1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Genel Soru-Cevap

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Sen böyle diyorsun ama istatiksel olarak baktığın zaman takımda en fazla top süren oyuncu Sow. Burda bi tezatlık yok mu ?
    Uzun metinleri okuma konusunda biraz zorlaniyorsun saniyorum. Su kisimdan cikartabildigin cevap bu mu? Burada nerede Sow az sayida dripling yapar dedim?

Yani benim izlenimim Sow'un cevikligi ile dengesinin daha yuksek olarak cok becerikli olmasa da top ile hareketli olmaya fiziksel olarak daha yatkin olmasi.
    Hamit de Galatasaray'da en fazla top suren oyuncu. Bu Hamit'in top surmesinin takimin en iyisi oldugunu mu gosteriyor?

Bursa'nin en cok top suren oyuncusu da N'Diaye.

Bunlar kivrak bilekleri ve ustun topa hakim olma beceriyleriyle mi cok sayida top suruyorlar yoksa dengeli ve guclu olduklari icin mi?

Bu arada Matchstudy Kuyt icin 42 tane ceza alani cevresinde top surme, 43 tane de orta alanda top surme yazmis.

Sow'un 43 tane ceza alani cevresinde top surmesine bakarak sonuc cikartmaya calisman hic hos degil. Amac dogruyu bulmaksa ortaya birseyler koy. Uzerinde konusulabilecek bir fikirin olsun, o fikir uzerinden konusalim.
    Last edited by perpetua : 18.Ocak.2013 at 02:20

Mesaj Yetkileri