1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.
    Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.
    Bizde malesef yabancı kontejanı olduğu için genç oyuncuları alamıyoruz. Her takım mecburen direk oynayacak oyuncu almak zorunda ve en gencinin de 22 yaşında olması gerekiyor. Benim düşüncem eğer kontejan düşecekse 20 yaş altı oyuncular için istisna yapılmalı, eğer bu olursa istediğiniz kadar genç oyuncu alınır. 20 yaşından sonra da ister takımında as oyuncu olarak oynatırsın, istersen de satarsın. Bu şekilde hem Türk futbolcusunun önünü kesmezsin hem de yabancı kontejanını saçma bir şekilde doldurmazsın.

Şu olaya artık bir son vermeliyiz, yabancı kontejanı yüzünden kulüplerimiz gelişemiyor malesef hep aynı döngü içerisindeyiz.

Mesaj Yetkileri