1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Beşiktaş-İtibar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba'dan bahsetmiyorum, ben oyunu oynayacak bizlerden bahsediyorum. rep yüksek olsa, sen de oyunu Beşiktaş ile oynayan biri olsan, bu kadro ile 2.olsan (ki büyük başarı) belki de kovulacaksın. çünkü benim girdiğim rep yüzünden, senden şampiyonluk bekleniyor. hadi kovulmadın, takım başarısız sayılacak rep düşecek.

aynı şeyler etrafında dönüp duruyoruz... oyuncu ve personel transferleri için ilk sene için bu rep sıkıntı yaratıyor. ama sabredip 1 sene bekleyeceksin. bekleyemem dersen açıp editörden yükseltebilirsin.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Samet Aybaba'dan bahsetmiyorum, ben oyunu oynayacak bizlerden bahsediyorum. rep yüksek olsa, sen de oyunu Beşiktaş ile oynayan biri olsan, bu kadro ile 2.olsan (ki büyük başarı) belki de kovulacaksın. çünkü benim girdiğim rep yüzünden, senden şampiyonluk bekleniyor. hadi kovulmadın, takım başarısız sayılacak rep düşecek.

aynı şeyler etrafında dönüp duruyoruz... oyuncu ve personel transferleri için ilk sene için bu rep sıkıntı yaratıyor. ama sabredip 1 sene bekleyeceksin. bekleyemem dersen açıp editörden yükseltebilirsin.
    Editörden yükseltmek bana göre hiledir. Ben oyuna doğru geçirilmesini istiyorum. Bir de hazır sitedeyken BJK oyuncu tartışma alanına da bakarsanız mutlu olurum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/show...4&postcount=32

Bu mesajda perpetua mesajı yeterli bir sebep. Ama bunun getirdiği olumsuzluklar var. Mesela arkadaşların yazdığı gibi takıma iyi bir antrenör ve oyuncu gelmek istemiyor. Takımın en kilit oyuncusu Fernandes oyunu açar açmaz ayrılmak istiyor.

Mesaj Yetkileri