Mesut nasıl oynuyor bu takımda merak ediyorum. Çok etkisizdi. Hiç bir şey yapmadı yine de 90 dk sahada kaldı. İlginçti.
Mesut nasıl oynuyor bu takımda merak ediyorum. Çok etkisizdi. Hiç bir şey yapmadı yine de 90 dk sahada kaldı. İlginçti.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yalnız maçın rahat 90 artı 7 'yi görmesi gerekirdi. Bunu Türkiye'de de yapıyorlar az veriyorlar hep.
Kaka resmen direnç getirdi takıma yedek başlatan Mourinho'ya da selam olsun.
İçinde ukte kalarak elenmesi çok iyi oldu![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benzema ilk 11 başlamalıydı. Bayern 3 taneyi rahat bulurdu.
Real Madrid çok iyi savaştı 4-1 çok ağır bir skordu ancak biraz daha zaman olsa bu gazla geçebilirlerdi turu.Bu maç bizim 2. maçı getirdi aklıma o maçta Mou'nun yaptığını şimdi Kloop yaptı.![]()
di maria, higuain; bugün yeterince çıldırtmıştır florentino'yu, mourinho şurada dursun...
(/s)
Ne maçtı be.Dortmund'u tutuyordum ama az daha Real'a kayıyordumyalnız Ronaldo kötüydü.
Yalnız Klopp bir oyuncu değişikliği yaptı ki bence maçı o getirdi. Real Madrid'in en bomba baskısının anında bir oyuncu değişikliği ile 2-3 dakika soğuttu maçı.
Yalnız Dortmund çok rahat öne geçebileceği bi maçta az daha finali kaybediyordu.Çok net pozisyonları harcadılar atsalar iş bitecekti.Yarın böyle bi maç beklememeliyiz Bayern Munih'de Dortmund kadar pozisyona girecektir onlar bu tarz posiyon buldu mu affetmeyecektir.
Her hocanın yapacağı bi değişiklikti bence büyütmenin manası yok![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bence maçın en önemli değişikliği silik olan alonso yu çıkarıp khedira yı almaktı khedira yı geriye çekip ramosu önde kullandı 2li mücadelelerde hep yerde kalıyodu alonso
bayern dortmund finaline gidiyoruz en son 2008 de aynı iki ülke takımı oynamıştı galiba
Khedirayı hiç beğenmesemde oyuna girdikten sonra madrid hemen baskıyı kurdu.
ne mesut ne baskasi sahanin en kotusu ronaldoydu ronaldo gununde olsa varya dusunemiyorum madrid bugun tur atlayan tarafti saglik olsun ne diyelim umarim seneye higuain ve benzemayi gormeyiz 2"sini ust uste koy falcao etmezler cok saglam bir forvet lazim madride.
Benzema'yı genel olarak beğenmem yada izlediğim maçlarda hep vasattı. Ancak bugün resmen maçın gidişatını değiştirdi. Attığı gol, yaptıgı asist ile ,İlk 11'de başlasa çok rahat fark yapardı Madrid.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mou Ş.Ligi alana kadar ısrarla bırakmamalı bence Real'i.Eminim çok üst düzey bir forvet Real'i uçurur.
Real'e sağ bek,Di Maria'nın yerine bir adam ve forvet lazım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İddiayı kazandıya rahatladı![]()
Real Madrid Galatasaray gibi elendiMourinho nun dediği oldu
![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
balotelli de ona buna laf sokmaya ne kadar merakliönce messi ye sallamisti galiba simdide ronaldoya salliyor kendisi sanki dünyanin en iyi topcusu.. adamda ego tavan yapmis resmen bu yasta..
Cavani ne gider Reale be.Uçurur resmen.
Son dakikalarda Madrid veya Dortmund taraftarı olduğumu düşünemiyorum. Gerçekten zor anlardı her iki taraf içinde. Bizim içinde muhteşem bir heyecan oldu.
Bu akşam aynı heyecanı bekliyorum. Her ne kadar sanki bir tek ben bekliyormuşum gibi gözükse de ben Barca'nın hala sansının oldugunu dusunuyorum.
Mac saat kacta arkadaslar bu aksam
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tabi ki Klasik Saatinde![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Son yılların en iyi şampiyonlar ligi öyle ki premier ligten son 8 de takım yoktu herkesin barca-real finalini beklerken almanlar oyunu bozdu galatasaray ve juventus uzun zaman sonra şampiyonlar liginde üst düzey performans gösterdi
Eminim finalde muhteşem olacaktır bu sezon
Ne maç oldu öyle be !Sezonun belki de en iyi maçını izledim. Hem Madrid, hem Dortmund dünya kadar pozisyona girdiler, çoğu %100 gollük pozisyonlardı ama kaçırdılar. Tempo da çok yüksekti. Son 10 dk heyecan üst düzeydeydi ama mucize yarım kaldı. İlk golü biraz erken bulsa belki de Madrid turu geçen taraf olabilirdi. Gol yollarında kötüydüler, Ronaldo'nun kötü oynamasının ve formda olmamasının bunda etkisi büyük. Her 2 takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Maçta Dortmund'u tutuyordum, o yüzden sevindim finale çıkmalarına. Büyük iş başardılar.
Canım FEDA olsun sana !