Arkadaşlar hocama kendi söylediğim ve çaldığım şarkılardan birini attım ve yıl sonunda çıkacağımı söyledi,bana herkesin bildiği,türkü,pop olmayan şarkılar atabilir misiniz ? (flört gibi,mfö gibi olacak yani)
[YOUTUBE="dVkUjntGC1U"]Ebru Gündeş[/YOUTUBE]
Ebru Ablamız yine yapmış yapacağını
Ogün Sanlısoy - Hadi beni güldür biraz
Mor ve Ötesi - Güneye giderken
F.D - Depresyondayım
aklıma bunlar geldi bilindik olarak gitarla eşlik edilebilecek ve kolay olan.
FM Gazetesi
herkesin iyi dilekleri icin tesekkurler hepinizden Allah razı olsun.
Geçmiş olsun kardeşim. Haraketli eklemden falan mı sabit bir yerden mi ?
Benim bilekten kırılmıştı. Kırık-çatlak-çıkık eklemde lifler mi ne dagılmıştı ayrıca, hepsi bir arada duman olmuştu bilek. Ameliyatla platin takıldı 1 ay sonra çıkarıldı. Umarım seninki o kadar ciddi değildir.
Tekrardan geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim abi Allah razı olsun.
Bu sabah kontrolüm vardı. Kırık tek bir yerde ama o yer sıkıntılı bir yer. Kayma riskinin yüksek olduğu bir vakaymış. O yüzden kesin yatış. Üzerine falan yüklenir kaydırırsan direk ameliyat dedi. Bağlarda çok şükür sıkıntı yok. Ödem de dağılmış sayılır dedi. Hafif bir şişlik kalmıştı.
Bundan sonrası bana kalmış artık , dikkat ettiğim sürece kemik kaynayacak ve ameliyata gerek kalmayacak inşallah.
Herkese tekrardan teşekkür ederim bu arada sağolun varolun.
Geçmiş olsun. Çok dikkatli ol bi süre.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Eyvallah Cihanım![]()
İnternet,internet olalı böyle zulüm görmedi.Hayatımda ilk kez 144p diye bir video kalitesi gördüm onda bile takılıyor.
Aldığın her para haram olsun TTNET.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tövbe tövbe ya, Turksportal çok bozdu kendini
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Bende bu reklam yerine siyah bir ekran var. Nasıl reklamlar dönüyor diye merak ediyordum. Gidermiş oldum merakımı...
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Turksportal üyeleri uyuma ...![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bende reklam engeli bar o yüzden hiç bir şey çıkmıyor. Ama iyiymiş vallahi o![]()
FM Gazetesi
İyi geceler arkadaşlar. Ben msn'e giremiyorum, girmek üzere oldugum anda ''Güncelleme secenegi ''cıkıyor, tamam diyorum birşey oluyor, yine deneyince aynı tas aynı hamam. Bunun çözümünü bilen varmı yada msn e girmeden e-maillerime nerden bakabilirim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Msn kalktı diye biliyorum. Skype var artık. Ayrıca www.hotmail.com dan bakabiliyorsun maillerine.
FM Gazetesi
Doğru galiba Skype ile birleşmişler. Yani skype'ı indirsem sorun çözülür herhalde. Oradan girerim.
İşin komik tarafı şifreyi hatırlamıyorum, hotmail'den de giremiyorum, nasıl yeni şifre alacagım çok merak ediyorum.
Arkadaşlar birşey daha soracagım biliyorum, sizi çok darlıyorum ama ne yapalım biraz cahiliz.
Sorum şu; yaklasık 1.5 hafta önce internetten iki farklı bankaya kredi kartı başvurusu yaptım. Doldurmam gereken bütün her yeri doldurdum ve gönderdim. Bana iki banka da referans numarası verdi. Akabinde 1.5 hafta geçtiğinden kıllandım. Ve o bankalarda ''Kredi Kartı Başvurusu Sorgula'' secenegi varmıs tıkladım. Benden istenen tel no, kimlik vs referans numalarını girdiğimde; ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' diyor. Kısacası başvurum iptal edilmiş, kredi kartı gelmeyecek değil mi ?
Yani ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' yerine ''Başvurunuz reddedilmiştir.'' cümlesi daha iyi olmaz mıydı ? Yada farklı birşeyler var ben anlamıyorum.
Bende Çince reklamlar çıkıyor.![]()
So what?
Saike
alican msnye girmek istiyorsan 2 yontem var msnye sag tikla win98 yada win 2000 modunda çalistircaksin yada reviver 2 messenger yaz googleye bu programi indirip kurcaksin oyle girceksin ben boyle giriyorum
Reyhanlı'da onlarca masum vatandaşımız öldü. Sayının artmasından endişe ediliyor. En son 40 ölü 100'e yakın yararı idi. Kim verecek bunun hesabını kim?
Allah rahmet eylesin. Gündemi yarın ne ile değiştirecekler çok merak ediyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Fakülte İskenderun'da ama ben Hatay'da Serinyolda kalıyorum. Reyhanlı benim kaldığım yere biraz uzak. Reyhanlı'da patlamanın olduğu civara gitmişliğim var. Resimlere bakarken bir kaç kez gittiğim restaurant'ın param parça olduğunu gördüm. Cumartesi günü ve gündüz 2,3 arası o bölgede o çaplı bir patlama olacak. 40-50 ölü , 100 yaralı var deyip geçiştireceksin. Resimlere bakarken hiç inandırıcı gelmemişti. Yalan yanlış bilgi veriyorlar. Reyhanlı'da akrabası olan bir arkadaşımla yazıştım. 200'e yakın ölü olduğunu söyledi. Anneler günü dolayısıyla iyi ki gitmemişim. Serinyol kampüsünde her hafta düzenli olarak olaylar patlak veriyor. Beşinci yılım bu yıl Allah'ın izniyle okul bitiyor. Bundan önceki dört yılda hiç bir olaya rastlamadım. Ama bu yıl Hatay gibi bir il parçalandı. Hatay demek huzur demek. İnsanı her zaman sakindir. Suriyeliler Hatay'a yerleşmeye başladıktan sonra halkta huzur falan kalmadı. Hatay'ın önde gelen zenginleri Hatay'ı terk etmeye başladı. Yatırımlarını kestiler haklı olarak. Çok üzücü bir durum. İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan kişinin gözünde Hatay belki Şırnak gibi bir yer olarak gözüküyordur ama hiç alakası yok. Çünkü öyle bir izlenim oluştu.
Ekleme: Benim kaldığım Serinyolda bomba yüklü bir araç geziyormuş. Öyle bir söylenti varmış![]()
Last edited by Mamadou : 12.Mayıs.2013 at 16:30
Aman kardeşim dikkat nerede ne olacağı belli olmuyor Allah'a emanet.