Sayfa 28 / 32 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut nasıl oynuyor bu takımda merak ediyorum. Çok etkisizdi. Hiç bir şey yapmadı yine de 90 dk sahada kaldı. İlginçti.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız maçın rahat 90 artı 7 'yi görmesi gerekirdi. Bunu Türkiye'de de yapıyorlar az veriyorlar hep.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka resmen direnç getirdi takıma yedek başlatan Mourinho'ya da selam olsun.

İçinde ukte kalarak elenmesi çok iyi oldu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benzema ilk 11 başlamalıydı. Bayern 3 taneyi rahat bulurdu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Real Madrid çok iyi savaştı 4-1 çok ağır bir skordu ancak biraz daha zaman olsa bu gazla geçebilirlerdi turu.Bu maç bizim 2. maçı getirdi aklıma o maçta Mou'nun yaptığını şimdi Kloop yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

di maria, higuain; bugün yeterince çıldırtmıştır florentino'yu, mourinho şurada dursun...
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Kaka resmen direnç getirdi takıma yedek başlatan Mourinho'ya da selam olsun.

İçinde ukte kalarak elenmesi çok iyi oldu
    kaka iyi değildi bence tabi ne beklendiğine bağlı eski kaka olsaydı solda piszczek i geçtikten sonra içeri sokulup 90 a takardı o topu ronaldo çok kötüydü mesut çok kötüydü takımı ayakta tutan modric diego lopez ramos ve sonradan girenler oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne maçtı be.Dortmund'u tutuyordum ama az daha Real'a kayıyordum yalnız Ronaldo kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Benzema ilk 11 başlamalıydı. Bayern 3 taneyi rahat bulurdu.
    Bayern ?

Herşeye Rağmen Hala Madrid !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Klopp bir oyuncu değişikliği yaptı ki bence maçı o getirdi. Real Madrid'in en bomba baskısının anında bir oyuncu değişikliği ile 2-3 dakika soğuttu maçı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalnız Dortmund çok rahat öne geçebileceği bi maçta az daha finali kaybediyordu.Çok net pozisyonları harcadılar atsalar iş bitecekti.Yarın böyle bi maç beklememeliyiz Bayern Munih'de Dortmund kadar pozisyona girecektir onlar bu tarz posiyon buldu mu affetmeyecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Her hocanın yapacağı bi değişiklikti bence büyütmenin manası yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yalnız Dortmund çok rahat öne geçebileceği bi maçta az daha finali kaybediyordu.Çok net pozisyonları harcadılar atsalar iş bitecekti.Yarın böyle bi maç beklememeliyiz Bayern Munih'de Dortmund kadar pozisyona girecektir onlar bu tarz posiyon buldu mu affetmeyecektir.
    Ve Barca'nın başında Mourinho gibi bir motivatör dehası yok.Bu da maçın sıkıcı olmasına sebebiyet verebilir.O yüzden umarım Barca ilk yarı 2 tane atar ikinci yarı zevkli maç izleriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence maçın en önemli değişikliği silik olan alonso yu çıkarıp khedira yı almaktı khedira yı geriye çekip ramosu önde kullandı 2li mücadelelerde hep yerde kalıyodu alonso

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bayern ?

Herşeye Rağmen Hala Madrid !
    Yarın ki maçı diyorum, Benzema ilk 11 başlasaydı o moralle Bayern 3 tane atardı ama olmadı işte

Nuri'nin son hareketi güzeldi ama

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bayern dortmund finaline gidiyoruz en son 2008 de aynı iki ülke takımı oynamıştı galiba

Khedirayı hiç beğenmesemde oyuna girdikten sonra madrid hemen baskıyı kurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne mesut ne baskasi sahanin en kotusu ronaldoydu ronaldo gununde olsa varya dusunemiyorum madrid bugun tur atlayan tarafti saglik olsun ne diyelim umarim seneye higuain ve benzemayi gormeyiz 2"sini ust uste koy falcao etmezler cok saglam bir forvet lazim madride.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benzema'yı genel olarak beğenmem yada izlediğim maçlarda hep vasattı. Ancak bugün resmen maçın gidişatını değiştirdi. Attığı gol, yaptıgı asist ile ,İlk 11'de başlasa çok rahat fark yapardı Madrid.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mou Ş.Ligi alana kadar ısrarla bırakmamalı bence Real'i.Eminim çok üst düzey bir forvet Real'i uçurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Real'e sağ bek,Di Maria'nın yerine bir adam ve forvet lazım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İddiayı kazandıya rahatladı

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Real Madrid Galatasaray gibi elendi Mourinho nun dediği oldu
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

balotelli de ona buna laf sokmaya ne kadar merakli önce messi ye sallamisti galiba simdide ronaldoya salliyor kendisi sanki dünyanin en iyi topcusu.. adamda ego tavan yapmis resmen bu yasta..

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Cavani ne gider Reale be.Uçurur resmen.

sakary Ali Misafir

Son dakikalarda Madrid veya Dortmund taraftarı olduğumu düşünemiyorum. Gerçekten zor anlardı her iki taraf içinde. Bizim içinde muhteşem bir heyecan oldu.

Bu akşam aynı heyecanı bekliyorum. Her ne kadar sanki bir tek ben bekliyormuşum gibi gözükse de ben Barca'nın hala sansının oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac saat kacta arkadaslar bu aksam
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Tabi ki Klasik Saatinde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Son yılların en iyi şampiyonlar ligi öyle ki premier ligten son 8 de takım yoktu herkesin barca-real finalini beklerken almanlar oyunu bozdu galatasaray ve juventus uzun zaman sonra şampiyonlar liginde üst düzey performans gösterdi

Eminim finalde muhteşem olacaktır bu sezon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne maç oldu öyle be ! Sezonun belki de en iyi maçını izledim. Hem Madrid, hem Dortmund dünya kadar pozisyona girdiler, çoğu %100 gollük pozisyonlardı ama kaçırdılar. Tempo da çok yüksekti. Son 10 dk heyecan üst düzeydeydi ama mucize yarım kaldı. İlk golü biraz erken bulsa belki de Madrid turu geçen taraf olabilirdi. Gol yollarında kötüydüler, Ronaldo'nun kötü oynamasının ve formda olmamasının bunda etkisi büyük. Her 2 takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Maçta Dortmund'u tutuyordum, o yüzden sevindim finale çıkmalarına. Büyük iş başardılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 28 / 32 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Mesaj Yetkileri