Veli'nin yerine oynamalı bana kalırsa Holmen.
FM Gazetesi
Bonservissiz oyuncu alacaklar diye kadroyu da şişirmelerine gerek yok. Bir yığın gönderilmesi gereken oyuncu var. Holmen bizim aradığımız özellikte oyuncumu pek emin değilim. Daha çok defansif yönü ağır basan, top kontrolü iyi olan, savunma ile hucum hattındaki organizasyonu sağlayacak bir tipte oyuncu lazım. Geçen transfer sezonunda Diame'yi alabilseydik harika olurdu. Holmen'i alalım yanına da yırtıcı bir oyuncu alınsın. Holmen ve yeni transfer edilecek oyuncu Oğuzhan'ı iyi desteklerler. Fernandes satılırsa satılsın ama Türkiye dışında başka bir takıma.
ikisini birden oynaması gerekiyo işte artık oyuncuların(tüm oyuncular için şart değil tabi) holmende bunu yapabiliyo ayrıca oğuzhandan hücumda da daha iyi evet oğuzhan genç çok yetenekli ama o istikrara sahip olduğunu zannetmiyorum henüz zaten büyük ihtimal fernandes yerine alınıyodur holmen
Fernandes ve Oğuzhan defansif orta sahalar mı peki? Yoksa daha çok hücuma mı destek veriyorlar? Holmen'in İBB'de oynadığı futbol ile bizde oynayacağı futbol da, çok farklı olacak bence. Burada da defansa çok fazla yardım edeceğini düşünmüyorum ben. Ayrıca, Fernandes defansif olmadığı halde stopere kadar gidip geriden top çıkartabiliyor yeri geldiğinde. Ben, Holmen'in bizde yedek kalacağına inanıyorum.
Arkadaşlar günümüz futbolunda ön libero kavramı biraz değişti. Artık oyunun her iki yönünü de oynayabilen birden fazla oyuncu kullanılarak hem daha yaratıcı hem daha çok koşan hem daha iyi pas yapan bir ortasaha oluşturuluyor.
Bu yüzden artık ortasaha oyuncularına ön libero - ofansif ortasaha gibi ayrımlar yapmak yanlış bir hale geliyor yavaş yavaş.
Öte yandan yabancı kontenjanı düşünüldüğünde 84 doğumlu bir holmen kesinlikle gereksiz bir transfer
Football is simple,but Football Manager is not
Holmen tecrübeli bir oyuncu takımda görmeyi isterim bize yararı olur diye düşünüyorum.
Yorumları okuduğumda Holmen'i hiç izlemeyen arkadaşların Holmen hakkında hiç göremediğimiz özelliklerini eleştirmeside biraz komik olmuş![]()
eto'o bitmiş.
Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.
FM Gazetesi
Bizde malesef yabancı kontejanı olduğu için genç oyuncuları alamıyoruz. Her takım mecburen direk oynayacak oyuncu almak zorunda ve en gencinin de 22 yaşında olması gerekiyor. Benim düşüncem eğer kontejan düşecekse 20 yaş altı oyuncular için istisna yapılmalı, eğer bu olursa istediğiniz kadar genç oyuncu alınır. 20 yaşından sonra da ister takımında as oyuncu olarak oynatırsın, istersen de satarsın. Bu şekilde hem Türk futbolcusunun önünü kesmezsin hem de yabancı kontejanını saçma bir şekilde doldurmazsın.
Şu olaya artık bir son vermeliyiz, yabancı kontejanı yüzünden kulüplerimiz gelişemiyor malesef hep aynı döngü içerisindeyiz.
Yabancı sayısı sınırlandırması Türk futbolunun önünü mü açıyor? Hayır, hem de hiç etki etmiyor. İyi oyuncular zaten kendini belli der. En basit ama en iyi örnek belli: İSPANYA.
bu sacma yabanci kontenjani kalksa var ya devrim olur kendini futbolcu sanan kendine ceki düzen vermek zorunda kalir.simdi Türk oyuncular diyo yabanci sınırı var hoca beni mecburi kadroya alacak adam kendini gelistirmek icin gayret bile göstermiyor.bu kontenjanin Türk futboluna hicbir yarari yok aksine zarari var.
Bence Holmen ile uğraşacaklarına Colman'ı alsınlar daha iyi. Sezon sonu onunda sözleşmesi bitiyor. Fernandes her türlü satılacak bu yavaş yavaş kabullenilmeli bence. SA'nın gönderilip Fernandes'in satılmayıp takımda tutulması gelecek sezon aynı sıkıntıların olacağı demek. Benim şahsi fikrim bu. Yapılması gereken Oğuzhan'a iyi bir destekçi bulunması. Bu isim Colman,Holmen ve Hugo Viana üçlüsünden biri olur. Ama isterim ki Colman gelsin.
Holmen alternatif açısından iyi olur bence ancak açıkça söylemek gerekirse şuan transfer falan umrumda değil, tek istediğim İbrahim Altınsay'ın geri dönmesi.
Canım FEDA olsun sana !
Colman'a karsikik Oguzhan'da diretebilsek ne guzel olur.
Kan çıkarOğuzhan bir çok taraftarın gözünde Fernandes'den bile değerli. Colman'ın sözleşmesi bu sezon sonu bitmiyor mu ? Yoksa Fernandes gibi bir yıl daha sözleşmesi mi var ? Mesajına bakılırsa bir yıl daha sözleşmesi var. Yönetim ne koparırsa artık oyuncu satışından.
Sanırım Trabzonspor Şenol Güneş döneminde Oğuzhan İle ilgilenmişti. Şenol Güneş'in genç oyuncuları pek tercih etmemesinden dolayı transferine izin vermemişti.
Colman'a karşılık oğuzhan mı? Üzerine on milyon euro olsa bile istemem ben şahsen![]()
FM Gazetesi
Sahsen Samet Aybaba'nin boyle bir takasa sicak bakabilecegini dusunuyorum. Volkan Seni isteyen Colmanida ister
+Colmanin sozlesmesi bitmiyor, nasil bir menajeri varsa Alman kulupleri ile temasa gecebilmis bu sezonu bos gecirmesine ragmen.
Oğuzhan giderse kan çıkar harbi.Bu sezonun bizim adımıza tek kazancı Oğuzhan oldu. Ayağına her top geldiğinde heyecanlanıyorum şahsen. Bu adamı bırakmayız kolay kolay. Seneye en büyük silahımız olacak.
Canım FEDA olsun sana !
Samet Aybaba'nın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hem bundan sonra transfer için komite kurulacak. Transferleri komite yapacak. Başkan böyle açıklamıştı.
Hem Soner varken ne Oğuzhan'ı. Bir Salih, Oğuzhan gibi oyun zekası iyi olmasa da beğendiğim bir oyuncu. Solak stoper ve orta saha kolay kolay bulunmuyor. Trabzonspor Soner'i kullanırsa iyi işler yapar.
Radyospor'a konuşan Michael Eneramo,
Süper Lig'de şu ana kadar 11 gol kaydeden Eneramo, "Medyada benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bunun farkındayım. Bunların hangisi doğru, hangisi yanlış bilmiyorum; ama Türkiye'den, Almanya, Dubai, Rusya ve Katar'dan teklifler alıyorum. Türkiye'den ise şu anda Beşiktaş, Bursaspor ve MP Antalyaspor menajerimle temasta olan kulüpler. Menajerimle konuşuyorlar. Fakat şu anda kararımı vermedim, çünkü sezonun bitmesini bekliyorum. Şu anda resmi anlamda bir şey yok" dedi.
Bunlara ek olarak avrupada oynamak istiyorum demiş.Beşiktaş ilgileniyorsa kesin Beşiktaş'a gelir.Bonserviside yok.Beşiktaş yurt içinden bir forvet alıcaksa Gekas'ı alsın mis gibi 2 sene katkı alır.Eneramo,Beşiktaş'ın forveti olucak oyuncu değil.Almeida ve Niang'ın yüksek ihtimal gideceği düşünülürse Eneramo felan hafif kalır Beşiktaş'a.
Bence Eneramo çok kaliteli bir futbolcu. Ben devre arasında Webo yerine Eneramo'nun gelmesini istemiştim ama bizimkiler belki de 1 milyon vereceklerine 3,5 vermeyi tercih ettiler. Çok güçlü, yeterli teknik ve hıza sahip kaliteli bir forvet. Geçen sene de Trabzon bu adamı almamıştı ve ne kadar büyük hata yaptıkları ortada.
Ne Eneramo'su ne Gekas'ı? Artık adam gibi futbolcular lazım bize. Ciddi anlamda gelecek seneye iyi bir kadro bekliyorum. Yoksa gelecek seneden hiç umudum kalmayacak.
FM Gazetesi
Eneramo"da besiktasin aradigi adam bence holmenle birlikte.
Gekas muazzam olur bence. Kanatlardan yapılan saçma ortalar yerine Ozzy ve Ferdinin savunma arkasına atacağı toplarla Gekas buluştuğu anda olaylar olaylar.
eto'o bitmiş.
http://www.haberkartallari.com/bernd-schuster.html
Eski Teknik Direktörümüz attığı tweette; ‘Yakında İstanbul’da olacağım, eski dostlarla bir araya gelmek güzel olacak.’ ifadelerine yer verdi.
FM Gazetesi