Maç motoru çok iyi olmuş. Son halini çok beğendim ben.
Maç motoru çok iyi olmuş. Son halini çok beğendim ben.
Oyuncuyu nitelendirmiş biraz abartılı olarak. Nem kapmaya gerek yok
Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Millwall kariyerimde 2. sezonumda kovuldum ve kovulana kadar sakatlık oranım gayet iyiydi. Milletin yaşadığı kadar sakatlık yaşamıyordum.
Yeni oyun açtım. Yine Millwall. Yine aynı taktikler. Yine dokunmadım antrenman programına vs.
Dehşet sakatlıklar oluyor. Neredeyse sakatlanmayan oyuncum yok. Bazen tam olarak sakatlanmasa bile pozisyonda sakatlanıp, kondisyonu 60'lara düşüyor.
Artık tamamen şans olarak kabul etmeye başladım bu sakatlık olayını.
Nem kapmadım, zaten nem kapılacak bi durum da yok, yalnızca biraz tehlikeli bi kullanım olmuş düzeltilmesinde ve bilgilenilmesinde fayda var.. Son güncelleme artık işi çığrından çıkarmış. Henüz iki maç yaptım, Falcao her maç en az iki-üç golü varken güncellemeden sonraki 2 maçta da bırakın gol atmayı 7 puan ort.bile oynayamadı :S Rakip oyuncuların her biri sanki X.Alonso olmuş 40-50mt ayağa uzun pas atıyolar![]()
Bazen diyorum şu yapay zeka bi bedene bürünsede kapışşak![]()
yanlış bilgilendirme yapmadım sen biraz manipüle ediyorsun altını çizip karartarak falan. evet dilbigisi olarak bozuk azıcık ama anlamadıysan daha guzel bir üslüpla sorabilirdin. neyse önemli değil. öyle bir kullanım yok tabii ki de dediğim gibi yanlış anlamışsın git babam git yap babam yap sür allah sür tarzında bir deyim ama bozuk bir dilbigisi işte neyse.
bu arada full adam markajı androit takımlara karşı çok işe yarıyor. denemek lazım tavsiye ediyorum.