Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: You'll Never Walk Alone | Liverpool FC

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

4-7 arasi garanti bence, fazlasi olmaz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Madem kanatlar işlemiyor... Bu arada Pas Odağı "Ortadan" Karışık diye kalmış.
    Last edited by OrcunFB : 13.Mart.2013 at 18:01

Sanki Gerard'ı OOS'ya alıp, Coutinho'yu yedeğe çekip orta sahanın ortasına adam akıllı bir adam alırsam daha iyi olabilir gibi duruyor bu dizilişte

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Sanki Gerard'ı OOS'ya alıp, Coutinho'yu yedeğe çekip orta sahanın ortasına adam akıllı bir adam alırsam daha iyi olabilir gibi duruyor bu dizilişte

Aykut Kocaman'ın Selçuk Şahin'i sevdiği kadar seviyorum Countinho'yu yani imkansız bu dediğin.

Sonunda geldi galibiyet. Zaman çıkışa geçme zamanı.

Dengede giden maçta son dakikalarda yenildik. Bu maçı kazansaydık takımda güven oluşacaktı ama maalesef olmadı.

Utanıyorum.

Capital One Cup'da 90'da yediğimiz golle tur uzatmalara kaldı sonrada penaltılarda elendik. Dramatik oldu bizim açımızdan.

Avrupa'da başka bir Liverpool var. Tabii buradaki takımlar daha kolay rakipler.

Ne kadar erken garantilersek gruptan çıkmayı o kadar iyi. Rostasyon yaparız.

Lech maçında Johnson 3 hafta sakatlandı. Pek iyi olmadı bu. Tam Suarez'in sakatlıktan dönmesine sevinirken Johnson sakatlandı.

Nesil
    2012

Hocam ligde fena çakılmışız eğer assaidi 'den solda verim alamıyorsan oraya suarez'i gizli forvet olarak çekip sturride 'i ileride pocher olarak oynatmanı tavsiye ederim ,

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam ligde fena çakılmışız eğer assaidi 'den solda verim alamıyorsan oraya suarez'i gizli forvet olarak çekip sturride 'i ileride pocher olarak oynatmanı tavsiye ederim ,
    Çift forvet oynatıyorum onları. Son maçları daha eklemedim ama iyiler gayet.

Başarılar kardeşim.İngiltere'de Liverpool en sevdiğim takım.Bundan dolayı takip edeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri