Sayfa 381 / 480 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
11,401 ile 11,430 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Quote Originally Posted by Facx View Post
    evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo
    Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli'nin yerine oynamalı bana kalırsa Holmen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bonservissiz oyuncu alacaklar diye kadroyu da şişirmelerine gerek yok. Bir yığın gönderilmesi gereken oyuncu var. Holmen bizim aradığımız özellikte oyuncumu pek emin değilim. Daha çok defansif yönü ağır basan, top kontrolü iyi olan, savunma ile hucum hattındaki organizasyonu sağlayacak bir tipte oyuncu lazım. Geçen transfer sezonunda Diame'yi alabilseydik harika olurdu. Holmen'i alalım yanına da yırtıcı bir oyuncu alınsın. Holmen ve yeni transfer edilecek oyuncu Oğuzhan'ı iyi desteklerler. Fernandes satılırsa satılsın ama Türkiye dışında başka bir takıma.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.
    ikisini birden oynaması gerekiyo işte artık oyuncuların(tüm oyuncular için şart değil tabi) holmende bunu yapabiliyo ayrıca oğuzhandan hücumda da daha iyi evet oğuzhan genç çok yetenekli ama o istikrara sahip olduğunu zannetmiyorum henüz zaten büyük ihtimal fernandes yerine alınıyodur holmen

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo
    Fernandes ve Oğuzhan defansif orta sahalar mı peki? Yoksa daha çok hücuma mı destek veriyorlar? Holmen'in İBB'de oynadığı futbol ile bizde oynayacağı futbol da, çok farklı olacak bence. Burada da defansa çok fazla yardım edeceğini düşünmüyorum ben. Ayrıca, Fernandes defansif olmadığı halde stopere kadar gidip geriden top çıkartabiliyor yeri geldiğinde. Ben, Holmen'in bizde yedek kalacağına inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arkadaşlar günümüz futbolunda ön libero kavramı biraz değişti. Artık oyunun her iki yönünü de oynayabilen birden fazla oyuncu kullanılarak hem daha yaratıcı hem daha çok koşan hem daha iyi pas yapan bir ortasaha oluşturuluyor.

Bu yüzden artık ortasaha oyuncularına ön libero - ofansif ortasaha gibi ayrımlar yapmak yanlış bir hale geliyor yavaş yavaş.

Öte yandan yabancı kontenjanı düşünüldüğünde 84 doğumlu bir holmen kesinlikle gereksiz bir transfer
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Holmen tecrübeli bir oyuncu takımda görmeyi isterim bize yararı olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yorumları okuduğumda Holmen'i hiç izlemeyen arkadaşların Holmen hakkında hiç göremediğimiz özelliklerini eleştirmeside biraz komik olmuş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.
    Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.
    Bizde malesef yabancı kontejanı olduğu için genç oyuncuları alamıyoruz. Her takım mecburen direk oynayacak oyuncu almak zorunda ve en gencinin de 22 yaşında olması gerekiyor. Benim düşüncem eğer kontejan düşecekse 20 yaş altı oyuncular için istisna yapılmalı, eğer bu olursa istediğiniz kadar genç oyuncu alınır. 20 yaşından sonra da ister takımında as oyuncu olarak oynatırsın, istersen de satarsın. Bu şekilde hem Türk futbolcusunun önünü kesmezsin hem de yabancı kontejanını saçma bir şekilde doldurmazsın.

Şu olaya artık bir son vermeliyiz, yabancı kontejanı yüzünden kulüplerimiz gelişemiyor malesef hep aynı döngü içerisindeyiz.

Yabancı sayısı sınırlandırması Türk futbolunun önünü mü açıyor? Hayır, hem de hiç etki etmiyor. İyi oyuncular zaten kendini belli der. En basit ama en iyi örnek belli: İSPANYA.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

bu sacma yabanci kontenjani kalksa var ya devrim olur kendini futbolcu sanan kendine ceki düzen vermek zorunda kalir.simdi Türk oyuncular diyo yabanci sınırı var hoca beni mecburi kadroya alacak adam kendini gelistirmek icin gayret bile göstermiyor.bu kontenjanin Türk futboluna hicbir yarari yok aksine zarari var.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bence Holmen ile uğraşacaklarına Colman'ı alsınlar daha iyi. Sezon sonu onunda sözleşmesi bitiyor. Fernandes her türlü satılacak bu yavaş yavaş kabullenilmeli bence. SA'nın gönderilip Fernandes'in satılmayıp takımda tutulması gelecek sezon aynı sıkıntıların olacağı demek. Benim şahsi fikrim bu. Yapılması gereken Oğuzhan'a iyi bir destekçi bulunması. Bu isim Colman,Holmen ve Hugo Viana üçlüsünden biri olur. Ama isterim ki Colman gelsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Holmen alternatif açısından iyi olur bence ancak açıkça söylemek gerekirse şuan transfer falan umrumda değil, tek istediğim İbrahim Altınsay'ın geri dönmesi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colman'a karsikik Oguzhan'da diretebilsek ne guzel olur.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Colman'ın sözleşmesi bitiyor zaten. Haa bitmese bile Oğuzhan'ı kimseye vermeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kan çıkar Oğuzhan bir çok taraftarın gözünde Fernandes'den bile değerli. Colman'ın sözleşmesi bu sezon sonu bitmiyor mu ? Yoksa Fernandes gibi bir yıl daha sözleşmesi mi var ? Mesajına bakılırsa bir yıl daha sözleşmesi var. Yönetim ne koparırsa artık oyuncu satışından.

Sanırım Trabzonspor Şenol Güneş döneminde Oğuzhan İle ilgilenmişti. Şenol Güneş'in genç oyuncuları pek tercih etmemesinden dolayı transferine izin vermemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu kadarını söyleyim.1 Milyon Tane Colman bir tane Oğuzhan etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colman'a karşılık oğuzhan mı? Üzerine on milyon euro olsa bile istemem ben şahsen
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sahsen Samet Aybaba'nin boyle bir takasa sicak bakabilecegini dusunuyorum. Volkan Seni isteyen Colmanida ister

+Colmanin sozlesmesi bitmiyor, nasil bir menajeri varsa Alman kulupleri ile temasa gecebilmis bu sezonu bos gecirmesine ragmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan giderse kan çıkar harbi. Bu sezonun bizim adımıza tek kazancı Oğuzhan oldu. Ayağına her top geldiğinde heyecanlanıyorum şahsen. Bu adamı bırakmayız kolay kolay. Seneye en büyük silahımız olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sahsen Samet Aybaba'nin boyle bir takasa sicak bakabilecegini dusunuyorum. Volkan Seni isteyen Colmanida ister

+Colmanin sozlesmesi bitmiyor, nasil bir menajeri varsa Alman kulupleri ile temasa gecebilmis bu sezonu bos gecirmesine ragmen.
    Samet Aybaba'nın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hem bundan sonra transfer için komite kurulacak. Transferleri komite yapacak. Başkan böyle açıklamıştı.

Hem Soner varken ne Oğuzhan'ı. Bir Salih, Oğuzhan gibi oyun zekası iyi olmasa da beğendiğim bir oyuncu. Solak stoper ve orta saha kolay kolay bulunmuyor. Trabzonspor Soner'i kullanırsa iyi işler yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Radyospor'a konuşan Michael Eneramo,
    Süper Lig'de şu ana kadar 11 gol kaydeden Eneramo, "Medyada benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bunun farkındayım. Bunların hangisi doğru, hangisi yanlış bilmiyorum; ama Türkiye'den, Almanya, Dubai, Rusya ve Katar'dan teklifler alıyorum. Türkiye'den ise şu anda Beşiktaş, Bursaspor ve MP Antalyaspor menajerimle temasta olan kulüpler. Menajerimle konuşuyorlar. Fakat şu anda kararımı vermedim, çünkü sezonun bitmesini bekliyorum. Şu anda resmi anlamda bir şey yok" dedi.

Bunlara ek olarak avrupada oynamak istiyorum demiş.Beşiktaş ilgileniyorsa kesin Beşiktaş'a gelir.Bonserviside yok.Beşiktaş yurt içinden bir forvet alıcaksa Gekas'ı alsın mis gibi 2 sene katkı alır.Eneramo,Beşiktaş'ın forveti olucak oyuncu değil.Almeida ve Niang'ın yüksek ihtimal gideceği düşünülürse Eneramo felan hafif kalır Beşiktaş'a.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence Eneramo çok kaliteli bir futbolcu. Ben devre arasında Webo yerine Eneramo'nun gelmesini istemiştim ama bizimkiler belki de 1 milyon vereceklerine 3,5 vermeyi tercih ettiler. Çok güçlü, yeterli teknik ve hıza sahip kaliteli bir forvet. Geçen sene de Trabzon bu adamı almamıştı ve ne kadar büyük hata yaptıkları ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Eneramo'su ne Gekas'ı? Artık adam gibi futbolcular lazım bize. Ciddi anlamda gelecek seneye iyi bir kadro bekliyorum. Yoksa gelecek seneden hiç umudum kalmayacak.
    FM Gazetesi

Ne Eneramo'su ne Gekas'ı? Artık adam gibi futbolcular lazım bize. Ciddi anlamda gelecek seneye iyi bir kadro bekliyorum. Yoksa gelecek seneden hiç umudum kalmayacak.

Aynen Gekas Akhisar'da parlar ama BJK'de iş yapmaz. Artık sağlam bir kadro kurmamız gerekiyor. Çok yıldız da olsun demiyorum ama kaliteli bir kadro kurmak gerekiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eneramo"da besiktasin aradigi adam bence holmenle birlikte.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gekas muazzam olur bence. Kanatlardan yapılan saçma ortalar yerine Ozzy ve Ferdinin savunma arkasına atacağı toplarla Gekas buluştuğu anda olaylar olaylar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.haberkartallari.com/bernd-schuster.html

Eski Teknik Direktörümüz attığı tweette; ‘Yakında İstanbul’da olacağım, eski dostlarla bir araya gelmek güzel olacak.’ ifadelerine yer verdi.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri