Arkadaşlar oyunda maç oynanırken tatile gitme seçeneği var mıdır ?
Arkadaşlar oyunda maç oynanırken tatile gitme seçeneği var mıdır ?
yok diye biliyorum kaldırıldı.
mactan cıkabiliyorsun diye biliyorum ben.
Maça başladıktan sonra tatile çıkamazsın, ama maç bitene kadar (sakatlık, oyundan atılma ve devre arası hariç tabii) mutfağa, oturma odasına, ne bileyim helaya gidebilir, zamanı daha yararlı işlerde kullanabilirsin![]()
yok bu oyunda 3 attıktan sora tamam kazandık dıyıp yada 3 yedıkten sora bu mactan bı cacık olmaz dıyıp tatıle gıtmek.
Hayır yok o seçenek. Maça girdikten sonra "oo hocam olmaz, nereye? Daha karpuz kesecektik" deyip yaka paça kulübeye götürüyorlar kaçmak isteyen hocayı.![]()
hiçbir seride yoktu öyle birşey.Kadro kurma ekranına kadar tatile çıktın çıktın kadroyu oluşturup devama tıklayınca bi daha sittin seni çıkamazsın,çıkamazdın.
FM 2013'de yok, FM 2012'den tam emin değilim ama ondan önceki her seride vardı.
fm 12 veya 11de geldi diye biliyorum bu özellik bende öncekilerde çıkabiliyorduk tatile maçın ortasında. önceki hali daha iyiydi ama bence mesela benim bilgisayarımın pili bozuk 2-3 dk gidiyo yada gitmiyo, tam maçın başındayken elektrik falan gidince hızlıca save edip çkmam gerekiyor ama yapamıyorum..
FM 2012 ile geldi o özellik.
Elektriğin gitme olayı bakımından olması gerekebilir ama bunu düşünmemişlerdir herhalde, daha çok gerçek hayata yansıtmaya çalışılınca, mantıklı olanın tatile çıkamama olması lazım. Düşünsenize Fenerbahçe 2-3 fark yiyor, Aykut Kocaman el sallayıp " BAŞKANIM İZİN YAZIN BANA BEN BİR GÜNLÜĞÜNE TATİLE ÇIKIYOM " deyip gittiğini.
Hatta daha gerçekçi düşünürlerse herhalde sınırlama bile getirebilirler belki, 1 sene boyunca tatile bile çıkabiliyorsunuz isterseniz hatta daha fazla, tüm sene Hawai'ye gidiyom ben deyip yardımcı antrenöre takım bırakan kaç T.D. vardır? Eheuhe
Dooki nin söylediği doğru.Aslında tamamen kalkmalı bu tatil olayı.Takım oyuncuları tatile gittiğinde bizimde belli bir süre zorunlu tatile gitme hakkımız olmalı.Ondan sonra antrenmanlara başladıktan sonra tatil olayı bitmeli.Madem gerçekçi bir oyun yapmak istiyorlar sadece maç sırasında değil tamamen kalkmalı.Yada kaldırmıyorlarsa o halde maç sırasında da olmalı tatile gitme olayı.