Oyunda kulüp başkanları değişiyor ama federasyon başkanı değişiyor mu? ben hiç denk gelmedim, böyle birşeye rastlayan oldu mu?
YD 5günde 3-4oyuncumun sakatlanmasını ve lige heyecan gelmesini istiyor herhalde
![]()
Oyunda kulüp başkanları değişiyor ama federasyon başkanı değişiyor mu? ben hiç denk gelmedim, böyle birşeye rastlayan oldu mu?
YD 5günde 3-4oyuncumun sakatlanmasını ve lige heyecan gelmesini istiyor herhalde
![]()
bu nasıl fikstür kardes ilk defa rastlıyorum
Bu nası bi fikstur ya ?![]()
beklediğimden az sakatla kurtardım selçuk ve sneijder 2 hafta sakatlandı o da ilk maçta![]()
Aslında Trabzon'a gitmişken 2. maçıda hemen ilk maçın bitimine oynatsalarmış daha az yorulurlarmış. Ne saçmalık ya![]()
türkiye kupasından elendiysen lig şampiyonluğu garanti![]()
gercekten bu fikstür problemi ya sansa oluyor yada herkezde oluyor. Hocam sen yine iyisin bende milli maclar icin ara verildigi dönem trabzona karsi kupa maci oynadim ne kadar vasat alti oyuncu varsa yedeklerde ilk on bire aldim.cok can SIKIYOR bu fikstür hatalari
Ama bu fikstür hataları birtek Türkiye Kupası zamanında oluyor. Benim dikkatimi çeken başka hiçbir turnuvada böyle bir durum yok. Varsa da ben görmedim. 3 günde 3 maç olmasa da herbiri 2 gün arayala 7 maç yaptığımı biliyorum.
Bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali var diye kupa maçlarını önemsememiştim, grupta Trabzon ve Galatasaray vardı elendim. Sonra takımda moraller bozuldu ve Bayern bana 2 maçta 9 attı. Ondan sonra hiçbir maçı önemsememezlik yapmadım.
Arkadaşlar bu sıkıntı yüzünden oyundan soğuyoruz lütfen ingilizce bilen birisi Sigames e e-mail yollasın.Aslında ingilizce bilmeyede gerek yok direk bu resmi gönderirsek gerizekalı değilllerse sorunu anlarlar.
Olay absürd tamam ama TFF normalde de garip. Bizim takım (bjk) sanırsın avrupa maçı oynuyor, her hafta Pazartesi![]()
C.tesi boş işte daha ne istiyosun![]()
Bana daha çok Dünya Kulüpler Şampiyonası nedeniyle bu sorun çıkıyor gibi geliyor. İlk 4 senemde her şey iyi iken 2 senedir Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılıyorum ve fikstür rezil hale geliyor.
uhhhhh o nedir öyle?
Fikstür hazırlıyorum, bekleyin.
Bugün itibari ile çalıştığım işyerinden ayrıldım. Artık bol bol vaktim olacak![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yalnız işin ilginci, Belediyeyle oynayıp maçtan hemen sonra stata uçak indirip oradan binip Trabzon'a gitmeli, oradaki maçtan sonra da Trabzonluları da alıp tekrar İstanbul'a dönmeli, sonra bir gece uyuyup bir sonraki gün sabahından da Akhisar maçı için yine uçağa binmeli. Aboo.
Aynısı bana oldu ileride fikstüre de bir bak sıkışık olabilir gene
![]()
Oyunda ilerleyen senelerde özellikle Türkiye kupasında gruplara kalmanız yaşanan bir sıkıntı benim de başıma gelmişti.
![]()
...
bu fikstür yüzünden birde önemli as oyuncularin aylarca sakatlaninca artik eline ne gecerse duvara carparsin :-)
Lig bitimine 4 hafta kala Gohou bi, Rekish, Tjikuzu ve iki defans oyuncum sakatlanıyor. Şampiyon olarak bitireceğim ligi yedeklerle cıktığım için ikinci bitirmek zorunda kalıyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern