1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Tatile Gitme ?

Default Tatile Gitme ?

Arkadaşlar oyunda maç oynanırken tatile gitme seçeneği var mıdır ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yok diye biliyorum kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

mactan cıkabiliyorsun diye biliyorum ben.

Maça başladıktan sonra tatile çıkamazsın, ama maç bitene kadar (sakatlık, oyundan atılma ve devre arası hariç tabii) mutfağa, oturma odasına, ne bileyim helaya gidebilir, zamanı daha yararlı işlerde kullanabilirsin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Maça başladıktan sonra tatile çıkamazsın, ama maç bitene kadar (sakatlık, oyundan atılma ve devre arası hariç tabii) mutfağa, oturma odasına, ne bileyim helaya gidebilir, zamanı daha yararlı işlerde kullanabilirsin

Güzel bir açıklama oldu hocam sağ ol Eski serilerde vardı sanırım acaba yama ile bu işi halledebilir miyiz ? Forumda görmüştüm sanki ama birdaha bulamadım konuyu :S

yok bu oyunda 3 attıktan sora tamam kazandık dıyıp yada 3 yedıkten sora bu mactan bı cacık olmaz dıyıp tatıle gıtmek .

Hayır yok o seçenek. Maça girdikten sonra "oo hocam olmaz, nereye? Daha karpuz kesecektik" deyip yaka paça kulübeye götürüyorlar kaçmak isteyen hocayı.

hiçbir seride yoktu öyle birşey.Kadro kurma ekranına kadar tatile çıktın çıktın kadroyu oluşturup devama tıklayınca bi daha sittin seni çıkamazsın,çıkamazdın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    hiçbir seride yoktu öyle birşey.Kadro kurma ekranına kadar tatile çıktın çıktın kadroyu oluşturup devama tıklayınca bi daha sittin seni çıkamazsın,çıkamazdın.
    Yanlışınız var Bu 2013 hariç her seride vardı o özellik.

Quote Originally Posted by Lord Black View Post

Aynen öyle hocam.Bence bu seridede olmalıydı.

FM 2013'de yok, FM 2012'den tam emin değilim ama ondan önceki her seride vardı.

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    nasıl vardı kardeşim ya.maçın içindeyken tatile çıkma menüsü kapalı oluyodu.benim pc de fm 12 hala kayıtlı deneyim bi akşam bakalım.

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    nasıl vardı kardeşim ya.maçın içindeyken tatile çıkma menüsü kapalı oluyodu.benim pc de fm 12 hala kayıtlı deneyim bi akşam bakalım.
    fm 12 veya 11de geldi diye biliyorum bu özellik bende öncekilerde çıkabiliyorduk tatile maçın ortasında. önceki hali daha iyiydi ama bence mesela benim bilgisayarımın pili bozuk 2-3 dk gidiyo yada gitmiyo, tam maçın başındayken elektrik falan gidince hızlıca save edip çkmam gerekiyor ama yapamıyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

FM 2012 ile geldi o özellik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    fm 12 veya 11de geldi diye biliyorum bu özellik bende öncekilerde çıkabiliyorduk tatile maçın ortasında. önceki hali daha iyiydi ama bence mesela benim bilgisayarımın pili bozuk 2-3 dk gidiyo yada gitmiyo, tam maçın başındayken elektrik falan gidince hızlıca save edip çkmam gerekiyor ama yapamıyorum..
    Elektriğin gitme olayı bakımından olması gerekebilir ama bunu düşünmemişlerdir herhalde, daha çok gerçek hayata yansıtmaya çalışılınca, mantıklı olanın tatile çıkamama olması lazım. Düşünsenize Fenerbahçe 2-3 fark yiyor, Aykut Kocaman el sallayıp " BAŞKANIM İZİN YAZIN BANA BEN BİR GÜNLÜĞÜNE TATİLE ÇIKIYOM " deyip gittiğini.

Hatta daha gerçekçi düşünürlerse herhalde sınırlama bile getirebilirler belki, 1 sene boyunca tatile bile çıkabiliyorsunuz isterseniz hatta daha fazla, tüm sene Hawai'ye gidiyom ben deyip yardımcı antrenöre takım bırakan kaç T.D. vardır? Eheuhe

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dooki nin söylediği doğru.Aslında tamamen kalkmalı bu tatil olayı.Takım oyuncuları tatile gittiğinde bizimde belli bir süre zorunlu tatile gitme hakkımız olmalı.Ondan sonra antrenmanlara başladıktan sonra tatil olayı bitmeli.Madem gerçekçi bir oyun yapmak istiyorlar sadece maç sırasında değil tamamen kalkmalı.Yada kaldırmıyorlarsa o halde maç sırasında da olmalı tatile gitme olayı.

Mesaj Yetkileri