1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Yeter Yıldırım Demirören Yeter

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Default Yeter Yıldırım Demirören Yeter

Oyunda kulüp başkanları değişiyor ama federasyon başkanı değişiyor mu? ben hiç denk gelmedim, böyle birşeye rastlayan oldu mu?

YD 5günde 3-4oyuncumun sakatlanmasını ve lige heyecan gelmesini istiyor herhalde

bu nasıl fikstür kardes ilk defa rastlıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu nası bi fikstur ya ?

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

beklediğimden az sakatla kurtardım selçuk ve sneijder 2 hafta sakatlandı o da ilk maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Trabzon'a gitmişken 2. maçıda hemen ilk maçın bitimine oynatsalarmış daha az yorulurlarmış. Ne saçmalık ya

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında Trabzon'a gitmişken 2. maçıda hemen ilk maçın bitimine oynatsalarmış daha az yorulurlarmış. Ne saçmalık ya
    aynen adamlarla aynı uçakta gelmiş olabiliriz

türkiye kupasından elendiysen lig şampiyonluğu garanti

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

gercekten bu fikstür problemi ya sansa oluyor yada herkezde oluyor. Hocam sen yine iyisin bende milli maclar icin ara verildigi dönem trabzona karsi kupa maci oynadim ne kadar vasat alti oyuncu varsa yedeklerde ilk on bire aldim.cok can SIKIYOR bu fikstür hatalari

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ama bu fikstür hataları birtek Türkiye Kupası zamanında oluyor. Benim dikkatimi çeken başka hiçbir turnuvada böyle bir durum yok. Varsa da ben görmedim. 3 günde 3 maç olmasa da herbiri 2 gün arayala 7 maç yaptığımı biliyorum.

Bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali var diye kupa maçlarını önemsememiştim, grupta Trabzon ve Galatasaray vardı elendim. Sonra takımda moraller bozuldu ve Bayern bana 2 maçta 9 attı. Ondan sonra hiçbir maçı önemsememezlik yapmadım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar bu sıkıntı yüzünden oyundan soğuyoruz lütfen ingilizce bilen birisi Sigames e e-mail yollasın.Aslında ingilizce bilmeyede gerek yok direk bu resmi gönderirsek gerizekalı değilllerse sorunu anlarlar.

Olay absürd tamam ama TFF normalde de garip. Bizim takım (bjk) sanırsın avrupa maçı oynuyor, her hafta Pazartesi

C.tesi boş işte daha ne istiyosun

Bana daha çok Dünya Kulüpler Şampiyonası nedeniyle bu sorun çıkıyor gibi geliyor. İlk 4 senemde her şey iyi iken 2 senedir Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılıyorum ve fikstür rezil hale geliyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    C.tesi boş işte daha ne istiyosun
    O günde uçakta geçti zaten

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ferdiozan View Post
    Bana daha çok Dünya Kulüpler Şampiyonası nedeniyle bu sorun çıkıyor gibi geliyor. İlk 4 senemde her şey iyi iken 2 senedir Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılıyorum ve fikstür rezil hale geliyor.
    ben dünya kulüpler kupasına katılmadan böyle oldu

aynı mesajda 2 alıntı yapamadım k.bakmayın )

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

uhhhhh o nedir öyle?

Fikstür hazırlıyorum, bekleyin.

Bugün itibari ile çalıştığım işyerinden ayrıldım. Artık bol bol vaktim olacak
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yalnız işin ilginci, Belediyeyle oynayıp maçtan hemen sonra stata uçak indirip oradan binip Trabzon'a gitmeli, oradaki maçtan sonra da Trabzonluları da alıp tekrar İstanbul'a dönmeli, sonra bir gece uyuyup bir sonraki gün sabahından da Akhisar maçı için yine uçağa binmeli. Aboo.

18. Default

Aynısı bana oldu ileride fikstüre de bir bak sıkışık olabilir gene

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunda ilerleyen senelerde özellikle Türkiye kupasında gruplara kalmanız yaşanan bir sıkıntı benim de başıma gelmişti.

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

bu fikstür yüzünden birde önemli as oyuncularin aylarca sakatlaninca artik eline ne gecerse duvara carparsin :-)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lig bitimine 4 hafta kala Gohou bi, Rekish, Tjikuzu ve iki defans oyuncum sakatlanıyor. Şampiyon olarak bitireceğim ligi yedeklerle cıktığım için ikinci bitirmek zorunda kalıyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri