Sayfa 4158 / 4326 İlkİlk ... 3158365840584108414841564157415841594160416842084258 ... SonSon
124,711 ile 124,740 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    geçmiş olsun

bu arada http://www2.sporx.com/futbol/genel/s...SXHBQ326919SXQ gördünüzmü meirelese bittim
    Türkiye La Liga'ya döncek yakında (Meireles'te Portekiz'de oynadı.)

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar hocama kendi söylediğim ve çaldığım şarkılardan birini attım ve yıl sonunda çıkacağımı söyledi,bana herkesin bildiği,türkü,pop olmayan şarkılar atabilir misiniz ? (flört gibi,mfö gibi olacak yani)

[YOUTUBE="dVkUjntGC1U"]Ebru Gündeş[/YOUTUBE]

Ebru Ablamız yine yapmış yapacağını

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Arkadaşlar hocama kendi söylediğim ve çaldığım şarkılardan birini attım ve yıl sonunda çıkacağımı söyledi,bana herkesin bildiği,türkü,pop olmayan şarkılar atabilir misiniz ? (flört gibi,mfö gibi olacak yani)

Arkadaşlar flood gibi olacak ancak gerçekten çok ihtiyacım var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ogün Sanlısoy - Hadi beni güldür biraz
    Mor ve Ötesi - Güneye giderken
    F.D - Depresyondayım

aklıma bunlar geldi bilindik olarak gitarla eşlik edilebilecek ve kolay olan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herkesin iyi dilekleri icin tesekkurler hepinizden Allah razı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    115 Rochas iyidir, bi test et : )
    Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bleu de chanel yok mu yahu ben kullanıyorum . Tavsiye ederim eğer varsa.

ikisinde bugun aldim ibrahimin dedigi gibi rochas baya iyiymis oburude fena degil

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    [YOUTUBE="dVkUjntGC1U"]Ebru Gündeş[/YOUTUBE]

Ebru Ablamız yine yapmış yapacağını
    Sevmeyip "taş"a dönmüş yine Ebru

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    arkadaslar varsa bi duanızı alırım. dun gece halısahada ayagım kırıldı. dualarınızı esirgemeyin de ameliyat gerekmesin. herkesten Allah razı olsun simdiden..
    Geçmiş olsun kardeşim. Haraketli eklemden falan mı sabit bir yerden mi ?

Benim bilekten kırılmıştı. Kırık-çatlak-çıkık eklemde lifler mi ne dagılmıştı ayrıca, hepsi bir arada duman olmuştu bilek. Ameliyatla platin takıldı 1 ay sonra çıkarıldı. Umarım seninki o kadar ciddi değildir.

Tekrardan geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Geçmiş olsun kardeşim. Haraketli eklemden falan mı sabit bir yerden mi ?

Benim bilekten kırılmıştı. Kırık-çatlak-çıkık eklemde lifler mi ne dagılmıştı ayrıca, hepsi bir arada duman olmuştu bilek. Ameliyatla platin takıldı 1 ay sonra çıkarıldı. Umarım seninki o kadar ciddi değildir.

Tekrardan geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.
    Teşekkür ederim abi Allah razı olsun.

Bu sabah kontrolüm vardı. Kırık tek bir yerde ama o yer sıkıntılı bir yer. Kayma riskinin yüksek olduğu bir vakaymış. O yüzden kesin yatış. Üzerine falan yüklenir kaydırırsan direk ameliyat dedi. Bağlarda çok şükür sıkıntı yok. Ödem de dağılmış sayılır dedi. Hafif bir şişlik kalmıştı.

Bundan sonrası bana kalmış artık , dikkat ettiğim sürece kemik kaynayacak ve ameliyata gerek kalmayacak inşallah.

Herkese tekrardan teşekkür ederim bu arada sağolun varolun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçmiş olsun. Çok dikkatli ol bi süre.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah Cihanım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnternet,internet olalı böyle zulüm görmedi.Hayatımda ilk kez 144p diye bir video kalitesi gördüm onda bile takılıyor.

Aldığın her para haram olsun TTNET.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tövbe tövbe ya, Turksportal çok bozdu kendini

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Tövbe tövbe ya, Turksportal çok bozdu kendini

hahaha Özgür işine yarar belki. Hizmet sunuyor bize işte turksportal
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Bende bu reklam yerine siyah bir ekran var. Nasıl reklamlar dönüyor diye merak ediyordum. Gidermiş oldum merakımı...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Turksportal üyeleri uyuma ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende reklam engeli bar o yüzden hiç bir şey çıkmıyor. Ama iyiymiş vallahi o
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

İnternet,internet olalı böyle zulüm görmedi.Hayatımda ilk kez 144p diye bir video kalitesi gördüm onda bile takılıyor.

Aldığın her para haram olsun TTNET.
    bende de 2 gundur cok yavas internet, benimkisi uydunet. tamam yavastir ama bu kadar da degildi. bir terslik falan mi var acaba hatlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi geceler arkadaşlar. Ben msn'e giremiyorum, girmek üzere oldugum anda ''Güncelleme secenegi ''cıkıyor, tamam diyorum birşey oluyor, yine deneyince aynı tas aynı hamam. Bunun çözümünü bilen varmı yada msn e girmeden e-maillerime nerden bakabilirim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İyi geceler arkadaşlar. Ben msn'e giremiyorum, girmek üzere oldugum anda ''Güncelleme secenegi ''cıkıyor, tamam diyorum birşey oluyor, yine deneyince aynı tas aynı hamam. Bunun çözümünü bilen varmı yada msn e girmeden e-maillerime nerden bakabilirim.
    Msn kalktı diye biliyorum. Skype var artık. Ayrıca www.hotmail.com dan bakabiliyorsun maillerine.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Doğru galiba Skype ile birleşmişler. Yani skype'ı indirsem sorun çözülür herhalde. Oradan girerim.

İşin komik tarafı şifreyi hatırlamıyorum, hotmail'den de giremiyorum, nasıl yeni şifre alacagım çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar birşey daha soracagım biliyorum, sizi çok darlıyorum ama ne yapalım biraz cahiliz.

Sorum şu; yaklasık 1.5 hafta önce internetten iki farklı bankaya kredi kartı başvurusu yaptım. Doldurmam gereken bütün her yeri doldurdum ve gönderdim. Bana iki banka da referans numarası verdi. Akabinde 1.5 hafta geçtiğinden kıllandım. Ve o bankalarda ''Kredi Kartı Başvurusu Sorgula'' secenegi varmıs tıkladım. Benden istenen tel no, kimlik vs referans numalarını girdiğimde; ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' diyor. Kısacası başvurum iptal edilmiş, kredi kartı gelmeyecek değil mi ?

Yani ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' yerine ''Başvurunuz reddedilmiştir.'' cümlesi daha iyi olmaz mıydı ? Yada farklı birşeyler var ben anlamıyorum.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arkadaşlar birşey daha soracagım biliyorum, sizi çok darlıyorum ama ne yapalım biraz cahiliz.

Sorum şu; yaklasık 1.5 hafta önce internetten iki farklı bankaya kredi kartı başvurusu yaptım. Doldurmam gereken bütün her yeri doldurdum ve gönderdim. Bana iki banka da referans numarası verdi. Akabinde 1.5 hafta geçtiğinden kıllandım. Ve o bankalarda ''Kredi Kartı Başvurusu Sorgula'' secenegi varmıs tıkladım. Benden istenen tel no, kimlik vs referans numalarını girdiğimde; ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' diyor. Kısacası başvurum iptal edilmiş, kredi kartı gelmeyecek değil mi ?

Yani ''Böyle bir başvuru bulunamamıştır.'' yerine ''Başvurunuz reddedilmiştir.'' cümlesi daha iyi olmaz mıydı ? Yada farklı birşeyler var ben anlamıyorum.
    ara bankaları sor. Ne oldu benim başvuru de
    Çıkmamışsa büyük ihtimal kötü istihbarat falan diyecekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Çince reklamlar çıkıyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alican msnye girmek istiyorsan 2 yontem var msnye sag tikla win98 yada win 2000 modunda çalistircaksin yada reviver 2 messenger yaz googleye bu programi indirip kurcaksin oyle girceksin ben boyle giriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reyhanlı'da onlarca masum vatandaşımız öldü. Sayının artmasından endişe ediliyor. En son 40 ölü 100'e yakın yararı idi. Kim verecek bunun hesabını kim?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin. Gündemi yarın ne ile değiştirecekler çok merak ediyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fakülte İskenderun'da ama ben Hatay'da Serinyolda kalıyorum. Reyhanlı benim kaldığım yere biraz uzak. Reyhanlı'da patlamanın olduğu civara gitmişliğim var. Resimlere bakarken bir kaç kez gittiğim restaurant'ın param parça olduğunu gördüm. Cumartesi günü ve gündüz 2,3 arası o bölgede o çaplı bir patlama olacak. 40-50 ölü , 100 yaralı var deyip geçiştireceksin. Resimlere bakarken hiç inandırıcı gelmemişti. Yalan yanlış bilgi veriyorlar. Reyhanlı'da akrabası olan bir arkadaşımla yazıştım. 200'e yakın ölü olduğunu söyledi. Anneler günü dolayısıyla iyi ki gitmemişim. Serinyol kampüsünde her hafta düzenli olarak olaylar patlak veriyor. Beşinci yılım bu yıl Allah'ın izniyle okul bitiyor. Bundan önceki dört yılda hiç bir olaya rastlamadım. Ama bu yıl Hatay gibi bir il parçalandı. Hatay demek huzur demek. İnsanı her zaman sakindir. Suriyeliler Hatay'a yerleşmeye başladıktan sonra halkta huzur falan kalmadı. Hatay'ın önde gelen zenginleri Hatay'ı terk etmeye başladı. Yatırımlarını kestiler haklı olarak. Çok üzücü bir durum. İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan kişinin gözünde Hatay belki Şırnak gibi bir yer olarak gözüküyordur ama hiç alakası yok. Çünkü öyle bir izlenim oluştu.

Ekleme: Benim kaldığım Serinyolda bomba yüklü bir araç geziyormuş. Öyle bir söylenti varmış
    Last edited by Mamadou : 12.Mayıs.2013 at 16:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aman kardeşim dikkat nerede ne olacağı belli olmuyor Allah'a emanet.

Mesaj Yetkileri