1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Genel Soru-Cevap

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    abi 10 kez sordum ama hep aynı cevabı verdin ben de artık ben anlamıyorum heralde diye bıraktım sormayı,

ama yahu;

hani guclu oyuncu rakibinin dengesini bozandı? denge de şarja karşı koyabilen oyuncu idi? hani gücün hücum yaparken top ayaktayken önemi yoktu? hani dengeydi önemli olan driblingçi için?

inkar etme böyle söyledin ben de hep sordum , şimdi net kanıtı bulmuş olarak soruyorum, gücün hücumdaki etkisi nedir? daha önemlisi nasıldır?(neden-sonuç yani)
    Dripling yaparken rakibi gucunle bozabilmek de bir beceri degil mi? Bakiniz Drogba.

Ama Messi dripling yaparken rakibe temas yapsa da Drogba kadar guclu oldugu icin bozmakta zorlanir. Bu nedenle de cevikligine basvurur. Bir oraya hoplar, bur buraya ziplar, rakibinden cabuk yon degistirir ve topa kontrolu sayesinde de ekarte eder.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Dripling yaparken rakibi gucunle bozabilmek de bir beceri degil mi? Bakiniz Drogba.

Ama Messi dripling yaparken rakibe temas yapsa da Drogba kadar guclu oldugu icin bozmakta zorlanir. Bu nedenle de cevikligine basvurur. Bir oraya hoplar, bur buraya ziplar, rakibinden cabuk yon degistirir ve topa kontrolu sayesinde de ekarte eder.

ömer abi zaten bu benim aklıma yatan birşeydi ama daha önce sordugumda boyle cevap vermemiştin daha doğrusu en azından pek açık değildi zira rakibi zorlamak için sanki defans yapıyor olmak gerekir gibi bir izlenim vardı.;

(baros dengesi iyi olmamasına rağmen nasıl iyi top tutuyor tarzı birşey yazıyordu aşağıdaki kırpılmış mesajımda)
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    yani gücüyle , dribbling yaparken bir yandan elinin kolunun kuvvetini kullanabilerek (ilginçlik biraz burada) mi böyle bir başarı sağlıyor?

umarım derdimi anlatabilmişimdir abi, cevabını merakla bekliyorum. saygılar.
    Daha guclu oyuncu, rakip oyuncuyu fizigi ile bozabilen zorlayabilen oyuncu.

Dengeli oyuncu ise, rakip oyuncu onu fizigiyle bozmaya calismasina ragmen devrilmeyen, hizini koruyabilen oyuncu.

Yani guc oyuncunun ne kadar guclu oldugu, denge ise yere ne kadar saglam bastigi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda geçerli bir beceri mi peki?

Mesaj Yetkileri