atamaz kolay kolay.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...10722?csface=1
Almeida sakatlanmış,santrafor transferi yapmayan yönetimin ben.Futbol anlıyorlar mı bilmiyorum artık???*
Aynen. Forvette fazla tekniğe takılmıycan. Hareketli olacak fiziki mücadelede ayakta kalabilecek. O defanslarla uğraşacak. Vleminckx te bunlar var. Hea çok gol kaçıracak mı kaçıracak. Kuyt gibi. Ama bu önemli değil herkes gol kaçırır yeterki o defanslarla mucadele edebilisn boşa çıkabilsin.
Beşiktaş'a Utaka yazmış sporx
Kaynak
Kocaelispor'u zamanında takip edenler hatırlar. Bu Utaka'yı 10/12 sene once Afrika'dan İzmit'e getirmişti Sefa Sirmen. Kocaelispor'a çok yakındı sonra anlaşılamamıştıBizim mavi Kocaeli falan yazmıştı o dönem Utaka İzmit'de falan diye. Hatta bak şimdi gördüm kampa da katılmış
Utaka Kocaelispor'da
Tarih Temmuz 2001'miş
Yine derbi öncesi sıkıntıya düştük, forvette kim oynayacak ? Batuhan mı ? Kadir Arı veya Mertcan Aktaş'ın oynamasını tercih ederim. Hatta A.Gücü'nden yeni gelen Sinan Kurumuş da olabilir. Ne olur hocam Holosko'yu ileri çekip kanata başkasını koyma. Holosko kanatta olduğu zaman daha rahat kaçıyor ileriye.
Gökhan Süzen sol bek, Uğur Boral sol açık, sağ açık Olcay, forvet Holosko olur büyük ihtimal.
Canım FEDA olsun sana !
Dentinho geliyormuş.
Sporx.
Doğru olmasını çok isterim; ama habere inanasım gelmiyor nedense.
Alabileceğimizi sanmıyorum.
So what?
Saike