1 ile 30 arası toplam 401 sonuç

Konu: FM 13.3.0 Güncelleme

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by brtcne View Post
    Buyur geç Allah kardeş n'oluyo ?
    Oyuncuyu nitelendirmiş biraz abartılı olarak. Nem kapmaya gerek yok

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Millwall kariyerimde 2. sezonumda kovuldum ve kovulana kadar sakatlık oranım gayet iyiydi. Milletin yaşadığı kadar sakatlık yaşamıyordum.

Yeni oyun açtım. Yine Millwall. Yine aynı taktikler. Yine dokunmadım antrenman programına vs.

Dehşet sakatlıklar oluyor. Neredeyse sakatlanmayan oyuncum yok. Bazen tam olarak sakatlanmasa bile pozisyonda sakatlanıp, kondisyonu 60'lara düşüyor.

Artık tamamen şans olarak kabul etmeye başladım bu sakatlık olayını.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Oyuncuyu nitelendirmiş biraz abartılı olarak. Nem kapmaya gerek yok

Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Millwall kariyerimde 2. sezonumda kovuldum ve kovulana kadar sakatlık oranım gayet iyiydi. Milletin yaşadığı kadar sakatlık yaşamıyordum.

Yeni oyun açtım. Yine Millwall. Yine aynı taktikler. Yine dokunmadım antrenman programına vs.

Dehşet sakatlıklar oluyor. Neredeyse sakatlanmayan oyuncum yok. Bazen tam olarak sakatlanmasa bile pozisyonda sakatlanıp, kondisyonu 60'lara düşüyor.

Artık tamamen şans olarak kabul etmeye başladım bu sakatlık olayını.
    Nem kapmadım, zaten nem kapılacak bi durum da yok, yalnızca biraz tehlikeli bi kullanım olmuş düzeltilmesinde ve bilgilenilmesinde fayda var.. Son güncelleme artık işi çığrından çıkarmış. Henüz iki maç yaptım, Falcao her maç en az iki-üç golü varken güncellemeden sonraki 2 maçta da bırakın gol atmayı 7 puan ort.bile oynayamadı :S Rakip oyuncuların her biri sanki X.Alonso olmuş 40-50mt ayağa uzun pas atıyolar
    Bazen diyorum şu yapay zeka bi bedene bürünsede kapışşak

Mesaj Yetkileri