-
itibarı bu kadar düşürmek bana göre yanlış tamam gs ile fb kadar itibar olmasın bunu kabul ediyorum ama bu kadar da düşürmek yanlış arastırmacı arkadas demis itibarı düsürdük ki sampiyon yapamazsa kişi kovulmasın e arkadas ben iyi giderken yine kovuluyorum yine kovuluyorum birsey degismiyor?? daha sezonu tamamlayamadım beşiktaşla.itibar düşükken ilk 3 e oynuyoruz yinede kovuluyoruz bunun nedeni nedir ki sezon bası sampiyonluk hedeflemiyorm sampiyonluk yarısı diyorum.
itibar bu kadar düsürülmeyip de maas bütcesi takımın bütcesi düsürülse olmaz mıydı?? ayrıca bu sene beşiktaşın gelirleri artmaya basladı itibar düsünce gelirlerde düsüyor ancak gercekte arttı gelirler. yıllardır borclanmayla yıldız oyuncu aldık suanda da aynısını yapabiliriz ancak baskan borclanma olmayacak dedi. siz itibarı bu kadar düsürmeyip bize oyuncu alma hakkı tanısaydınızda borclanma olup kulübü batırma yada kulübü düzlüge cıkarma işini bize bıraksaydınız daha gercekci olurdu bana göre.oyuncu gelmek istesin maas veremeyince alamayız zaten ki suanda maas ı karsılayamadıgımız icin büyük oyuncu almıyoruz baskan cebinden verse borclanma yapsa yine büyük oyuncu alabiliriz..ama bu seride beşiktaş ile büyük oyuncu alma işi hayal gibi..
Mesaj Yetkileri