Sayfa 24 / 32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    İki yıl sonra falan Bayern'i bu kupada çeyrek finalde elenirken görürüz belki. Ama Barca istikrarından bir şey kaybetmez. La masia'yı yakmadıkları sürece Barcelona devri kolay kolay bitmez. Adamlar leblebi gibi oyuncu yetiştiriyor.
    Söylediklerinin hepsine eyvallah; ama şöyle bir sorun var: Yetiştirdiği gençlerin birçoğunu kaptırıyorlar. Misal; Pique - M.United, Fabregas - Arsenal, Jordi Alba - Valencia ... gibi, örnekler çoğaltılabilir. Şimdi de, Chelsea, Barca altyapısından 16 yaşında bir genç ile anlaştı ve 2 gence daha İngiltere'den teklifler var şeklinde haberler okumuştum geçenlerde.

Kendileri yetiştirip ucuza kaptırıyorlar ve rekor ücretlerle geri alıyorlar. Tabii, bu hepsi için geçerli değil; ama bu şekilde olanların sayısı da yadsınamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bayern Münih Nou Camp'ta maça çıkmazsa 3–0 yenik sayılıyor ve turu geçiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bayern Münih Nou Camp'ta maça çıkmazsa 3–0 yenik sayılıyor ve turu geçiyor
    Avrupa Kupaları'ndan men cezası ne olacak? Bu, hafif olan ceza yine. Bakarsın, bu turu da kaybederler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Söylediklerinin hepsine eyvallah; ama şöyle bir sorun var: Yetiştirdiği gençlerin birçoğunu kaptırıyorlar. Misal; Pique - M.United, Fabregas - Arsenal, Jordi Alba - Valencia ... gibi, örnekler çoğaltılabilir. Şimdi de, Chelsea, Barca altyapısından 16 yaşında bir genç ile anlaştı ve 2 gence daha İngiltere'den teklifler var şeklinde haberler okumuştum geçenlerde.

Kendileri yetiştirip ucuza kaptırıyorlar ve rekor ücretlerle geri alıyorlar. Tabii, bu hepsi için geçerli değil; ama bu şekilde olanların sayısı da yadsınamaz.
    ayrıca o messili pique li alba lı fabregaslı jenarasyondan sonra bi tane eli yüzü düzgün bira dam çıkmadı ne çok abartıyorsunuz şu la masia yı ajax altyapısı ve alman altyapıları katlar bence (tüm alman altyapılarına erişebilir bayern üst yapıya çıktıklarında en kötü )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça dün 2 tane net pozisyon buldu 2'si de 11'de beklemediğimiz isim olan Bartra'ya geldi.En netini uzaya yolladı diğeri de kalecinin üstüne attı. Barça stoperlerine az vurmayı öğretsin rezil oldu çocuk.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2008 Avrupa Şampiyonası; İspanya
    2010 Dünya Kupası; İspanya
    2012 Avrupa Şampiyonası; İspanya

ve bu kazanan takımın çoğu oyuncusu La Masia kökenli.

Çok abartıyorsunuz ya La Masia'yı...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ayrıca o messili pique li alba lı fabregaslı jenarasyondan sonra bi tane eli yüzü düzgün bira dam çıkmadı ne çok abartıyorsunuz şu la masia yı ajax altyapısı ve alman altyapıları katlar bence (tüm alman altyapılarına erişebilir bayern üst yapıya çıktıklarında en kötü )
    Farkındaysan dün ilk 11'de oynayan 9 oyuncu La masia çıkışlı.

Messi, Pique, Alba, Cesc'den önce Xavi, İniesta vardı. Saydığım isimlerden sonra Thiago, Tello, Bartra gelecek. Şu an alt yapıdan as takıma yükselen oyuncular oynamıyorsa oynayan oyuncuların dünyanın enleri olması. Yani Xavi, İniesta varken Thiago'nun oynamaması normal. Ama ileri ki yıllarda şimdi alttan gelen oyuncular damgasını vuracaktır. Bu hiç şaşmadı . Yazdığın gibi Ajax alt yapısı da çok iyi zaten dünyada alt yapısı en iyi olan iki takım Barça ve Ajax. İki kulüpte de tek isim öne çıkıyor Cruyff.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    2008 Avrupa Şampiyonası; İspanya
    2010 Dünya Kupası; İspanya
    2012 Avrupa Şampiyonası; İspanya

ve bu kazanan takımın çoğu oyuncusu La Masia kökenli.

Çok abartıyorsunuz ya La Masia'yı...
    ee bütün oyuncular aynı jenerasyonda çıkmış - ki ben o jenerasyon dışında dedim - ajax gibi her dönem çok kaliteli oyuncular yetiştirmiş olsalar bişey demicem de thiago , tello, bartra bu seviyenin oyuncuları değil(potansiyel olarakta) altyapıdan daha önce çıkan adamlar kaliteli oldukları için çıkan her oyuncu gereğinden fazla abartılıyo ben bunu anlamıyorum bundan 2-3 yıl önce bojan çıktığında , pedro 6 kupada da gol atınca ortalık yıkılıyodu ama görüldü ki ikiside o seviyede oyuncular değil bi tane sarışın çocuk var altyapısında 17 yaşında bi o çocuktan ümitliyim ben diğerleri çıkar seviyeyi arttıramaz(veya koruyamaz) başka takımlara gider

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bütün Dünya bu altyapıyı konuşuyorsa,burada mevkilerinin en iyi oyuncularını yetiştiriyorlarsa,seninle tartışmayacağım.Ajax dediğin kulübün yıllardır Avrupa'da adı yok ?

Sadece kaleci yetiştiremiyorlar sanırım.

Eğer 3-4 yılda bir yeni jenarasyonu oynatmak için oyuncularını gözden çıkaran bir kulüp olsalardı adları Barcelona olmazdı.İşleyen bir takım varken sırf yeni jenarasyon oynasın diye onları gözden çıkarmak aptalların işidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bütün Dünya bu altyapıyı konuşuyorsa,burada mevkilerinin en iyi oyuncularını yetiştiriyorlarsa,seninle tartışmayacağım.Ajax dediğin kulübün yıllardır Avrupa'da adı yok ?

Sadece kaleci yetiştiremiyorlar sanırım.

Eğer 3-4 yılda bir yeni jenarasyonu oynatmak için oyuncularını gözden çıkaran bir kulüp olsalardı adları Barcelona olmazdı.İşleyen bir takım varken sırf yeni jenarasyon oynasın diye onları gözden çıkarmak aptalların işidir.
    giden oyuncular başarılı olamıyo sisteme giren oyuncular başarılı olamıyo o jenarsyondan sonra adam akıllı bi oyuncu yok sen gelmiş hala mevkilerinin en iyi oyuncuları diyosun ben zaten o jenarasyon dışında diyorum o jenerasyona laf eden çarpılır zaten benim onu dememin asıl sebebi la masia var çok oyuncu çıkarır yine dedin bende o jenerasyon dışında son 5 yılda falan oyuncu çıkaramadıklarını söyledim bi ara bojanı şişirdiler bi ara pedro yu bi ara thiago yu hiç biri o seviyenin oyuncusu olamadı

bu arada altyapı , scouting gibi şeyleri kulübün başarısına göre değerlendirceksek işimiz iş valla

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Umarım Dortmund-Bayern finali olur.Efsane olur harbiden.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    giden oyuncular başarılı olamıyo sisteme giren oyuncular başarılı olamıyo o jenarsyondan sonra adam akıllı bi oyuncu yok sen gelmiş hala mevkilerinin en iyi oyuncuları diyosun ben zaten o jenarasyon dışında diyorum o jenerasyona laf eden çarpılır zaten benim onu dememin asıl sebebi la masia var çok oyuncu çıkarır yine dedin bende o jenerasyon dışında son 5 yılda falan oyuncu çıkaramadıklarını söyledim bi ara bojanı şişirdiler bi ara pedro yu bi ara thiago yu hiç biri o seviyenin oyuncusu olamadı

bu arada altyapı , scouting gibi şeyleri kulübün başarısına göre değerlendirceksek işimiz iş valla
    Barca'dan yetişip şu an başka kulüpte olan son yıllarda adını duyduğumuz sadce Bojan var.Barca oyuncuyu yetiştirelim de gitsin başka kulüpte başarılı olsun diye yetiştirmiyor,kendi sistemimize göre yetiştirelim ileri de bizim için iyi bir oyuncu olsun diyor.Sonuç olarak bu kulübün 7 yıldır aldığı başarılar ortada,7 yıldır bu kulüp hala aynı jenarasyon ile oynuyor diyorsan o senin sorunun.Bedenler gidici olabilir ancak fikirler kalıcıdır,demek istediğim bu oyuncularda gidecek ancak bu altyapı anlayışıyla bu tarz oyuncular çıkmaya devam edecek ha bir Messi,Xavi,Iniesta çıkmaz belki ancak oyun stilleri hep aynı olacak ve Barcelona yıllar boyu altyapısından oyuncu çıkarıp Avrupa'da başarılı olan kulüp olarak hafızalara kazınacak,aynı şekilde devam edecek ve bu dediklerimi zaman gösterecek daha da tartışmanın manası yok.

Bu arada son cümlene takıldım,altyapı tamam iyi oyuncu yetiştirmek için var ancak bu oyuncuları süs olsun diye mi çıkarıyorlar ? Kulüp başarılı olsun diye çıkarıyorlar,eee altyapı oyuncularıyla başarılı olan kulübün elbet altyapısı iyidir,yapmayın Allah aşkına,futbolu bu kadar zor ve içinden çıkılmaz bir oyun haline getirmeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Barca'dan yetişip şu an başka kulüpte olan son yıllarda adını duyduğumuz sadce Bojan var.Barca oyuncuyu yetiştirelim de gitsin başka kulüpte başarılı olsun diye yetiştirmiyor,kendi sistemimize göre yetiştirelim ileri de bizim için iyi bir oyuncu olsun diyor.Sonuç olarak bu kulübün 7 yıldır aldığı başarılar ortada,7 yıldır bu kulüp hala aynı jenarasyon ile oynuyor diyorsan o senin sorunun.Bedenler gidici olabilir ancak fikirler kalıcıdır,demek istediğim bu oyuncularda gidecek ancak bu altyapı anlayışıyla bu tarz oyuncular çıkmaya devam edecek ha bir Messi,Xavi,Iniesta çıkmaz belki ancak oyun stilleri hep aynı olacak ve Barcelona yıllar boyu altyapısından oyuncu çıkarıp Avrupa'da başarılı olan kulüp olarak hafızalara kazınacak,aynı şekilde devam edecek ve bu dediklerimi zaman gösterecek daha da tartışmanın manası yok.

Bu arada son cümlene takıldım,altyapı tamam iyi oyuncu yetiştirmek için var ancak bu oyuncuları süs olsun diye mi çıkarıyorlar ? Kulüp başarılı olsun diye çıkarıyorlar,eee altyapı oyuncularıyla başarılı olan kulübün elbet altyapısı iyidir,yapmayın Allah aşkına,futbolu bu kadar zor ve içinden çıkılmaz bir oyun haline getirmeyin.
    Başka bi kulüpte başarılı olsun diye yetiştirmesine gerek yok ki barçada başarısız olduktan sonra başka bi kulübe gidip başarılı olamıyolar ki barçada da başarılı olamıyolar o jenerasyondan sonra gelen oyuncular

Porto şuan avrupanın en iyi kulüplerinden mi ? hayır ama en iyi scouting yapan kulüplerden keza udinese de zaten ajax altyapısına ajax son yıllarda yok başarısız bu yüzden altyapısı kötü dersen komik olursun oyuncular gitmek istedikten sonra kulüpte değerini bulunca satıyo bu altyapının kötü olduğunu mu gösteriyo ? aç bi bak ajaxtan kimler çıkmış nerelerde oynuyolar (bitanesi bizde oynuyo hatta ) keza tek örnekte ajax değil almanya asıl mevzu alman altyapılarının la masia dan bi eksiği yok hatta fazlası var bence onlarda ajax gibi her dönem çok kaliteli oyuncular yetiştirmiş 1-2 döneme tıkılıp kalmamışlar neyse daha fazla tartışmaya gerek yok herkezin görüşü kendine tabi de bayern münih her zaman devamlılığı olan bi kulüp olmuştur devamlılığı daima da olucaktır keza milan da

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam ben hiç bir kulübe bir şey demedim Ajax'ın altyapısını da biliyorum.Oyuncu çıkarma bakımından bir çok kulüp var bunu bende biliyorum ancak bu oyuncular oyun stilleri farkılı oyuncular oluyor hep,belli bir oyun stilleri yok bu kulüplerin ancak Barcelona'nın altyapısından çıkan her oyuncu aynı oyun anlayışıyla yetişiyor.Bu da takımın oyununu değiştirmeden oyuncunun sadece kendi pozisyonuna adaptasyon sağlaması gerektiğini gösteriyor,zaten alıştımı devamı geliyor.Barcelona'nın altyapısı dünyada ki hiç bir altyapıya benzemiyor,farklı bir altyapı sistemleri var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hocam ben hiç bir kulübe bir şey demedim Ajax'ın altyapısını da biliyorum.Oyuncu çıkarma bakımından bir çok kulüp var bunu bende biliyorum ancak bu oyuncular oyun stilleri farkılı oyuncular oluyor hep,belli bir oyun stilleri yok bu kulüplerin ancak Barcelona'nın altyapısından çıkan her oyuncu aynı oyun anlayışıyla yetişiyor.Bu da takımın oyununu değiştirmeden oyuncunun sadece kendi pozisyonuna adaptasyon sağlaması gerektiğini gösteriyor,zaten alıştımı devamı geliyor.Barcelona'nın altyapısı dünyada ki hiç bir altyapıya benzemiyor,farklı bir altyapı sistemleri var.
    neyse orta yolu bulduk sayılır barcelona seneye şampiyon olmak istiyosa 1 teknik direktör 2 stoper 1 forvet 1 tanede kanat alsın mümkünse fazlalıkları da yollasın bu haliyle barcelonadan bişey olmaz nerde o messili eto'o lu henry li barcelona nerde bu barcelona

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2 saglam defans alsinlar yeterli obur mevkileri rahatlikla yeterli zaten

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ispanya futbolu bitmis, dortmund 1-0 lewandowski...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lewandowskiiiii !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alman finaline hazır olun mesajları geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Dortmund'un reali elemesi sürpriz olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Almanlar ispanyolları eziyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dortmund' a yazık oldu

Hummels maçın başından beri kötüydü. Az önce sıvadı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Penaltıyı vermedi, döndü o top gol oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

sakary Ali Misafir

Dortmund ilk yarı iyi bir oyun ortaya koydu. Özellikle maçın başında. Hem golü buldu hem de pozisonlar buldu. Penaltı verilebilecek pozisyonda top döndü çok basit bir savunma hatasıyla Ronaldo topu boş kaleye yolladı.

İkinci yarı daha goller olabilecek bir karşılaşma. Umarım Dortmund yemez.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dortmund 2-1 alır bu maçı Real bu atmosferde galip gelemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İnşallah 2-1 biter çünkü skor oynadım
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Dortmund müthiş alan ve adam paylaşımı yapıyor.

Futbolun temel taşının koşmak olduğunu gösteriyor Dortmund.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lewandowski, bıraktığı yerden devam ediyor.

EDİT: Lewandowski, coştu. 3-1.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

lewandowski ! lewandowski ! lewandowski !

Sayfa 24 / 32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri